התפקדות מאי

West Doll

New member
התפקדות מאי../images/Emo195.gif

שם:
איפה תחגגו את חג הלג בעומר
השיר הכי טוב ששמעתי החודש:
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:
החודש אני הכי מחכה ש:
החודש אני ממש לא רוצה ש:
חודש אפריל - עבר בשלום|

sukrazit

New member
כן המפקדת:)

שם: סיון גיל: 15 איזור מגורים: מודיעין איפה תחגגו את חג הלג בעומר? בלפיד.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש: IN THE END תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האוסי..מן הסתם XD החודש אני הכי מחכה ש: לא יודעת.. החודש אני ממש לא רוצה ש: אני אפגע שוב חודש אפריל - עבר בשלום| כמה שאפשר..

hagayx

New member
אני (חדש)

• התפקדות מאיו West Doll [מצורף קובץ bmp] ו 13:24 | 01/05/07 שם:חגי גיל:16 איזור מגורים:אזור כפר סבא איפה תחגגו את חג הלג בעומר: במדורות.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש: השיר הכי אדיר ששמעתי בחיים : Augustana - Heart Shaped Gun ממליץ לכם! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: או-סי החודש אני הכי מחכה ש: יגמר החודש אני ממש לא רוצה ש: לעבוד
חודש אפריל - עבר בשלום| היה חודש מעולה!

מתפקדת חדשה =)

שם: לירז אלמוג גיל: 14 איזור מגורים: ירושלים איפה תחגגו את חג הלג בעומר: עם חברים בשכונה.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש: ruby תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ..נמלטים היה החודש? החודש אני הכי מחכה ש: יגמר החודש אני ממש לא רוצה ש: אכשל במבחנים (?) חודש אפריל - עבר בשלום: יותר טוב מאחרים..אחד הטובים השנה..

תמריקי

New member
כמה זמן לא הייתי פה..

שם:תמר גיל:17 איזור מגורים:י-ם איפה תחגגו את חג הלג בעומר:עד כמה שזה מצחיק אין לי עדין מושג וזה בשבת! השיר הכי טוב ששמעתי החודש:זה לא הכי טוב זה הכי שנדבק אלי-Avril Lavigne - Girlfriend תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:אבודים|שליטע| החודש אני הכי מחכה ש:שום דבר מיוחד החודש אני ממש לא רוצה ש:ראו הנ"ל חודש אפריל - עבר בשלום:נגמר אפריל?באמת?

למעלה