התפקדות מרץ!!

התפקדות מרץ!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

שם: גיל: מקום: שיר שעשה לכם את החודש הקודם: ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: משו שאתם מחכים שיקרה החודש? מתחפשים בפורים? אם כן, למה? חודש מרץ מצויןןןןן לכולנו

eden456

New member
אווקקייי

שם:עדן גיל:13וחצי מקום:אי שם במודיעין שיר שעשה לכם את החודש הקודם:מסיבת כיתה-העברית ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו:אממממ משו שאתם מחכים שיקרה החודש?כלום מתחפשים בפורים?אאמממממ עדיין לא ידוע. אם כן, למה? חודש מצוין לכוללםם !!!!

zoharshushan

New member
מתפקדת ../images/Emo38.gif

שם: זוהר גיל: 17 ו... מקום: ר"ג שיר שעשה לכם את החודש הקודם: Staind-So far away Sense Field-Save yourself The Fray-How to save a life ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: משו שאתם מחכים שיקרה החודש? מתכונות בצרפתית,אנגלית,מתמטיקה ותיאטרון.להתקרב עוד קצת לגיל 18. מתחפשים בפורים?חחחח מצחיק. אם כן, למה?

mitpaked

שם:itzik mizrahi גיל:16 מקום:gedera שיר שעשה לכם את החודש הקודם:leyad hagoral+kama pashut ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו:madafim משו שאתם מחכים שיקרה החודש?ofaa leazazel מתחפשים בפורים?ken אם כן, למה?roki balaboa+zavati et haseiar le kahol tzhov tmunot bekarov

eladi88

New member
../images/Emo195.gifכן המפקדת../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שם: אלעד גיל: 18+ מקום: פ"ת שיר שעשה לכם את החודש הקודם: אקון & אמינאם - סמק דת' ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: אבודים...סוף סוף זה חזר משו שאתם מחכים שיקרה החודש? מממ היום מסיבת גיוס...יום שלישי אני מתגייס...ומאז אלוהים גדול מתחפשים בפורים? מממממ לא אם כן, למה? לא - עוד 5 ימים -

Lee Roni

New member
מתפקדת :]

שם: לירון גיל: תכף 17 מקום: שדרות שיר שעשה לכם את החודש הקודם: Muse - City Of Delusion ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: האלבום של אריק ברמן משו שאתם מחכים שיקרה החודש? הרבה דברים... מתחפשים בפורים? לא אם כן, למה? ככה לא חודש חביב שיהיה

Purple Mushroom

New member
מיתפקד המפקדת../images/Emo195.gif

הקדמה : הספק כוח הלך לי בשבת , אין לי מחשב בינתיים . אבל היתפקדות מרץ היתה לי חשובה . אז ניכנסתי לשעה וחצי לאינטנרט קפה כאן בתל אביב . שם:אלון. גיל:30 ו11 חודש . מקום:תל אביב . ליד דיזינגוף סנטר כעת . שיר שעשה לכם את החודש הקודם: אוהבבב... (של ליאור נרקיס , האלבום החדש שעוד לא יצא) ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו:לא יודעים . משהו שאתם מחכים שיקרה החודש?לקבל את המשכורת הראשונה . (אולי זה יקרה בחודש הבא ) . מתחפשים בפורים? כן . (כובעים עם צמות
)

בום!!!

שם: אור גיל: אוטוטוטוטו 17 :) מקום: צורן שיר שעשה לכם את החודש הקודם: only one- yellowcard ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: the black parade של MCR כמו תמידדד משו שאתם מחכים שיקרה החודש? יומולדת לחבר, גימנסטרדת אילתת!!, פסחח!!@# מתחפשים בפורים? הלוואי והיה לי רעיון :( אם כן, למה? :(

Hadardur

New member
מתפקדתתתתתתת

שם:הדרדור גיל:אוטוטו 19 מקום:אשקלון-אילת איך שבא לכם שיר שעשה לכם את החודש הקודם:צ'לסי הוטל (לאונרד כהן/רופוס) ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו:האממ.. ספר "לך לעזה"... משו שאתם מחכים שיקרה החודש? כן! מחכה ליציאה הביתה.. עוד שבועיים מתחפשים בפורים? כן אם כן, למה? לחיילת?? חח סתם לא מתחפשת@#%$^&*

גמאני

שם: ליאור גיל: 20 ו.. מקום: אי שם.. שיר שעשה לכם את החודש הקודם: המכתב- אביב גפן ספר\סרט\דיסק טוב ששמעתם בחודש הקודם ורוצים להמליץ עליו: ספר- אם יש גן עדן- רון לשם. מעולה!!!! משו שאתם מחכים שיקרה החודש? שיגמר מתחפשים בפורים? לא יודעת אם כן, למה? לא יודעת..

למעלה