התפקדות מפגש... 24.1.07

התפקדות מפגש... 24.1.07

מי מגיע? כמה אנשים? מה מביאים? מקווה שאוכל להסתדר עם אוטו חלופי לאוטו שלי ואם לא תהיה בעייה בכל מקרה: מתנדבת להבין 2 בקבוקי שתייה מי עוד?

פרלמנים

New member
אנחנו מגיעים!../images/Emo6.gif

יואו, הלוואי שלא יהיו פדיחות... אנחנו מגיעים! נביא קרקרים ו"דיפ" . אבוקדו, גבינה מתובלת...) משהו מעניין...
חלבי אזה כיף! ג'סיקה

ליבי א

New member
אבל אם ארגיש טוב

אולי נבוא אם נבוא אני אכתוב לכם מחר בערב. מצטערת שאני שוב הורסת.

פרלמנים

New member
איפה אילנה, עידית, וכולם../images/Emo35.gif

אילנה, רצית לנסוע יחד לא? תהיי בקשר אתי שננסה לתאם מצומת דרור משהו... מחכה למסר או טלפון ממך. עידית, מה שלומכם? איך הקטנה בבטן? מה שלום אושרי? אולי תבואו למפגש?
שבוע מקסים, ג'סיקה

שוב, אני גם עדיין בסימן שאלה?

גם בגלל הרכב שאני מנסה לארגן חלופי לטרנטה שלנו ואם ליבי לא תבוא....... אוף משום מה גם המפגש הזה לא מריח לי טוב....

פרלמנים

New member
../images/Emo20.gifהי אורית וכולם. בוקר מקסים

תיארתי לי שאם ליבי לא באה אז תהיה גם לכם בעיה, מה הסיכוי שאת מתארגנת על אוטו? די מאכזב אם נבטל שוב, בעיקר נוכח העובדה שזו הפעם השלישית כבר. מספיק שיהיו ארבע, חמש אמהות כדי שיהיה מפגש, לא? יש לנו כרגע את:תחיצ, אמא של אליעזר שלמה, חיה, אני ותמי- בטוח.אורית, ליבי, שבלולית-סימן שאלה. ב ב ק ש ה שנצליח... זה די הרבה אנשים שיכולים... מה אפשר לעשות כדי לעזור? ג'סיקה

nush האחד

New member
אני בספק אם נוכל להגיע... ../images/Emo10.gif

הגדולה שלי חולה ונשארה היום בבית. מקוה שיעבור מהר אבל אם גם מחר תשאר, אין מצב שנבוא. אעדכן בהמשך.

ilana k

New member
אנחנו תכננו להגיע, למרות...

התקופה השחורה שיש לנו במשפחה. סבתא שלי ז"ל נפתרה לפני שבועיים, אכשיו הסבתא השניה שלי בבית חולים במצב קשה. אח שלי עם יד שבורה, ואני עם דלקת אוזניים וכמעט לא שומעת כלום. אבל בכל זאת תכננתי לבוא. אבל!!! היום קראו לי מהגן לבוא לקחת את ליאור הוא עם חום 39. אז נראה איך נרגיש מחר. השנה (האזרחית) התחילה גרוע ביותר, מקווה לשנה יותר מוצלחת בהמשך. אעדכן אותכם. ממש , ממש, רוצה לבוא...

צרות באות בצרורות אני רואה

תרגישו טוב ותחלימי במהרה מכל מה שעובר.... לגבי ההגעה, הסיכוי לא כל כך טוב, כי אני צריכה ב 17:00, אפילו שאסע עם ליבי, לא אוכל בחיים להגיע כי בעלי מגיע בסביבות 17:30- 18:00 הבייתה והדרך עוד ארוכה........ נראה, נתעדכן....

פרלמנים

New member
אני קורעת אתכן במכות...../images/Emo8.gif

איזה באסה ... אני יודעת שיש אילוצים, שפעת וכו' אבל אני כל כך מתבאסת לשמוע ביטולים ובעיות... טוב, אורית, נדבר בבוקר. בכל מקרה אם יש 4-5 משפחות אז לדעתי יתקיים כסדרו?! חיה כבר התארגנה, גם אני לקחתי חצי יום חופש מהעבודה לכבוד האירוע... הלוואי וכולם יבריאו ויתארגנו ונוכל להפגש כמתוכנן.
אוף... לילה מקסים, ג'סיקה

עדכון: אני לא מגיעה בטוח. ../images/Emo4.gif

לצערי, מעבר לכל התכוננים, כנראה שיש הפתעות בחיים.. אז אתמול שמענו על בן משפחה שיש לו בעייה בריאותית קשה
שהתגלתה אתמול לאחר זמן רב של ציפייה לתשובה.... לכן, אני חייבת לתמוך נפשית בנפשות הקשורות לעניין ולא אגיע בטוח!!!!!! סליחה מקווה שתקיימו את המפגש והכי חשוב , התמונות אורית

ליבי א

New member
אנחנו לא נגיע

אני עדין לא במייטבי. וגם חמתי אצלי באה לעזור לי והיא נשארת אצלי עד מחר ולא נעים לי להשאיר אותה לבד. וגם אני לא רוצה להיות ליד הילדודס שלא ידבקו ממני. אז תהנו היום ותעדכנו איך היה.

למעלה