התפקדות נובמבר

0mroosh

New member
התפקדות נובמבר ../images/Emo192.gif

שם: מרק אהוב: איך נראית המטרייה שלכם? ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- טעם יופלה מועדף: חודש נפלא. מחר רונה. הידד.

יש התפקדות, יש חיים

האמנם? שם: נ. מרק אהוב: תירס איך נראית המטרייה שלכם? כחולה. ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- מספיק לבכות. המון חיבוקים
טעם יופלה מועדף: תפוז שובב? (או שזה תות?)

../images/Emo187.gif

שם: שי מרק אהוב: עוף
איך נראית המטרייה שלכם? מעדיפה להרטב ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- יהיה טוב. טעם יופלה מועדף: לא אוהבת יופלה!

../images/Emo65.gif

שם: יודית מרק אהוב: מרק פטריות! איך נראית המטרייה שלכם? בצבעי הקשת (((((((:) ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- תגיד תודה שאתה מצלם בכלל סרט. אני מרחיבה ג"ג ._. טעם יופלה מועדף: קקטוס ביישן. לא באמת.

tipeshet

New member
טרהלהלה

שם: עומר מרק אהוב: שקדי מרק D: איך נראית המטרייה שלכם? שחורה [עם פייטים וורודים ונצנצים.] ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- יהיה מצחיק
טעם יופלה מועדף: לא אוהבת.

ברררר

New member
פירגונים

שם: בר מרק אהוב: כולם אבל בעיקר עוף עם קניידלך ואטריות איך נראית המטרייה שלכם? שחורה וקטנה ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה-ניחומיי טעם יופלה מועדף: פוי, יופלה! עומר האם נראה אותך בעצרת?

שוודה

New member
......

שם:נגה מרק אהוב: בטטות איך נראית המטרייה שלכם? ירוקה וקטנה ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- אתה גאון ותאלתר משהו נפלא שכולם יחשבו שזה איזשהו תיחכום ויש כוונה מאחורי הזוית המיוחדת, ויתנו לזה פרשנויות עמוקות הרבה יותר! המזל במגמת קולנוע זה שכל דבר אפשר להסביר! טעם יופלה מועדף- צימוקים וקינמון

darling2

New member
נוכחת../images/Emo194.gif

שם: דר מרק אהוב: תירס. איך נראית המטרייה שלכם? אדומה. ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- סומכת עלייך שתמצא מה לעשות
טעם יופלה מועדף: לא אוהבת יופלה. לכו תראו "מדעי החלום"
אוהבים נקנקיות?!

darling2

New member
../images/Emo152.gif

לא אוהבת. טאקי מילים יותר שווה
או שלא...
יותר שווה. מצחיק. לך לצלם
. או לפזר מלח על חשופיות..
ד"א מצאתי את הסרט של החמודי
שהוא שיחק כומר.

noa08128

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif

לאחר עדכונים קלילים בסוליק.. אני מבכה על הרגע שבו החלטתי לא ללכת להופעה. הוו
מתי תהיה הבאה? שם: נוע מיז מרק אהוב: עדשים! כאילו אין מחר. איך נראית המטרייה שלכם? תכלת עם צירוים של שלגיה..
ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- היי גם סרטן למודעות למלחמה בסרטן זה טוב..- או שתוכל להסריט בדיחות שחורות.
"בא לי במבה, למישו יש פה במבה?" טעם יופלה מועדף:

noa08128

New member
זה הכל בגלל העצב. זה התחרבש!

בקשר ליופלה! זה השטן! סתם לא. אנילא מהחסידים של המעדן- אני אלך אל פסיפלורה מקפצת - או מה שזה לא יהיה. כמובן שעדכנתי בסולסיק* ויש לי ציורים* של שלגיה על המטריה.

שישיץ

New member
גמני רוצההה_../images/Emo79.gif

שם: מקרויאל מרק אהוב: ברוקולי! איך נראית המטרייה שלכם? עדיין אין (כן אז השיער שלי נראה קקי רוב הזמן, ממילא הוא תמיד אסוף ונהרסת לו הצורה בעבודה
) ניחום קצרצר למנהל היקר, לאחר שנותרה לו סצינה אחרונה לצלם והשחקן שלו החליט להסתפר בלי לשאול אותו, מה שיוצא זה סרט, עם סצינה שהשחקן נראה כאילו עבר כימותרפיה- כימו זה לא החלק הגרוע חכה תגיע לניתוח עצמו
טעם יופלה מועדף: משו מאוהב
התגעגעתי
...

darling2

New member
הו. שלום../images/Emo9.gif

לאן נעלמת
כיף לראות צבע אדום בפורום שוב..

שישיץ

New member
מבטיחה לנסות להאדים אותו חזרה_../images/Emo79.gif

לא היה לי מחשב + לא התחשק לי להיות במחשב הרבה הרבה זמן לא משהו אישי עם הפורום