התפקדות מרץ!

A t z a

New member
התפקדות מרץ!../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

שם- תאריך לידה- מיקום- איך עבר עליי החודש?- השיר שעשה לי את החודש- תוכניות לחודש החדש- מסר לאומה- תמונה- תתפקדו

A m 0 s

New member
מי את דולי פרטון?

שם- Amos תאריך לידה- 5.1 מיקום- בית איך עבר עליי החודש?- בסיידר.. השיר שעשה לי את החודש- דלתות נפתחות החדש והאלמותי של דנה'לה שלי!! תוכניות לחודש החדש- אין לי מושג! מסר לאומה-
תמונה: אין לי תמונות שלי..

../images/Emo13.gif

שם- צליל. תאריך לידה- 18.5 מיקום- בית. איך עבר עליי החודש?- נחמד.
השיר שעשה לי את החודש- היו כ"כ הרבה,אין לי מושג. תוכניות לחודש החדש- יום הולדת להמון אנשים מהממים, הופעה של מוקי, טיו"ח. :) מסר לאומה-

ירדן88

New member
../images/Emo196.gif

שם-ירדן תאריך לידה-21.7 מיקום-בית?
איך עבר עליי החודש?-אחלה השיר שעשה לי את החודש-יש הרבה תוכניות לחודש החדש-הרבה ת''א! מסר לאומה- תמונה-

^___^

שם- הוד תאריך לידה- 12.1 מיקום- יבנה איך עבר עליי החודש?- לא משו האמת השיר שעשה לי את החודש-
תוכניות לחודש החדש- הלוואי אמן ובע"ה טסט
מסר לאומה- אל תסמכו יותר מידיי על אנשים תמונה-

kepit

New member
טם טם טםםם../images/Emo9.gif

שם-שושנה.(טישו,קפיט,סתיו)
תאריך לידה-26.10 מיקום-ביתי הקט:] איך עבר עליי החודש?- נחמד+ השיר שעשה לי את החודש-יסמין-הפיל הכחול
תוכניות לחודש החדש- ממ פוריםםם-תל אביב,הופעה של נועם רותם שבוע הבא
הופעה של שלומי שבן ב11
מסר לאומה-פלוץ. תמונה-

Ronushnush

New member
>>>

שם- רוני תאריך לידה- 8.12.90 מיקום- ת"א איך עבר עליי החודש?- רגוע השיר שעשה לי את החודש- אין לי כוח לבחור תוכניות לחודש החדש- להרזות מסר לאומה- אני! לא! שונאת! אף-אחד!, אז די
תמונה- חח, לא.

Peeeach

New member
באלי להיות חולה...רק מחר נו

שם- מור תאריך לידה- 20.7.92 מיקום-עין גדי איך עבר עליי החודש?- אחלה השיר שעשה לי את החודש- מאז שנגמר? תוכניות לחודש החדש- גלח מסר לאומה- עו!! תמונה-

A t z a

New member
יאללה כבר יא מעפנים תתפקדו../images/Emo80.gif

שם-דנה תאריך לידה- 3.7 מיקום-בית של חברה איך עבר עליי החודש?-ככה ככה השיר שעשה לי את החודש-סייב טונייט תוכניות לחודש החדש-הופעה של איגי (אולי אפילו יותר),פורים מגניב וכו' מסר לאומה-תתפקדוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!1111 תמונה-רצוי שלא

Oyster Girl

New member
שכחתי להתפקד../images/Emo122.gif

שם- מיכל תאריך לידה- 22.7.90 מיקום- כפר סבא איך עבר עליי החודש?- קשה, החודש הכי קשה השיר שעשה לי את החודש- אפיפני מסוויני טוד
תוכניות לחודש החדש- צילומים חוזרים והופעות מסר לאומה- "עשיתם ממני עפר ואפר!"
תמונה- אין, תגובה מהירה

a d i 8

New member
../images/Emo195.gif

שם-עדי תאריך לידה-21.4 מיקום-ר"ג איך עבר עליי החודש?-לא הרגשתי אותו ביכלל השיר שעשה לי את החודש-Where Did You Sleep Last Night-Nirvana תוכניות לחודש החדש-חזרות...וחזרות...ועוד קצת חזרות... מסר לאומה-..... תמונה-

מאיה911

New member
באיחור...../images/Emo55.gif

שם- מאיה תאריך לידה- 19.7.92 מיקום- מרכז
איך עבר עליי החודש?-נחמדייי... השיר שעשה לי את החודש- still loving you ובכלל כל השירים לערב מגמה
! תוכניות לחודש החדש- טיול שנתי, מבחנים מלחיצים לאללה ולהנות מהחום הכיפיי הזזה
מסר לאומה- קיץ זה כיף. תמונה-

לאיור

New member
Im so happy...

שם- ליאור תאריך לידה- 15.1 מיקום- פ"ת איך עבר עליי החודש?- אחלה חודש
השיר שעשה לי את החודש- still loving you, כל שירי המגמה למיניהם ולד זפלין תוכניות לחודש החדש- טיול שנתי ו... בעיקר דברים כייפים מסר לאומה- אני שונאת יתושים!
תמונה- לא כרגע

ססילייה

New member
אני כבר שנה וכמה חודשים בפורום ../images/Emo12.gif

פעם היה לי זמן לחפור פה.
. שם-לירון\ליל\לילי\סוצ'קי. תאריך לידה-14.4 מיקום- בה"ד חיל הים, בת גלים-חיפה. איך עבר עליי החודש?-האמת שדיי טוב.
בלי יותר מידי קאצ'קס מיותרים. השיר שעשה לי את החודש-אה, ללא ספק ''כל מה שלא הספקתי לומר" ו''נהר של טעויות''.
תוכניות לחודש החדש- ממ..אני מוסיפה ציורים מטורפים לקעקוע שיש לי על הגב, משהו קצת צבעוני, דיי לא שפוי ויקר טילים (אל דאגה.יש הנחה!) מסר לאומה- ומה הצרה??אין לה צורה!!!" תמונה-

mic22

New member
...

שם- מיכל תאריך לידה-22.11 מיקום- קרית אונו מספיק

למעלה