התפקדות מרץ

שנינה11

New member
התפקדות מרץ../images/Emo195.gif

שיר החודש,שלומי:
שיר החודש בכללי:
אלבום החודש:
אמן החודש:
הופעת החודש:
תמונה חודשית:
דברים טובים שקרו החודש:
המלצת החודש:
תוכניות לחודש מרץ:
למה אתם מתחפשים בפורים?

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר החודש,שלומי: אני שוקעת.. תפוס אותי, מותק, את אצלי בראש.
שיר החודש בכללי: מה שכתוב למעלה.
אלבום החודש: Heaven Through Old Eyes- MadBliss, עיר- שלומי שבן. אמן החודש: שלומי כמובן.
הופעת החודש: של מד בליס.
תמונה חודשית: - דברים טובים שקרו החודש: שתי הופעות, דיסק חדש, הצטרפתי לפורום, ירקתי למורה שלי על התיק וקראתי לה מטומטמת.. כאלה.
המלצת החודש: מד בליס. תוכניות לחודש מרץ: חופש פורים. הגיע הזמן לחופש. למה אתם מתחפשים בפורים? אני עדיין עם מחשבה או לא להתחפש או להתחפש לבן גוריון.

B a m b o o k

New member
../images/Emo148.gif

שיר החודש,שלומי: דניאלה שיר החודש בכללי: ואולי-אביגיל רוז
אלבום החודש: רג'ינה ספקטור-begin to hope
אמן החודש: ^^ הופעת החודש: אממ לא היו כ"כ הרבה
אז נראלי דן תורן בעשן הזמן תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש: לא הרבה... המלצת החודש: הופעה של דן תורן
ולקרוא את פיטר פן
תוכניות לחודש מרץ: הוווווווווו החודש האהוב עלי! יש יומולדת! ויש פורים ויש כ"כ הרבה דברים
כ"כ אוהבת את החודש הזה! למה אתם מתחפשים בפורים? שלגיה

ivis

New member
OK!

שיר החודש,שלומי: סיגריות שיר החודש בכללי: The Walll of Sound של גבע או אולי בעצם In My Head? אלבום החודש: Tool - Ænema אמן החודש: מיינארד ג'יימס קינאן הופעת החודש: א.מ.ל תמונה חודשית: ראו המלצת החודש לסרט - דברים טובים שקרו החודש: א.מ.ל המלצת החודש: אלבום: Interpol - Turn On The Bright Lights והסרט Control המגולל את חייו ומותו של איאן קרטיס סולן Joy Division. תוכניות לחודש מרץ: הופעת פסנתר של שלומי בירושלים!!!! ישששש!!!

MikMercury

New member
מש מש מש מש מ-ש-נכנס אדר ../images/Emo151.gif

שיר החודש,שלומי: האזרח ה-1. שיר החודש בכללי: עמית ארז - Appollio. אם היה לי שקל על כל ריפיט של השיר הזה החודש.. מוזר שיש בו לא מעט דברים שמעצבנים אותי (בשיר ובעמית ארז באופן כללי) ובכל זאת לא הצלחתי להפסיק להקשיב לו. ברור שהנוכחות של הפסנתר של שלומי לא ממש מזיקה.. אלבום החודש: אני חושבת שלא הקשבתי לאלבום אחד בשלמותו החודש. לא בסדר. אמן החודש: הופעת החודש: הממ. נראה לי ששלומי בקמלוט. תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש: המלצת החודש: חם ומחמם בום. הופעה בלבונטין בשבוע הבא ועוד מעט דיסק שני! תוכניות לחודש מרץ: להירגע קצת. Not gonna happen... למה אתם מתחפשים בפורים? אני מניחה שלשום דבר. אבל אני בטח אצא באחד הימים בחג ואסתובב ברחוב עם איזה כובע מצחיק.

bleeding guitar

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

שיר החודש,שלומי: מוכן לאהבה (אני לא אגב) שיר החודש בכללי: days of bunger - geva alon אלבום החודש: משינה 1 אמן החודש: משינה הופעת החודש: ניל יאנג בוינה
תמונה חודשית: אין דברים טובים שקרו החודש: ההופעה של ניל המלצת החודש: אין תוכניות לחודש מרץ: ממש אבל ממש לא יודעת, נראה מה יהיה. אולי אפילו בטעות הופעה של שלומי?

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שיר החודש,שלומי: אני שוקעת תפוס אותי שיר החודש בכללי: היו הרבה אלבום החודש: אמן החודש: הופעת החודש: מיכלצ'י התותחית במוזה יהוד תמונה חודשית:
דברים טובים שקרו החודש: לא זוכרת המלצת החודש: ספינינג! תוכניות לחודש מרץ: למה אתם מתחפשים בפורים? לא יודעתת
הצעות??

למעלה