התפקדות נובמבר

האגוש

New member
התפקדות נובמבר ../images/Emo196.gif

אז תגידו מה.. שיר החודש שלכם [של שי] שיר החודש שלכם [לא של שי] אלבום תמונה המלצה משהו שעשה את החודש משהו שהרס את החודש מסר לאומה שיהיה לכם נובמבר מעולה וקריר

alon136

New member
כן המפקדת../images/Emo195.gif

שיר החודש שלכם [של שי]:ביקשתם שאשיר לכם מילים שיר החודש שלכם [לא של שי]:Amazed-Duncn James אלבום:במקומי
תמונה:אין המלצה:לבוא להופעה של שי בבארבי בכפר סבא
משהו שעשה את החודש:המוזיקה משהו שהרס את החודש:המורים מסר לאומה:אמן. לא רוצה להיות לא אופטימי.
אבל החורף,זו לא העונה החביבה עליי.בואו נגיד כך.
אבל שיהיה גם לכם חורף נעים

שי גבסו

שיר החודש שלכם: כל הדיסק של שי :יריות .בדרך אלייך פסקול הולך ביקשתם שאשיר לכם מילים בחוץ כבר יש סימנים של שקיה במקומי במקומך, תגידי לי את......... שיר החודש שלכם:אין כזה דבר......... אלבום : ארים ראשי ובמקומי..... תמונה:אם היה לי אייתי שמה.... המלצה: לכו להופעות של שי...ותהנו מהחיים...............|

:)

שיר החודש שלכם [של שי] וו'אי האמת שנדבק לי לאחרונה "ביקשתם שאשיר לכם מילים" שיר מדהים
שיר החודש שלכם [לא של שי] אממ לא יודעת.. זה מתחלף
אלבום במקומי תמונה אין משו ספציפי חעחע המלצה הופעות הופעות הופעותתת!! <של שי:D> משהו שעשה את החודש מממ.. לא יודעת
משהו שהרס את החודש כנ"ל מסר לאומה בואו להופעותתתתתתתתת :D

go goldi

New member
גם אני אתפקד

שיר החודש שלכם [של שי]-יריות שיר החודש שלכם [לא של שי]-ערוץ הילדים-שייגעצ אלבום-אין תמונה-אין לי כוח לעלות המלצה- משהו שעשה את החודש-מפגש פורום הפיג'מות משהו שהרס את החודש-לא יודעת מסר לאומה-כואב לי הראש!!!

TauberiT

New member
אני כאן. עד כמה שאני יודעת. ../images/Emo9.gif

שיר החודש שלכם [של שי]- תגידי לי את, מישהו גדול שיר החודש שלכם [לא של שי]- מלא שירים של דיסני
A Whole New World- אלאדין, Prince Ali- אלאדין, I Just Cant Wait To Be King- מלך האריות, Hakuna Matata- מלך האריות, Circle of Life- מלך האריות. ועוד מלא...דגש|אלבום- דיסני! האוסף המחומש!! עכשיו בחנויות המוזיקה המובחרות
המלצה- מחממי אוזניים!!
וגם לדעת בע"פ מלא שירים של דיסני וכל הזמן לשיר אותם עם אנשים
משהו שעשה את החודש- כל הגשם???
והממ...היו כמה ימים מסוימים, הכנס מש"צים, היומגיבוש, וכאלה..
משהו שהרס את החודש- מבחן במתמטיקה? אבל לא נורא. גם זה עבר. D: מסר לאומה- שיהיה לכם חורף מקסים, באמת.
אע. בזאת אני יוצאת לרקוד בגשם!

shaaaaani

New member
../images/Emo2.gif

מה מה מה? יצא אוסף מחומש לדיסני ואני לא ידעתי על זה? עכשיו אני הולכת לקנות! הו, דיסני

TauberiT

New member
האמת שהוא די ישן../images/Emo3.gif

חברה שלי קנתה אותו בארה"ב... והממ...לחברה אחרת שלי גם יש אותו והיא טוענת שהיא קנתה אותו איפשהו בארץ, אבל אני בספק אם קיים עדיין...ישן, נו. בטח יש בהזמנה איפשהו..

W3ndy

New member
../images/Emo13.gif

שיר החודש שלכם [של שי] : מישהו גדול שיר החודש שלכם [לא של שי] : מוכרת לי מפעם-דין דין אביב אלבום: מסע ומתן-מוש בן ארי תמונה:
המלצה:
משהו שעשה את החודש : חברה טובה שלי התחתנה
משהו שהרס את החודש : לא זוכרת משהו מסר לאומה: אין משהו מיוחד שבוע טוב,חודש נעים,חורף מקסים!

מתפקד

שיר של שי: מישהו גדול בגרסה של כוכב נולד3 שהוא שר עם סעדו שיר החודש: לינדה של אתניקס אלבום:פרגי משו שהרס לי תחודש המצעד של ההו@

MORIYAE

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif

שיר החודש שלכם [של שי]:במקומי שיר החודש שלכם [לא של שי]:כל השירים של יציאת חירום אלבום:עברי לידר-מלטף ומשקר תמונה:- המלצה:לישון זה הכי טוב לדעתי
משהו שעשה את החודש:- משהו שהרס את החודש:- מסר לאומה:תן חיוך,הכל לטובה(?)

מתפקדת../images/Emo195.gif

קצת באיחור, אבל תחיו עם זה, כן
שיר החודש שלכם [של שי]: "בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה"
שיר החודש שלכם [לא של שי]: החדש של אוונסנס אלבום: פלסקעת, ושי תמונה:
המלצה:
משהו שעשה את החודש: היה חודש מעפן לאללה.. משהו שהרס את החודש: מבחנים, עבודות, וחוסר שעות שינה.. מסר לאומה: העולם הוא מצחיק אז צוחקים

למעלה