התפקדות להופעות

DeepThoughts

New member
התפקדות להופעות

18/11 כפר עזה 21/11 אבן יהודה 29/11 בנימינה 30/11 חיפה אלו ההופעות הבאות וכדי שנשבור את תקופת היובש לאן אתם הולכים יש סיכוי סביר שאהיה בכפר עזה

bזוהר

New member
אני עדיין לא יודעת, אבל

אולי גם מי שמוכן ויכול לתת טרמפים יציע פה

שוודה

New member
אם ההופעה בכפר עזה קיימת

אני מניחה שאני אהיה שם אני נגה ד"א לא הייתי פה שנים

0mroosh

New member
אני עם נגה. כי היא יפה, וכי כפר עזה זה קרוב.

ובכלל, הייתי בטוח שביטלו אותה. זה שווה בדיקה, מכל מקום.

מיץ פזי

New member
אני הולכת לחיפה!

כפר עזה ואבן יהודה רחוק לי ובנימינה גם זה פאב וגם זה יום לפני חיפה אז זה קצת חסר טעם.. P: זו באמת תקופת יובש מעצבנת כזאת. היה לי ממש עצוב שאף אחד לא היה בהופעה בעין החורש. כאילו היא בטח לא יודעת, היא לא מבדילה בקהל אבל אני כאילו מרגישה שחסרנו לה.. :/ זה די מגוחך אבל זה קצת מרגיש ככה.. בכל מקרה נראה לי שכמה הולכיפ לכפר עזה וגם לשאר ההופעות אז נחזור לפעילות קצת :)

DeepThoughts

New member
התקשרתי לכפר עזה , הוא אמר שאין אצלהם הופעה

של רונה.. אמר לי לנסות בקיבוץ בארי שם http://habama.co.il/Pages/HallGeneral.aspx?Subj=1&Area=6&HallGroupID=255 כתוב שיש הופעה בינואר..

מיץ פזי

New member
איזה מוזר זה.. :/

אולי תשאלו אותה.. תגידו לה שהאתר שלה לא מעודכן. חבל שהיא תגיע סתם.. P:

DeepThoughts

New member
באתר כתוב מועדון sb

מה שיש בהבמה נקרא "דארלינג" אין לי מושג אם זה המקום הנכון אפילו

Sheeesh

New member
אני מגיעה למרתף!!

ממש מחכה לזה כבר.... זה שבוע לפני הפסיכומטרי שלי אז אני רואה את זה כפינוק שלפני המרתון

SheIIy

New member
גם את ב-9 לדצמבר?

אחותי, בהצלחה! רק שייגמר כבר הסיוט הזה..

מיץ פזי

New member
אני בהתלבטות

יש סמינר היכרות של עמותת אלון בסופ"ש 30/11-1/12. יש עוד שני סמינרים ובשניהם אני בטיול עם הקבוצה שלי. עכשיו אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה לעשות בעמותת אלון שנת שירות (למי שמכיר) אבל אם אני לא אלך לכנס היכרות אז אין לי סיכוי לעשות שם. אוף. מה לעשות? בתכל'ס ראיתי כבר את ההופעה הזאת במרתף.. אבל כל כך קשה לי לוותר במודע על הופעה של רונה כל כך קרוב לבית ובמקום כל כך כיפי! אוף אוף אוף.

bזוהר

New member
אני ממש מבינה אותך..

אבל תחשבי שאם תלכי להופעה במרתף אולי תתחרטי שפספסת את ההזדמנות.. ואם לא תלכי תמיד תוכלי להתנחם בזה שיהיו שם עוד הופעות..

למעלה