התפקדות נובמבר!

P i x i e s

New member
התפקדות נובמבר! ../images/Emo183.gif

שם: גיל: מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: תכנונים לחודש הבא: איך עבר אוקטובר? שיהיה חודש מדהים

oFka7

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם:
אופיר גיל:
14 וחצי מעצב אהוב מפרוייקט מסלול:
יש הרבה המ...ג'יי,אוסטין,קיין,ג'פרי,לורה,אליסון תכנונים לחודש הבא:
לאדעת איך עבר אוקטובר?
סבביש

שלום שלום!

אני חדשה פה!! ואני חולההההה על פרוייקט מסלול!! שם : שריי גיל : 16 מעצב אהוב: מייקל!! תכנונים לחודש הקרוב: אממ אין ממש.. אוקטובר עבר מהר...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנתפקד../images/Emo9.gif

שם: ענת
מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: אוסטין, ניק וקיין
תכנונים לחודש הבא: בטן-גב במיטה. שביתה
איך עבר אוקטובר? בסדר. סביל

כן המפקד!

שם: יוליה גיל: 14 וחצי מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: אהאהא אין אחד מסויים.. אוסטין אליסון קלואי קיין ג'פרי בראדלי ובטח שכחתי מישו. תכנונים לחודש הבא: להנות להנות להנות! איך עבר אוקטובר? נחמד.. לפעמים ירדיות אבל הרבה עליות, אוקטוברוש חמוד כזה.
3333>

../images/Emo13.gif יאי שרשור היכרות! ../images/Emo3.gif

שם: זוהר גיל: 15 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: מייקל הכי חתיך אבל אני מניחה שזאת לא השאלה. וואי שאלה ממש קשה. אמ.. התקלת אותי! חח טוב אז בעונה הראשונה ג'יי בעונה השניה קלואי ובעונה השלישית מייקל, אולי ולורה (אני לא יכולה לבחור...
) תכנונים לחודש הבא: הרבה דברים. להתחיל לפרט כמו בשאלה הקודמת? איך עבר אוקטובר? אוו חודש מאוד נחמד היה. שביתה וכאלה. חודש נעים
!

shiratel

New member
../images/Emo42.gifפםפםפםפםפםפםֻ../images/Emo57.gif

שם: שירה גיל: אוטוטו 17 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: אוסטין, ג'יי, ניק, ג'פרי תכנונים לחודש הבא: יומולדת!!!! ב-13, פליז לא לשכוח
איך עבר אוקטובר? סבבבבבבבבבבבבבבבה לגמרייי (שביתה!!!
ועוד כמה צעדים בדרך לרשיון
) גמלך, ולכולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתפקדת!

שם: לירז אלמוג גיל: 15 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: מיקל נייט, אליסון, ג'פרי תכנונים לחודש הבא: שיהיה רק טוב, מקווה להתחיל לעצב לי עוד קצת בגדים, אני דיי מתחילה בזה.. איך עבר אוקטובר? כמעט מושלם..

Effoliation

New member
אני../images/Emo210.gif

שם: - גיל: - מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: ג'פרי וג'ייבירד תכנונים לחודש הבא: המממ עבודה דחוף! איך עבר אוקטובר? פסדר..

עונה../images/Emo140.gif

שם:דרור גיל:ממש 14 בקרוב חח מעצב אהוב מפרוייקט מסלול:אולי תכנונים לחודש הבא:שביתה?
איך עבר אוקטובר?-נחמד,קצת משעמם שיהיה חודש מדהים
-תודה

eden456

New member
באיחור ../images/Emo133.gif

שם:עדן גיל:14 ו.. מעצב אהוב מפרוייקט מסלול:לא מכירה כ"כ שמות ,יותר פנים חחח
,אבל אהבתי בעיקרי את קלואי ואת דניאל. תכנונים לחודש הבא:לחסוך כסף. איך עבר אוקטובר?אממ חביב

עונה

שם: ליהי גיל: 16 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: מייקל מהעונה האחרונה, ניק מהעונה הקודמת תכנונים לחודש הבא: בכל ב"ה איך עבר אוקטובר? חביב.. עשיתי הרבה כסף
בלי עין רעה..

חדשה ../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

שם: אלינור גיל: 14 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: אהבתי מאוד את אליסון אבל אני אוהבת גם את מייקל. תכנונים לחודש הבא: לעצב קולקציה (רק לצייר אותה) איך עבר אוקטובר? ממש כיף
יום טוב

חזרתי =)

לא הייתי פה מזממןן.. (המחשב נדפק..) שם: דרדסונית (חח...XD ) גיל: 17 מעצב אהוב מפרוייקט מסלול: יש יותר מידי... תכנונים לחודש הבא: אין בינתיים =) איך עבר אוקטובר? נממ.. בסדר =P

למעלה