התפקדות מאי

AmericanDragon

New member
התפקדות מאי../images/Emo11.gif

שם: גיל: מקום מגורים: לוחם אהוב: ארגון אהוב: קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי: חודש נעים

talhorm

New member
מתפקד~!~!

שם: טלאור גיל: 20 מקום מגורים: חדרה לוחם אהוב: ב'י ג'יי פן ארגון אהוב: UFC קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי: רנדי קוטור נגד פידור

dor244

New member
מתפקד

דודו 24 באר שבע וואנדרליי סילבה אנדרסון סילבה נגד לידל יו אף סי

favor

New member
אני

שם: צחי גיל: עוד מעט 19 מקום מגורים: בת-ים לוחם אהוב: ליוטו מאצ'ידה ארגון אהוב: UFC (אלא מה?) קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי: לדעתי "קרב חלומות" זה דבר שתמיד משתנה (לנוכח האירועים וההתפתחויות), אז נכון לרגע זה קרב החלומות שלי זה מאצ'ידה-ראמפייג', המשני: אאוקי-פן.

KentaFuji

New member
מתפקד

שם:גלעד ברוך גיל:14.5 מקום מגורים:שהם לוחם אהוב:קווינטין "ראמפייג'" ג'קסון ארגון אהוב:UFC קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי:אנדרסון סילבה נגד GSP

AmericanDragon

New member
מתפקד

שם: תומר גיל: 16 מקום מגורים: מוצקין לוחם אהוב: פורסט גריפין ארגון אהוב: UFC קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי: גריפין נגד מצ'ידה יכול לעניין אותי מאוד. גם GSP נגד סנצ'ז

mmamaniac

New member
מי

אלי 21 קרית גת לוחם אהוב-קשההההה נלך על אנדרסון סילבה..הכי מלהיב קרב חלומות- אנדרסון סילבה נגד ונדרליי סילבה וכמובן ש ufc

2המרפא

New member
מתפקד

שם: איגור גיל: 25 זקן מקום מגורים: ת"א לוחם אהוב: פידור ארגון אהוב: היה פרייד לאחר הפירוק UFC קרב חלומות: פידור בארנט

HendrixLostSon

New member
yeah man....

*שי בן-אבי *באר שבע *ריץ' פרנקלין *UFC *פידור נגד כל הביוויט אחר מה-UFC (מצטער להיות לא מקורי אבל זה פשוט נדרש לראות את פידור באוקטגון של ה-UFC) *גם לך אח שלו

t-man

New member
מתפקד!

שם:טל סגל גיל:25 מקום מגורים:שערי תקווה לוחם אהוב:ג'ורג' סנט פייר ארגון אהוב:UFC קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי:ג'ורג' סנט פייר נגד רנדי קוטור...במיוחד אחרי שג'ורג'ב פשוט ברמה עלומית מבחינת יכולות ההיאבקות שלו,אתגר לא קטן לקוטור

REL YESAYA

New member
מתפקד פעם ראשונה

שם:אריאל גיל:23 מקום מגורים: תל אביב לוחם אהוב:סנט פייר ארגון אהוב:UFC קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי:bj pen vs gsp

haim9798

New member
מתפקד

שם : חיים גיל : 25 מקום מגורים : חולון לוחם אהוב : אנדרסון "ספיידר" סילבה ארגון אהוב : UFC קרב החלומות שלך : ספיידר נגד GSP בקטגוריה לבחירתם.

עונה

שם: יוני שטרית גיל: 21 וחצי מקום מגורים: ראשון לציון לוחם אהוב: אי אפשר לבחור רק אחד במקרה שלי, אז אני ארשום את אחד מהפייבוריטים, הלא הואקליי גווידה. ארגון אהוב: UFC לאחר סגירתה של פרייד. קרב חלומות שלך, שיהיה ריאלי: יכולים להיות הרבה, אחד שאני מאוד רוצה לראות הוא אנדריי ארלובסקי נגד פידור אמיליאננקו.

doom23

New member
מתפקד

ערן 25 אשקלון לוחם אהוב: וונדרלי סילבה ארגון UFC קרב חלומות: בוב סאפ נגד באטרבין

t-man

New member
ערן איש יקר -תיכנס בבקשה../images/Emo13.gif

יש לי בקשה חשובה-צריך להתחיל לשרשר נכון,שמת לב שכל חברי הפורום הגיבו בטור ישר ותגובה שלך בשירשור היא כחלק מתגובה ליוני(היא בולטת כי היא לצד)...אתה לא רצית להגיב להודעה של יוני אלה להודעה של תומר(AmericanDragon)ולכן אתה צריך להגיב להודעה שלו(במקרה הזה ההודעה הראשונה בשירשור ולעשות לה "הוספת תגובה" ולא להגיב להודעה אחרונה בשירשור. תאמין לי שכולנו לא ידענו לשרשר בתחילת הגלישה שלנו בתפוז(לצערי יש ארכיון שלם בפורום WWE שמעיד כמה לא ידעתי לשרשר אז
). שירשור נכון יוצר סדר בפורום וקל יותר לגולשים ולנו המנהלים לשרשר הודעות. מקווה שהבנת ואם יש עוד שאלה אשמח לעזור

טל, תוספת קטנה

כולם לא ידעו לשרשר עד שיוני ישב להם על הוריד עם תגובות "תלמד לשרשר" קולניות.

פעם ראשונה

אופיר פרי 34 חולון ריקסון גרייסי בעבר היום אנטוניו רודריגו נוגיירה כיום ufc נוגיירה נגד קוטור והחלום הרטוב ריקסון גרייסי נגד בס רוטן (אולי עוד יקרה כפנסיונרים...)

oozz73

New member
מתפקד

שם:עוז גיל:35 לוחם אהוב:ג'ורג' סנט פייר ארגון אהוב:UFC קרב חלומות:סנט פייר - אנדרסון סילבה קרב חלופי : האוורטה - בי ג'י פן

motrozen

New member
סבבה אני רואה שיש עוד קשישים כמוני

שם:מוטי גיל:36 מקום מגורים:חולון לוחם אהוב:Vader כשעוד האמנתי שבושידו זה אמיתי וכמובן את Bam Bam Bigelow שותפו לצמד Guy Mezger לא זכור לי קרב אחד משעמם שלו הוא תמיד היה נותן הכל ארגון אהוב:אחרי מות Pride אהובי אני מקווה שDREAM ו-Sengoku יתאחדו ו... השמיים הם הגבול קרב חלומות שלי: Fedor נגד Randy כמובן אבל לא כי אני חושב שלRandy מגיע אלא בגלל כל הHIP שהקרב הזה יצר ככה בונים קרב חלומות

למעלה