התפקדות להופעות השבוע

bleeding guitar

New member
התפקדות להופעות השבוע ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

לאיזה הופעות אתם מתכננים ללכת השבוע? רשמו הכל כאן, ואולי אם קצת מזל תמצאו חברים מהפורום ללכת איתם
יש להבהיר זהו לא שרשור לפרסום הופעות, רק הופעות שאתם הולכים אליהם (גם אם לא במאה אחוז אפשר לציין), כל הודעה יחצנית שתורשר לפה תמחק. אז יאללה תתחילו לשפוך, מה בתכנון השבוע?

יום הולדת 23

האמת היא שאני חוגג השבוע ב28.12 את יום הולדתי ה-23 ואני מתכנן לחגוג אותה בהופעה של דנה ברגר בתמונע באותו היום הייתי נורא רוצה שתיהיה חלוקה להופעה שלה ואני אזכה ואוכל להנות ממתנת יום הולדת משמחת במיוחד.אני מקווה שזה יקרה אני מזמין אתכם לחגוג איתי . שיהיה לכולכם שבוע נפלא וקסום! רק אהבה ומוזיקה. ניר

A m 0 s

New member
אני גם הולך לדנה ברגר המלכההה בתמונע!!!

קניתי כרטיסים אתמול.. כ
עליה!! דנה ברגר המלכה!!!!!!

bleeding guitar

New member
אז אני ../images/Emo168.gif

כנראה יום שישי ערן צור בברזילי - הרבה זמן לא ראיתי אותו בהופעה עם הרכב מלא... וזה סוף התכנונים להשבוע נראה לי, אלא אם כן מאיה באה איתי לגבע בצוזאמן

Kettercat

New member
יש סיכוי גבוה ../images/Emo3.gif

אז כן, כאמור - גבע אלון בצוזאמן ביום שני. ומיקה שדה בקפה ביאליק ביום רביעי.

שבוע טוב..

שבוע קודם משום מה רוב ההופעות שרשמתי בסוף לא הלכתי. נקווה שהשבוע זה לא יקרה. שלישי- דודי לוי בצוללת. רביעי- המוכתר בנו לימיט. שישי- קוואמי בצוללת- בתקווה שזה ייצא לפועל.

SV Design

New member
פ'אנקנשנטיין ועוד פ'אנקנשטיין

יום שני (מחר) - אולי אני אלך ליאיא ברזניק..נראה כבר.. יום רביעי - אם אני מקבל כרטיס אז אבישי כהן Triveni בצוללת,ירושלים יום חמישי - פ'אנקנשטיין בצוללת, ירושלים יום שישי - פ'אנקנשטיין בבארבי, כפ"ס

Funky Giraffe

New member
יה גנוב, תבוא להגיד שלום בשישי!

אני הורג אותך אם אתה בא עד לפה ואין לך איפה לישון... קדר איתך?

יעל דקלבאום בלבונטין ב-28

בנות ואן גוך והשלוליות בסבלאיים יום אחרי זה. (וכרגיל- הרבה אמנים על אותו תאריך: יעל דקלבאום, דנה ברגר מסתבר, ואלונה דניאל בקפה ביאליק).

shoba

New member
....

יום שלישי-איתי פרל בבית שמואל!
אולי יום שישי- קוואמי בצוללת..

../images/Emo98.gif

אולי מיקה שדה בקפה ביאליק ברביעי יעל דקלבאום בשישי בלבונטין 7
|אושר| ולהקת "שניה לפני" בקפה יהושוע ת"א במוצ"ש [כי כפרה על סיון!
] וזהו בעיקר, אני חושבת.

MarkDeen

New member
שבוע חלש

שלישי- שחר אבן צור בחבצלת. אולי: חמישי-פאנקנשטיין בצוללת.

אמירם אינק וגבע אלון

אמירם בחמישי בלולה כפר תבור וגבע בשבת בגרמפלז בגנוסר

choo

Active member
מידנייט פיקוקס ויעל דקלבאום

מידנייט פיקוקס בברבי (השקה לאלבום החדש) ביום חמישי דקלבאום בלבונטין בשישי

שבוע טוב הולך להיות ../images/Emo13.gif

שלישי: שחר אבן צור בחבצלת חמישי: פ'אנקנשטיין בצוללת מוצ"ש: קורין אלאל וערן צור בצוללת בסימן שאלה: שישי: קוואמי והחלבות

Zaccardor

New member
שבוע שבוע

כבר הייתי בדוד פרץ באוזן, שם את פעמיי לamiram inc בתמונע, לקוX בבארבי בשישי אם אני אספיק אחרי איזה אירוע (הלוואי והייתי יכול להגיע לערן צור):(..

למעלה