התפקדות נובמבר

התפקדות נובמבר../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר: החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:רעות גיל:23 איזור מגורים:קריות שיר החודש של אמיר:אל תעצום את העיניים(הדואט עם אוהד חיטמן) החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה
מצד אחד אני מאוד מחבבת את משה פרץ(הוא מתוק אמיתי
) ומאוד הייתי רוצה שהוא ינצח או לפחות יגיע לגמר מצד שני מאוד מסקרן אותי לראות את כל הביצועים של המתמודדים ולבחור מביניהם את המוכשר ביותר כי העונה יש מתמודדים מסקרנים מאוד.

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:אלינור גיל:15וחצי איזור מגורים:פ"ת שיר החודש של אמיר:האור שבקצה הבמה החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה
אין לי ממש ממש פייבוריט אבל נראלי שמייקל לואיס ואנה אהרונוב יגיעו לשלבים גבוהים בתחרות,אבל אני עדיין אחכה לצפייה הראשונה.

OOOO0

New member

שם:גלית גיל:23 איזור מגורים:איזור המרכז שיר החודש של אמיר:"סיבה מספיק טובה" החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה : עדיין אין לי פייבוריט, אני אחכה לתוכנית הראשונה ואז אשפוט לפי הביצועים של כולם.

Noyosh123

New member

שם: נוי גיל: 16 וחצי איזור מגורים: איזור המרכז שיר החודש של אמיר: סיבה מספיק טובה החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה : אני מחכה לתוכנית הראשונה, ואז אשפוט לפי הביצועים

ניקול110

New member

שם:ניקול גיל:13 איזור מגורים:בת ים שיר החודש של אמיר:אל תעצום את העיניים החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה מייקל לואיס ומשה פרץ נראה לי שיגיעו רחוק :) אך אין לי עדיין פיבוריטים... D:

מתפקדת -

שם: ליאת גיל: 26 איזור מגורים: רעננה (עברתי.... עקב החתונה) שיר החודש של אמיר: אל תוותר החודש עולה לאויר העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים בה אמיר יכהן כשופט האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים המשתתפים בתוכנית אם כן או שאתם מחכים לשפוט על פי הביצועים לאחר הצפיה הראשונה אני לא יודעת... אני לא צופה בתוכנית הזו אולי אני יראה קצת רק בגלל אמיר אבל לא יודעת אם אצביע

OOOO0

New member
היי! מה שלומך?

כיף לראות אותך כאן אחרי הרבה זמן.

כן תודה רבה

הכל בסדר, פשוט אין לי מחשב בבית כשאני באה להורים אז אני כאן... בד"כ לא בגיבה כמו פעמ

OOOO0

New member
../images/Emo24.gif נשמח לראות אותך מגיבה יותר כשתוכלי../images/Emo13.gif

TetiBETTY

New member
ME ../images/Emo88.gif

בת אל 23 ב"ש ומחכה, ברור מחכה....יהיה מסקרן!

לא שאלתי אם מחכים לעונה או לא

הרי מן הסתם כולנו מחכים. השאלה הייתה האם יש לכם כבר פייבוריט מהמפורסמים או שאתם מחכים לבחור פייבוריט ע"י צפיה בביצועים בתוכנית הראשונה?

TetiBETTY

New member
אז עניתי: מחכה.

"אתם מחכים לבחור פייבוריט ע"י צפיה בביצועים בתוכנית הראשונה" - עניתי בלשון יחיד, שכן... אפילו שיש כאלה שאני מחבבת יותר או פחות, לא כדאי לבוא עם דעה מוקדמת כי הכל יכול להשתנות!

ההתפקדות שלי:

1) שם: שיר 2) גיל: 18. 3) איזור מגורים: תל אביב והמרכז. 4) שיר החודש של אמיר: אל תוותר. 5) יש לי פייבוריט אבל אני לא אגיד אבל אני מחכה לראות את הריקודים ואז אני אחליט.

רעות 368

New member
../images/Emo195.gif

רעות [= בת 14 (ביום שישי ) איזור מגורים : מגבעתיים $ שיר החודש של אמיר : על תעצום את העניים (שיר אחד היפים !!1 ) אני מאוד אוהבת את משה פרץ ומייקל לואיס מקווה שיצליחו D=

למעלה