התפקדות מאי לחדשים ולישנים

JAMES DEAN

New member
התפקדות מאי לחדשים ולישנים ../images/Emo24.gif

שם:
פורומים מומלצים:
תחביבים:
כישרון:
סרט מועדף:
ספר מועדף:
סדרות אהובות:
סדרות מצויירות אהובות:
ז'אנר מוזיקלי אהוב:
ז'אנר קולנועי אהוב:
מאכל אהוב:
שתייה אהובה:
ממתק אהוב:
מסר לאומה:

JAMES DEAN

New member
אני אתחיל:

שם: גלעד גיל: 27 תאריך לידה: 21/10 פורומים מומלצים: אוספים ואספנות, קולנוע ישראלי, של מי השורה?, סדרות נוסטלגיה תחביבים: קולנוע, מוזיקה, אינטרנט כישרון: לזכור דברים סרט מועדף: טרילוגיית שר טבעות ספר מועדף: דנידין סדרות אהובות: נשואים פלוס, חברים, שנות הקסם, סמולוויל סדרות מצויירות אהובות: מר-קו ז'אנר מוזיקלי אהוב: הכל חוץ ממזרחית ז'אנר קולנועי אהוב: הכל מאכל אהוב: על האש וביצים שתייה אהובה: ספרייט ממתק אהוב: שוקולד מסר לאומה: be yourself, no matter what they say

RossandRachel

New member
שלום שלום לכווולם

שם:נגה גיל:17 תאריך לידה:אתם באמת רוצים לדעת מתי יצאתי ורדרדה וצורחת מהרחם של אמא שלי?? באמת!! פורומים מומלצים:חברויות ומחזות זמר וכמובן סדרות נוסטלגיה תחביבים:כתיבה, שירה, ציור, מוסיקה,מחזות זמר, כל הקשור לעבודה מאחורי המצלמה שינה ועוד ועוד כישרון:פפפפפפפ....יותר מדיי....:p סרט מועדף:"רנט"- בדם ובנשמה! ספר מועדף: "רנט"- התוכנייה....חחח סתם סתם...מממ אשתו של הנוסע בזמן סדרות אהובות:להתחיל?? חברים, עקרות בית נואשות, ורוניקה מארס,מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד, מכושפות, פליסטי, ג'ק וג'יל ואסיים כאן סדרות מצויירות אהובות: בבאי, גאיה גל וגילי,נעלולי פלא, צעירי בברלי הילס, שאלתיאל קוואק...ממ לא עולים לי עוד שמות אבל בהחלט יש עוד ואני פשוט לא זוכרת ז'אנר מוזיקלי אהוב:רוק ז'אנר קולנועי אהוב:קומדיה (לא דבילית ולא רומנטית מדיי) ומחזות זמר מאכל אהוב: מרקים למיניהם שתייה אהובה: דיאט קולה!!! אוו ואייסבלנדד ממתק אהוב:נמנעת ממתקים מסר לאומה: no day but today- חיו את הרגע ונצלו אותו עד תום! באמאשלכם!

porky169

New member
me me me!!!../images/Emo134.gif

שם:ניר גיל:עוד 3 חודשים 19
תאריך לידה:6.8.88 פורומים מומלצים:סרטים מצויירים ודיסני, דיבוב והטלוויזיה החינוכית תחביבים:כל מה שקשו לנוסטלגיה ולשנות השמונים כישרון: סרט מועדף: ספר מועדף: סדרות אהובות:פרפר נחמד, זהו זה, הופה היי, רגע עם דודלי סדרות מצויירות אהובות:בולי ז'אנר מוזיקלי אהוב:רוק ישראלי אייטי ז'אנר קולנועי אהוב:קומדיה מאכל אהוב:פיצה, וכל מוצרי טבעול שתייה אהובה:פפסי מקס ממתק אהוב:שוקולד מסר לאומה: Marry had a little lamb BUT I ATE HIM!!!!!!!

angelwings1

New member
טוב....

שם: נעמה גיל: 22 תאריך לידה: 10.10 פורומים מומלצים: טלוויזיה, סרטי דיוידי, סרטים וקולנוע, סרטים מצויירים ודיסני, סדרות נוסטלגיה. תחביבים: טלוויזיה, קולנוע. כישרון: צפיה בטלוויזיה נחשב?:) סרט מועדף: טיטאניק, סופרמן, היפה והחיה, פיטר פן וכל סרטי דיסני ספר מועדף: אין סדרות אהובות: שנות הקסם, חברים, סמולוויל, מי הבוס, בנות גילמור ועוד הרבה..... סדרות מצויירות אהובות: דרדסים, בבאי, הלב, נילס הולגרסון, קטקטים, סימפסונס, אבא אמריקאי ועוד רבים וטובים... ז'אנר מוזיקלי אהוב: כמעט הכל הולך חוץ ממזרחית כבדה ושירי דיכאון. ז'אנר קולנועי אהוב: אני הכי אוהבת אנימציה....אבל בעיקרון כמעט הכל הולך חוץ מאימה. מאכל אהוב: ארטישוק שתייה אהובה: שוקו ממתק אהוב: קורנפלקס מסר לאומה: סוף שבוע- כל השבוע

M i k e s F a n

New member
אני! אני! אני! ../images/Emo6.gif

שם: סיגל גיל: 21 תאריך לידה:17.12.85 פורומים מומלצים: מייק ברנט, קולנוע ישראלי תחביבים: לגזור ולשמור, אינטרנט ומחשבים כישרון:עיצוב סרט מועדף: "לגעת ביהלום" ספר מועדף:שונאת ספרים סדרות אהובות: שלושה בדירה אחת, צער גידול בנות, לואיס וקלארק סדרות מצויירות אהובות: פיטר פן, צבי הנינג'ה, עליסה בארץ הפלאות, נילס, הלב, הקוסם מארץ עוץ. ז'אנר מוזיקלי אהוב: פופ, OLDIES ז'אנר קולנועי אהוב: מתח, קומדיה, פעולה, דרמה מאכל אהוב: ג'אנק פוד שתייה אהובה:קולה (מכורה כמו כולם) ממתק אהוב:מנטוס (מנטה) מסר לאומה: אל תוותר על היעד שלך! תשיג את מה שאתה רוצה לא משנה מה המחיר! שבוע טוב לכולם!!!

תורי..

שם:הלגה גיל:14 תאריך לידה:3.1.93 פורומים מומלצים:אירוויזיון, מוסיקה עברית ישנה וחדשה תחביבים:כל מה שקשור לקנדיס ברגן כישרון:שירה סרט מועדף:אין כמו אלבמה וכל הסרטים של קנדיס ברגן ספר מועדף:סדרת "גלי" - סמדר שיר סדרות אהובות:מרפי בראון, בוורלי הילס 90210, מלרוז פלייס סדרות מצוירות אהובות:לא אוהבת קרטונז ז'אנר מוסיקלי אהוב:פופ. ז'אנר קולנועי אהוב:קומדיות רומנטיות מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה:מיץ תפוזים ממתק אהוב:סוכריה על מקל (כל הטעמים) מסר לאומה:אני מקווה שיהיה לכולכם בהצלחה בחיים הלגה.

למעלה