התפקדות מרץ

שנינה11

New member
התפקדות מרץ../images/Emo195.gif

שיר החודש,איתי:
שיר החודש בכללי:
אלבום החודש:
אמן החודש:
הופעת החודש:
תמונה חודשית:
דברים טובים שקרו החודש:
המלצת החודש:
תוכניות לחודש מרץ:
למה אתם מתחפשים בפורים?

מתפקדת

שיר החודש,איתי: אפילו לא אני שיר החודש בכללי: יופי - של נועם פנחסוב (כפרעליו) אלבום החודש: הרגע הבא - אוהד חיטמן אמן החודש: נועם פנחסוב הופעת החודש: ניחוש פרוע
נועם פנחסוב במופע אקוסטי מדהים לקראת אלבום ראשון "אני וכל המחשבות" תמונה חודשית:
(זה נועם) דברים טובים שקרו החודש: יש די הרבה, האמת שאני בקושי מוצאת דברים רעים שהיו המלצת החודש: הופעה מיוחדת של נועם פנחסוב בפאב יהושע לכבוד יום האישה ב-8.3 תוכניות לחודש מרץ: ללמוד - כי אין ברירה, הופעות ופורים.. למה אתם מתחפשים בפורים? האמת עוד אין לי רעיון... אתם מוזמנים להציע

אושRתי

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שיר החודש,איתי: מסע חיי/ילד טוב נשבר שיר החודש בכללי: תנופה - בעז בנאי אלבום החודש: החדש של איה כורם אמן החודש: - יש כמה - איתי/איה/בעז הופעת החודש: תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש: השלג שירד בירושלים ! המלצת החודש:האלבום החדש של איה כורם "שפה זרה" מומלץ מאוד תוכניות לחודש מרץ:כל מיני חודש נעים ושמח לכולם !!

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר החודש,איתי:מים מתחת לגשר מסע חיי שיר החודש בכללי:היו המון בעיקר שמעתי איתי חח אלבום החודש:אוהד חיטמן הרגע שלפני אמן החודש:איתי כמובן הופעת החודש:כול מיני תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש:לפגוש חברים במפגשי פורום קניות של דיסקים התאומים של בת דודה שני אירועים משפחתים המלצת החודש:הדיסק של איה כורם החדש תוכניות לחודש מרץ:הופעות מפגשי פורום כנראה ולחגוג יום הולדת...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמתפקדת

שיר החודש,איתי: מים מתחת לגשר\מסע חיי שיר החודש בכללי: כל השירים מהאלבום החדש של איה כורם אלבום החודש: "שפה זרה" של איה כורם אמן החודש: איה כורם הופעת החודש: הייתי רק בהופעה של מירי מסיקה... תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש: הייתי בצילומים לקליפ של איה, ראיתי את הסרט ג'ונו המלצת החודש: האלבום החדש של איה כורם. באמת מומלץ
תוכניות לחודש מרץ: אין כל כך...

למעלה