התפקדות מרץ!

התפקדות מרץ!../images/Emo195.gif

מי אתם, מה אתם ומאיפה?
שיר החודש:
שיר החודש של קין:
ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש:
דבר טוב שקרה בחודש שחלף:
דבר רע שקרה בחודש שחלף:
בכללי, איך עבר החודש:
ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב:
תמונת החודש:
שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה? יש לכם 10 שניות להתפקד, 10 שניות זוזו!!

מהר מספיק, קארין?!

מי אתם, מה אתם ומאיפה? שרי
שיר החודש: עוד לא סגורה איזה שיר, אבל שיר מהדיסק הראשון של הגילמוטס
שיר החודש של קין: זה יהיה חייב להיות ספיירלינג! לא הפסקתי לשמוע אותו מאז ההופעה!!!!!!!
ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש: קניתי בלונדון מארז 5 סרטים של אודרי הפבורן
הוא עלה לי 12 פאונד סה"כ!!!!!! וסדרת החודש חייבת להיות לוסט!
דבר טוב שקרה בחודש שחלף: האם אני בכלל צריכה לציין את זה?!??!?! לונדון!!!!!! לונדון!!!!!קין לייב!!!! אני עדיין לא מאמינה שהייתי שם!
דבר רע שקרה בחודש שחלף: 2 מבחנים שהיו נוראיים
שניהם!!!
בכללי, איך עבר החודש: עבר מעולה! אחרי לונדון הכל טס ממש! ואני עדיין בחופשת סמסטר
ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב: להספיק הרבה דברים. בסמסטר ב' אני לומדת 3 ימים בלבד, אז יש זמן לכל התכניות שהזנחתי.....
תמונת החודש: ללא שום ספק,
שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה- בוחרת לא לענות על השאלה הזאת כרגע, אין לי תשובה חד משמעית- כי ברור שטים יהיה מהנה- יכתוב לנו כל מיני שירים, אבל הוא ייענה אותי כשינסה לשיר אותם.... טום שר מדהים, אבל הוא מעצבן
, ריצ'רד נראה לי יברח מכל חזיר בר שיתקרב ולא יוכל להכין לי אוכל... וג'סי סתם נראה לא שימושי

חחחחח ג'סי רק יחפש נעליים

אהבתי את הreasoning שלך בבחירה
שרי בדיוק אתמול בלילה חשבתי עליך ואמרתי וואי, זה פשוט עבר כמו כל הופעה רגילה, למה לעזאזל את לא מדברת על זה יותר ?! זה פשוט היה נראה לי כמו חלום והיתי צריכה להזכיר לעצמי שבאמת היינו ביחד בהופעה כי אתן לא מדברות על זה בכלל
מה נסגר????

כן ../images/Emo6.gif ג'סי יגנוב לי את הנעליים כשאשן...

ואני מדברת על זה ה-מ-ו-ן, ממש דוחפת את זה לכולם (למרות שרוב החברים שואלים אוטומטית איך היה). הצמיד שעדיין יש לי על היד מסייע לי מאוד- כולם שואלים מה זה ואז אני מספרת!!! מלא סטודנטים שבחיים לא דיברתי איתם ממש התלהבו שנסעתי ללונדון ועוד להופעה של קין! גיליתי הרבה שאוהבים אותם!! ואני לא מדברת על זה יותר מדי פה כי אני עדיין צריכה להזכיר לעצמי שכבר הייתי בהופעה וזה לא עוד חלום שצריך להגשים...

