התפקדות ינואר07
.

Dug E

New member
התפקדות ינואר07../images/Emo196.gif.

הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון: רמי קלינשטיין נינט טייב איה כורם רוני מאיה בוסקילה חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון: KING האחד1 כנפיים לבנות מועדון לקוחות ה ב ו ב ה Pomodoro עכשיו להתפקד: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: 21 מיקום: דרום בלוג/אתר אישי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=whitewingsR שיר החודש של ריטה: אמממ.... הראשון שעלה לי לראש זה כתר שמש, למרות שלא ממש שמעתי אותו... שיר החודש לא של ריטה: יום חדש- מוש בן ארי דיסק החודש: מוש בן ארי, דין דין אביב סרט החודש: פשוט מאוהבת (סתם כי ראיתי אותי לפני שבוע..) ספר החודש: גלה את יעודך תכנית טלויזיה של החודש: מילואים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): התמונה שעשתה לי את החודש.. האחיינים המדהימים שלי ביחד

Pomodoro

New member
כן, המפקד!

חחחח
שם: אביב גיל: כמעזט 22 מיקום: אי שם בצפון אייסיקיו: איןמצע מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש בפרטי בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של ריטה: רק אתה שיר החודש לא של ריטה: Cajuano (שזו בעצם הגירסה המקורית של קונצרטינה) דיסק החודש: מירי מסיונקה סרט החודש: פרחים בעליית הגג ספר החודש: אני לא אוהב ספרים! תכנית טלויזיה של החודש: לאדע תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני לא בבית, אני אצרף כשאגיע

Pomodoro

New member
טוב, אני מתנצל מראש על כל

התקלות בהודעה... המחשב הנייד של אחי קצת חולה או משהו...

Dug E

New member
2007../images/Emo13.gif

שם: צחר גיל: 17.5 מיקום:פ"ת אייסיקיו: 168802539 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של ריטה: כתר שמש ללא ספק. שיר החודש לא של ריטה: היהודים-לעוף דיסק החודש: ONE? תכנית טלויזיה של החודש: אבודים/נמלטים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): RC RAVE-גני התערוכה-19/12.

sapirs1

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת

שם:ספיר גיל:14וקצת מיקום:אריאל אייסיקיו:298534558 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של ריטה:אמ רמי וריטה על גשר ישן. שיר החודש לא של ריטה:מלחמה שקטה- היהודים דיסק החודש:Better Life-3 Doors Down סרט החודש:צופן דה וינצי ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש:בלתי נתפס תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo208.gifאני פה../images/Emo208.gif

שם: שני גיל: 21 מיקום: יבנה אייסיקיו: 253303500 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: פה בתפוז...חפשו בכרטיס האישי שלי
שיר החודש של ריטה: זמן עם רמי שיר החודש לא של ריטה: על הגשר הישן דיסק החודש: תפתח חלון 1 סרט החודש: תזיזו ת'רגליים ספר החודש: אהובי אוייבי- רם אורן תכנית טלויזיה של החודש: ה-מ-ו-ר-ד-י-ם תמונת החודש
(כי השתמשתי בה לרשומה האחרונה בבלוג שלי
)

עכשיו תורי

שם:רותם לימר גיל:21.5 מיקום:באר שבע אייסיקיו:תבקשו מסנג'ר:תבקשו בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של ריטה: ארץ מולדת שיר החודש לא של ריטה: ימים אחרים-הראל סקעת דיסק החודש:הראל סקעת סרט החודש:סטפ אפ ספר החודש: החודש אין ספרים רק מאמרים.... תכנית טלויזיה של החודש:ארץ נהדרת מועדון לילה וגומרות הולכות

pc girl

New member
../images/Emo11.gif

שם: ברקת גיל: 16 וקצת מיקום: מושב בדרום ^^ אייסיקיו: 178299268 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
נסגר. שיר החודש של ריטה: ימי התום :) שיר החודש לא של ריטה: חייל של שוקולד של החלונות הגבוהים וGood Old Fashioned Lover Boy של Queen דיסק החודש: החלונות הגבוהים סרט החודש: שירת הסירנה :) ספר החודש: ג'יין אייר אני מניחה... תכנית טלויזיה של החודש: קרציה, טירוף בבית. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): 2 תמונות משיט עם דודים:)

אומנם קצת באיחור אבל.. מ ת פ ק ד ת

שם:אתם אמורים כבר לדעת לבד.. סיון
גיל:ב-20.3 או כ"ז באדר(מה שתבחרו) אני אהיה בת 22 חסר לכם שתפספסו השנה...
אייסיקיו: 194585158
בלוג/אתר אישי:אין
שיר החודש של ריטה:"הלוואי יהיה בי כח עוד מעט..."
שיר החודש לא של ריטה: פיה פתחה (חסידי)
דיסק החודש:אין
סרט החודש: מתה לראות את סיכון כפול
ספר החודש:ימי שלישי עם מורי-זה פשוט הספר היחידי שקראתי
תכנית טלויזיה של החודש:ב"ה דיי נגמלתי עקב התחזקות...
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זו תמונה של ציונו של הבעש"ט בבעלז כשהייתי באומן אז ביקרתי גם שם...

למעלה