התפקדות- מי בא ביום שישי? חוצמימני ומשרית
H handlessman New member 23/1/06 #3 אם אני לא טועה זאת התפקדות של מי כן בא... טוב אם כבר, אז גם אני לא בא... תעשו חיים
L lile0 New member 24/1/06 #4 כן, אבל אף אחד לא כותב פה כלום... שתהיה קצת פעילות,שלא יסגרו לנו את הפורום..
P popikon23 New member 24/1/06 #5 עוד קצת פעילות ו- ../images/Emo202.gif לפורום לצערי, גם אני לא אוכל להגיע. נראה שהשרשור הזה הפך למי לא בא למפגש..
עוד קצת פעילות ו- ../images/Emo202.gif לפורום לצערי, גם אני לא אוכל להגיע. נראה שהשרשור הזה הפך למי לא בא למפגש..
Y YulaShpil New member 24/1/06 #6 זו התפקדות להופעה, לא למפגש וגם אני לא באה, לצערי אבל שלא לצערי, באותו ערב אהיה בהופעה של מתי כספי
S sarita4 New member 24/1/06 #9 אני כותבת לפי בקשת של חנית חנית תגיע להופעה ביום שישי בזאפה וגם למפגש הפורום ב16/2
ח חנית שמיר New member 26/1/06 #10 מופע בזאפה תודה, שרית שייצגת אותי בכבוד! אכן אגיע להופעה ביום ששי הקרוב (שיגיע כבר..) וגם למפגש ב-16. מי מגיע למפגש???
מופע בזאפה תודה, שרית שייצגת אותי בכבוד! אכן אגיע להופעה ביום ששי הקרוב (שיגיע כבר..) וגם למפגש ב-16. מי מגיע למפגש???
G glitter8 New member 26/1/06 #11 ../images/Emo45.gif שרית גם מייצגת אותנו הערב בזאפפה ונתראה ביום שישי (שיגיע כבר...)
S sarita4 New member 26/1/06 #13 אתם לא מדמינים מה מחכה לכם שם.... וכל מי שלא קנה כרטיס להופעה מפסיד. ואתם עוד יכולים נשארו עוד 5 הופעות (חוץ מיום שישי נגמרו הכרטיסים להופעה השניה) עכשיו חזרתי, פרטים מלאים מחר לילה טוב
אתם לא מדמינים מה מחכה לכם שם.... וכל מי שלא קנה כרטיס להופעה מפסיד. ואתם עוד יכולים נשארו עוד 5 הופעות (חוץ מיום שישי נגמרו הכרטיסים להופעה השניה) עכשיו חזרתי, פרטים מלאים מחר לילה טוב
A alti26 New member 26/1/06 #12 לחנית שרית וכולם היי חברס אני מגיע כך להופעה ב28/1 בעינב,להופעה ב7/2 למפגש ב16/2 חנית /שרית -תעבירו לדיוויד ישירות למה לה הגעתי להופעות בזאפה ערב טוב דודי
לחנית שרית וכולם היי חברס אני מגיע כך להופעה ב28/1 בעינב,להופעה ב7/2 למפגש ב16/2 חנית /שרית -תעבירו לדיוויד ישירות למה לה הגעתי להופעות בזאפה ערב טוב דודי