התפקדות מרץ.

התפקדות מרץ. ../images/Emo20.gif

כללי
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מה נושא הפורימון שלכם: מתי הפורימון: כמה תחנות וביתנים יש:
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

Rioter

New member
יאללה מתפקדת ../images/Emo45.gif

כללי
שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב אימפריה!
תפקיד בסניף: מדריכת ד'
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? סביר כזה
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא ראיתי\קראתי משהו מיוחד
המלצה חודשית? נועה - כי יש רק אחת כזו!
שיר החודש? צרפתי (שגם היא שיר, אבל אחרת. ^^..) ושיר נוספת.. (חברה
)
האם שעשה לכם את החודש? נועה - פעם הבאה, תתקני את זה.. האדם.. אמ.. מישהו? אין לי מושג. נועה נראלי.
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? פורים
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים.. לימודים לימודים..
משהו טוב שיקרה החודש? בת מצווה לקרובת משפחה, לסיים הרבה מבחנים (ואז תהיה תקופת הפוגה).. יוצאים לחופש פסח!!!!!!!!
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? פוווול מבחנים ועבודות.
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20 ומשהו
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כע, מדריכת ד' - לאחרונה יש בעיה עם הקבוצה.. באופן כללי יש 11, אבל הם נושרים.. מנסה לסדר את זה.. והפעולות דווקא עוברות סבבה.
מה נושא הפורימון שלכם: אי בודד D:
מתי הפורימון: מחרררררררררררר!!!!!!
כמה תחנות וביתנים יש: 18?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? בואו לפורימון מחר!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. צירפתי.

../images/Emo154.gif|../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

כללי
שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:של
תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?בסדר
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אין..
המלצה חודשית?לאכול אוזני המן
[כדאי עם שוקולד
]
חחחחח
שיר החודש?שיר בצרפתיתת
האדם שעשה לכם את החודש?משפחהההההה
ועוד כמה חברות
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ימי הולדת לכמה אנשים
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?פורים..פורימון[?]
משהו טוב שיקרה החודש?לא יודעת..
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?חוץ ממבחנים[?]
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מושג..
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?עוברות..העיקר שעוברות
מה נושא הפורימון שלכם:מצא את החלק..לא יודעת בדיוק
מתי הפורימון:היום
כמה תחנות וביתנים יש:הרבה
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? חגגג פוריםםםם שמחחחחח
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

orlupo

New member
איזה איחור דפקנו...

כללי שם: אור שכבה: חמישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? פורימון ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין המלצה חודשית? פורימון שיר החודש? שירי ימי עבודה פורימון האם שעשה לכם את החודש? פורימון משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? פורימון החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? פורימון.... סתם... לנוח...
משהו טוב שיקרה החודש? קצת מנוחה משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בית ספר מעצבן מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודע אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? משתנה בסביבות ה-6-7 מה נושא הפורימון שלכם: המערב הפרוע. מתי הפורימון: היה היום ומחר. כמה תחנות וביתנים יש: אין לי שמץ... תשאלו את פז ונועה לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? נועה ועוד מישהי הלכו היום מוקדם מהפורימון...
לא בסדר... אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

היא דיברה על הפורימון.

אתה על האיחור של השירשור.
וכן שיר.. הפורימון שלהם יומיים.. בין היתר, כי הוא בסניף, ולא צריך להקים הכול מחדש. את זוכרת איזו חצר גדולה יש להם.

אני אומר לך..

שהיו לכם 22 ביתנים.. אבל 2 בוטלו.
חחחח... הייתי בפורימון עם רוית, הלכנו מוקדם כי היה לנו פורימון משלנו לעשות.

orlupo

New member
ממ לא נראה לי 22 היו יותר....

ספרתם גם את המחנאיים, המזנון והפרסים? ואת הביתנים שהיו בתוך החדרים?

ככה:

ספרנו את כל מה שהיה במחירון. ככה שזה לא כולל את המזנון, הקופה, הדוכן פרסים ואם היה- אז את הדוכן הסבר. אם זה כולל, היו אצלנו 28 מוקדים.

hadita22

New member
ממתפקדת..../images/Emo13.gif

התפקדות מרץ. ו נוני וזהו ו 16:46 | 03/03/07 כללי שם:רביד שכבה:חמישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדכית ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?עצוב..
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? "לילה מוטרף במוזיאן" חח מצחיק ביותר..
המלצה חודשית?תישנו הרבה.. זה מרגיע.. שיר החודש?- someone האדם שעשה לכם את החודש?גיילי..
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?טיול שנתי..וטיול לחרמון עם הסניף..
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?אמ פרימון על תחילת החודש... משהו טוב שיקרה החודש?קקורס העשרה..
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מבחנים חח מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?מעל ה-200 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן, 16 [אמא.. תחילת שנה הם היו 9] והפעולות הן קטסטרופה.. מה נושא הפורימון שלכם:היער המכושף מתי הפורימון:היה.. אתמול [3-3-07] כמה תחנות וביתנים יש:9+תחנת איפור ואוכל.. לסיום:סיימתי..
משהו להגיד לאומה כולה? אל תחפשו את הדרך שלכם לאושר, תחפשו את האושר שנמצא בדרך שלכם.. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אני מוסיפה את חבוב.. כי לקראת סוף החודש עומדים להחליף אותו..=\ [לא!לא!]

anat135

New member
../images/Emo154.gifאניייי.!

