התפקדות מפגש פורומאטריקס פסח 2009

סליידר

New member
התפקדות מפגש פורומאטריקס פסח 2009

נא לשרשר
או
בנוגע להגעה ביום שני, ה13/4 בשעה 17:30 בגג של עזריאלי. מי שיכול שיביא מצלמה...

0Pandemonium0

New member
וואלה לא יודע.

נגיע לקומה האחרונה של הקניון ונראה מה עושים משם.

../images/Emo4.gif לא מצחיק.

א) המצפה סגור עם זכוכיות ... למעשה כל הבניינים סגורים עם זכוכיות... ב) כל הרחבות למטה סגורות גם כן. עכשיו יש שם פארק שעשועים. לא קל להתאבד בחצות בימים טרופים כאלה ... תתאמץ יותר בבקשה

MetalSinagouge

New member
יש לך טעות בסיסית,

והיא המחשבה שיש לי רצון *כלשהו* להצחיק את שאר הבריות (רמז: אין לי). מדי פעם אני מצליח לשעשע את עצמי, לרוב הומור בריטי עושה לי את זה. עכשיו, כשכתבת "תתאמץ יותר", האם הצעת בצורה מאוד בוטה שגובלת בעברה על החוק חנק-עצמי מיני? לא בטוח שאוכל לחיות עם הבושה בלמות ככה.

כל הזמן אתה ואתה ואתה ?

ראיתי פוטנציאל לסיעור מוחות בנושא. ואתה כל כך עסוק בעצמך, בהצחקה העצמית שלך, החנקמיני שלך והבושה שלך. אוף לא כיף

MetalSinagouge

New member
זה בגלל... המחלה.

כן, הגיע הרגע לגלות את הסוד הנורא. אני חולה בנרקסיסטיק פיברוזיס מגיל מאוד צעיר. אמור לי, "ג'ון", האם שמעת פעם על חידקים אניירובים? חיידקים אשר בשבילם נוכחות חמצן כמוה כנוכחות רעל עכברים בשביל, טוב, עכברים. ה"חמצן" שלי הוא אנשים בינוניים. כלום מיודע אתה על ההשלכות שיש על חולה נרקסיסטיק פיברוזיס על קיום יום-יומי בחברה של אנשים בינוניים (99.999% מהכלל)? האם? לא, אתה לא יודע. כי אתה אחד מהם! *מתייפח בבכי קולני ורץ לכיוון הנגדי*.

עלבת בי באיבחת מקלדת

כן , אני מידיוקרט *מזיל דימעה אמיצה של גבר מחוספס* וזה יקרה גם לך ביום מן הימים שער הפלטינה של בלוריתך ידהה לאפור כמו שנינותך או אז תחפש את אהבתם של האנשים הפשוטים כמו פול יאנג או אז אאמץ אותך לליבי ואלחש ... חה חה ! מידיוקרט !

Blutige Erde

New member
תהיה חזק... יש עוד בשביל מה לחיות.. ../images/Emo201.gif

אה, שיט. שוב התבלבלתי בפורום.

Blutige Erde

New member
הוא אמר שהוא רוצה לחיות.

אם הוא יעצור את הנשימה, הוא ימות. ולכן ההערה הזו לא נחוצה. באמת גילי, איפה ההקשבה לזולת?

Gilliana

New member
זה היה בציניות ../images/Emo122.gif

אבל כנראה שההומור שלי לא ממש הובן כהלכה.

Blutige Erde

New member
../images/Emo122.gif

זה היה בציניות. אבל נו טוב, ההומור שלי כמעט אף פעם לא ממש מובן כהלכה.

למעלה