התפקדות להופעות

Sheeesh

New member
תראי,

אני דיי מסכימה עם זוהר שחבל לפספס הזדמנות.. בעיקר כשראית את ההופעה ואת עוד תראי כ"כ הרבה... מה גם שיש לך עוד שבוע+ להחליט ולכי תדעי מה יהיה.. מה שלא תחליטי אני מבטיחה לספר לך כלללל מה שיהיה בהופעה :)

califia

New member
היה כתוב באתר שלה לגבי הארוחים בממ"ט?

יהיה? פה? כתוב?

califia

New member
מג'יקל 30.11 כפ"ס איתה או בלעדיה?

לתכנן תקציב. יש ג'ירפות היום, כבר ראיתי, ולא כזאת גרופית, אבל קל"ב זה קל"ב...

califia

New member
לא שמתי לב, חיפה באותו יום.

יש הופעה של נועם רותם ב1.12. הייתם? טוב? כמה דיכאוני? אתם בודקים כל הזמן אירוחים נכון? חוץ מגידי שתמיד? וחלק מהמג'יקל? מי היא הזכירה עד עכשיו? נעם, הבילויים, שבן, עוד? מי אחראי הבלחות ואורחים לרגע באמצע שומקום תורן?

מיץ פזי

New member
אני אלך לנעם רותם

כשהוא יהיה במרתף ב- 20/12.. לא כתוב שם דבר על אירוח, וגם בהופעה האחרונה של שבן היא לא התארחה. והמג'יקל כותבים את מי הם מארחים כל פעם

califia

New member
איפה כתוב לא מצאתי אתר?

טוב, אני באמת פושרת מהפורום ומפייסבוק ומייספייס מפאת מחסור חמור ביותר בזמן. אני במייל, לא בתפוז. לעומר יש את הטלפון שלי והמייל. נראה לי שגם לרוני. טלפון רצוי סמס, אני מסננת לא בכוונה, ומייל רגיל. בלי מסנג'רים גוזלי ובולעי זמן למיניהם. אין זמן, אין זמן, אני מאחרת, אני מארחת. יש לי 6 ספרים שלמים לכתוב, ואני עוד הופכת אותיותת ולפעמים תחביר. אלוהים כמה עבודה. מה אתם אומרים? לכתוב במחשב במחברת או להקליט לרשמקול ולשכור קלדנית? ועדיין לא גיליתם לי איך לעשות שהטייפ מנהלים יקליט הרצאות הופעות ומדריכים בחברה להגנת הטבע. היה לי אתמול טיול נורא נורא מעניין, ואני לא וזוכרת את רוב ההסברים. כמה קרוב צריך עם נגן מוסיקה גנרי כזה? האאיפוד שאפל שלי לא מקליט. או לקנות מיקרופון? כמה קרוב? ואיזה תיק צריך לבוטלגים? להשאיר בכיס? איך? בתוך בקבוק ספרייט ירוק על הבמה?

מיץ פזי

New member
מקווה שתספיקי לעשות את כל הדברים שאת רוצה..

בכל מקרה נעם רותם נמצא כאן:

מי עוד הולך למרתף שבוע הבא?

(אתם קצת לא מכירים אותי חח) אוף, לא רוצה להיות שם לבד...

TooH0T

New member
את לא תהיי לבד

אני קורא סמוי פה (אני אח של ענבר) ואני תמיד רואה שיש את הקבועים שבאים לכל מקום אם תשכנעי אותה הטרמפ הלוך חזור עלי(נו)

נראה לי שלהגיע לא תהיה לי בעיה...

קצת שיכנועים ונותנים לי את האוטו.. אבל.. אני לא אכיר שם אף אחד וזו הופעה ראשונה שלי (
)

TooH0T

New member
נחכה לך בכניסה, זאת לא בעיה

תחפשי שני אנשים רבים ותדעי שזה אנחנו ליד פתח תקווה מותר להגיד דברים כאלה בתפוז? טוב אני מקווה

מיץ פזי

New member
אל תדאגי

באמת שלא, חיפה זה מהמקומות המרכזיים כך שבאמת יחסית הרבה מכאן מצליחים להגיע אליו, ומרתף 10 זה פשוט מקום ממש מגניב.. אני גם ממש מקווה להיות שם ואם בא לך להכיר שלחי לי מסר עם המסנג'ר (ואת יכולה אני מניחה לעשות את אותו דבר עם כל אחד כאן :) ) בכל מקרה, אנחנו באמת לא מכירים אותך! אולי תספרי לנו קצת על עצמך?

למעלה