השניה היה שאלון נו ../images/Emo6.gif

מי אתם, מה אתם ומאיפה? גית, עובדת בבית ספר בלונדון, וחוזרת בקרוב לנתניה
שיר החודש:המממ קשה לי לענות.. אולי היתה לי עדנה מחודשת לטינג טינגז, אז נניח שshut up and let me go שיר החודש של קין:הממממממ BBH אולי ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש:the boy in the striped pyjamas לא יודעת איך קראו לזה בישראל
דבר טוב שקרה בחודש שחלף:מפגש פורום קין!!
דבר רע שקרה בחודש שחלף:לא זוכרת,ולא רוצה לנסות להיזכר
בכללי, איך עבר החודש: אחלה, חוץ מזה שהייתי עייפה בטירוף
ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב:לא יודעת
שיהיה טוב.. תמונת החודש:
שרי ואני בהופעה
(דפי צילמה) וזה הרגע בו אני אומרת- חה!!! שרי!! איפה הוידאוים והתמונות, אה? אה? אה???
שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה?המממ נראה לי שריצ'רד כדי שאני אוציא לו את האנטישמיות מהראש ואם אני לא אצליח אני תמיד אוכל לקבור אותו מתחת לחול. או אולי בעצם טים מסיבות ידועות מראש.. או טום כי גם הוא חתיך. די אני לא יודעת מה זאת השאלה המרושעת הזאת!!!

3..2..1.. הקשב המפקדת!!!

מי אתם, מה אתם ומאיפה? קארין, תלמידה י"ב מיואשת ומעיר הגרעינים והפיצוחים שיר החודש: יוני בלוך- אחריות.
שיר החודש של קין: my shadow.. שאולי שמעתי אותו 3 פעמים בסה"כ (בכלל) ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש: ספר- הקול של תלמה, שכחתי מי כתב / סרט- לא רואה! / סדרה- מונית הכסף.. חח הצרפתים האלו
/ הצגה- יאנוש ופופצ'קה (לא מומלץ, אבל זאת ההצגה היחידה (אאל"ט) שראיתי החודש
) דבר טוב שקרה בחודש שחלף: החתונה של דוד שלי!
דבר רע שקרה בחודש שחלף: להיות מלש"ב זה קשה
ועוד הרבה דברים שאין לי כוח למנות.. בכללי, איך עבר החודש: מהר.. הזמן רץ. השבוע יש צילומים לספר מחזור. אני לא מאמינה שזהו, שנה אחרונה! ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב: לעבור את הבגרות בע"פ בלי לגמגם, ואת הבגרות בספורט. רק בבצפר שלי יכול לקרות מצב שהבגרות באינגליש והבגרות בספורט באותו יום! ושהחודש יעבור טוב. תמונת החודש: אני ובנדוד שלי
שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה?עם טים, כמובן! מזל תאומים זה מזל פטפטן (בדיוק ההפך מטום שמזל דגים!), ואני צריכה מישהו לדבר איתו, לעביר את הזמן! אני בעצמי פטפטנית לא קטנה..
ובכל מקרה, כמו ששרי אמרה- הוא יכתוב שירים
ומצדי שישיר כמה שבא לו! ובכלל.. לא נראה שיש אופציות יותר טובות- ריצ'רד אנטיפת, ובקשר לג'סי- בטח יהיו מלא קופים על האי, וזה מה שאני צריכה- עוד קוף?

טום לא פטפטן? ../images/Emo6.gif

חחח נראה לי המזלות התחלפו. קשה לי לראות את טים לא סותם את הפה
(אבל תמיד את יכולה לשאול אותו אישית *אהההמ*) ויאאא קארין את כזאת יפהפיההההההה ומדהימה!!!! לפחות יצא משהו טוב מהחתונה של דוד שלך!!!
12 לפברואר, אה?
השנה האחרונה של בית ספר תמיד עוברת בשניה
מלחיץ.

הוא בטוח פטפטן!

הרי מישהו צריך לענות על כל השטויות שטום אומר! ובכלל הם רק נראים כלא פטפטנים..

StewieG

New member
הידד!