כללי שם:
ענת שכבה:
שישיוות סניף:
זכרון תפקיד בסניף:
הדרכה. ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
מתיש, אבל שווה. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
---- כל הזמן הפנוי הלך לפורימון... המלצה חודשית?
שיר החודש?
הרבה. אי אפשר להחליט על אחחחד האם שעשה לכם את החודש?
כולם . משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
-- החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
הרבה . משהו טוב שיקרה החודש?
--- משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
-- מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
לא יודעת מספר מדויק.. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
יש לי 13 חניכים. עובר סבבה. מה נושא הפורימון שלכם:
פורימון סובב עולםם - אנחנו ממרייאיםםם מתי הפורימון:
4.3. כמה תחנות וביתנים יש:
הרבה. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
קח פרי ותיהיה לי בריא. ותבוא לפורימון סובב עולם. והוא כבר עבר, אז מי שלא בא, הפסיד. !

רחלונה

New member
מתפקדת!

כללי שם:רחל שכבה:שישיסטית :) סניף: רמת עמידר :) תפקיד בסניף:מחסנאית... החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מכבי מכבי מכבי ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ראיתי הבועה היה מגעיל ביותר המלצה חודשית?אין שיר החודש?MY LOVE חחחח כל חודש אותו שיר ... האם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?כלום החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?ללמוד ללמוד ללמוד משהו טוב שיקרה החודש?אממממ מקווה לציונים טובים חחח משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?המוןןןןןןןןןןןן מבחנייים מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודעת אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מה נושא הפורימון שלכם:קירקס מתי הפורימון:היה אתמול 4.3 כמה תחנות וביתנים יש:אממ לא זוכרת לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? הייייי בנוווווווווות

עונה D=

כללי שם: שקד =) שכבה: חמישיות. סניף: ראשל''צ מערב תפקיד בסניף: צוות תרבות (!) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? לחוץ, מעולה, מדכא. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא ראיתי כלום =( אבל סקראבס עונה רביעית! (!!!) המלצה חודשית? למצוא בכל הרע טוב. שיר החודש? I write sins not tragedies - PANIC at the disco הייתי חייבת :( האדם שעשה לכם את החודש? לא יודעת :( משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? קצת הפסקתי להיות עצלנית. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ללמוד למבחנים ולסיים עבודות. משהו טוב שיקרה החודש? אירוע שאמור להיות טוב עוד שבוע 3> והכי חשוב - פפפסססחחח! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מבחנים, עבודות, איכס איכס איכס. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אנאערף =X אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? - מה נושא הפורימון שלכם: אי בודד. מתי הפורימון: היה אתמול. כמה תחנות וביתנים יש: היו 20 משהו כזה? לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? פורים שמייח (האמת כבר הסתיים Oס) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש: אחריי הפורימון המגניב שהיה בבצפר D= *אני משמאל*

yaelula94

New member
עונה קצת באיחור...

כללי שם:יעל שכבה:ח' סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ד' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מעולהה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אממ...לא משהו ספציפי המלצה חודשית?לא לוותר אפעם על מה שאתם רוצים באמת! שיר החודש?אמממ...משו באנגלית לא זוכרת את השם... האדם שעשה לכם את החודש?אחותי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?אמממ..יומולדת לחברה שללי החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?להתחיל לנקות לפסח משהו טוב שיקרה החודש?נסיעה לצפפת(כבר קרה) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מבחן באנגלית=\ מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מושג אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?בסביבות ה-10,פעולות בסדר מה נושא הפורימון שלכם:חלל מתי הפורימון:היה ביום ראשון כמה תחנות וביתנים יש:בסביבות ה-15 לסיום:משהו להגיד לאומה כולה? תנשמו! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.הוספתיD:

יאללה גם אני

כללי שם:ספיר שכבה:ט'(חמשושית) סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה של ו' לשעבר וכנראה שעכשיו של ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?בסדר. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?הסיוט שלפני חג המולד המלצה חודשית?לא יודעת שיר החודש?לא זוכרת את השם של סינרגיה.. האם שעשה לכם את החודש?אני? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?פונדו עם חברות שלי החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לחיות ללכת לקורס כנראה ללכת לטיול סניף לנקות אולי.... משהו טוב שיקרה החודש?קורס...... משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מיצ"ב במורשת מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודעת אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?אני עכשיו כנראה מתחילה להדריך ג' לא בטוח... מה נושא הפורימון שלכם:חלל מתי הפורימון:היה ב4/3 כמה תחנות וביתנים יש:היה 10 בערך לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אל תתאבדו אפשר למות מזה!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

למעלה