קארין, התפקדת עם תמונה, ואחת יפה לאללה! טוב, כהבטחתי, אני מתפקד :]

Lyla Bellamy

New member
טמטמ

מי אתם, מה אתם ומאיפה?שגית , הגדרה לא ידועה ,ממבשרת . שיר החודש:second chance של שיינדאון שיר החודש של קין:try again ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש:נער החידות ודקסטר דבר טוב שקרה בחודש שחלף:ההופעות נו יוזזזזזז דבר רע שקרה בחודש שחלף:אוזניים נהרסו בכללי, איך עבר החודש:לא זוכרת ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב:אמממ פורים ! תמונת החודש:איןליכוח שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה?טום שישיר

NothingInMyWay

New member
מרץ

מי אתם, מה אתם ומאיפה? גל, תלמידת תיכון,רחובות שיר החודש: בוהמיין רפסודי של קווין (אין לי כח לתרגם לאנגלית) שיר החודש של קין: Bend&Break ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש: 1984,המירוץ למיליון (הגרסא האמריקאית כמובן. הישראלית מעט צולעת. ארבעה פרקים עד להדחה ראשונה?!),עקרות בית נואשות דבר טוב שקרה בחודש שחלף: לא משהו ספציפי דבר רע שקרה בחודש שחלף:מבחנים בכללי, איך עבר החודש:לא משהו ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב: אם הכל ילך כמתוכנן זה יהיה חודש מצוין שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה? טום! לא, הוא לא יחלוק איתי באוכל,סיגריות או ברזנט. אבל נו, בטח להיות איתו על אותו אי בודד לא יהיה משעמם בכלל. סדרת ריאליטי בלי מצלמות

שיהיה.

מי אתם, מה אתם ומאיפה? נעם, חיילת (לצערי), כפ"ס שיר החודש: בחודש העשירי ברצף - Wild World בביצוע הקאסט של Skins שיר החודש של קין:אממ אממ נראה לי שAgain and Again ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש: אם נראה לכם שהיה לי זמן לקרוא/ללכת לקולנוע/לראות טלוויזיה וכו', אתם טועים. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: סיימתי טירונות. דבר רע שקרה בחודש שחלף: התחלתי את הסדיר. בכללי, איך עבר החודש: מוזר ומשעמם כאחד. ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב: לעבור אותו! תמונת החודש: שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה? טום. סתם כי אני הכי אוהבת אותו. =]

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאני צריכה לישון! [אבל מהר מהר, באמת 10 שניות ועפתי!!] מי אתם, מה אתם ומאיפה? דפי, חסרת חיים כבר יותר מדי זמן, נס ציונה. שיר החודש: קניתי כל כך הרבה דיסקים חדשים החודש שאין לי מושג../images/Emo6.gif שיר החודש של קין: Again and again ../images/Emo99.gif ספר/סרט/סדרה/הצגת החודש: המיניסידרה של "גאווה ודעה קדומה"../images/Emo99.gif דבר טוב שקרה בחודש שחלף: יש יותר מדי../images/Emo6.gif. לונדון, אוקספורד, הופעה של קין, פולין, You name it. דבר רע שקרה בחודש שחלף: היה כזה../images/Emo6.gif? בכללי, איך עבר החודש: עמוס בצורה כמעט בלתי אפשרית, אבל מדהים לחלוטין../images/Emo99.gif. ציפיות/תוכניות מהחודש הקרוב: אם אפשר טיפטיפה יותר רגוע זה יהיה נפלא. תמונת החודש: אין לי זמן לענות על השאלון הזה, בטח לא להעלות תמונה../images/Emo7.gif שאלת בונוס: אם הייתם על אי בודד עם אחד מחברי קין, את מי ההייתם בוחרים ולמה? ג'סי! ברור! מהסיבה הברורה שהחולשה שלי לבסיסטים גוברת על הכל ../images/Emo3.gif. חודש טוב לכם, חביבי ../images/Emo13.gif ולילה טוב ../images/Emo29.gif.

גאד איזה חודש אה?

אני ממש עמוסה בעבודה.. כל יום חזרתי השבוע בחצות במקרה הטוב ושוב אני צריכה לעבוד במוצש :-\ והפעם גם לא יהיה סאנדיי בגלל שעושים לילדים יום כיף לפורים...

למעלה