התפקדות נובמבר

I n n u e n d o

New member
התפקדות נובמבר../images/Emo70.gif

יאי
הגיע נובמבר איתו ה.המ..לא יודעת. טוב תתפקדו אנשים!!! שם: גיל: שיר שעשה לי את החודש[לא חובה של קווין]:

Oukami Kun

New member
יא, אני ראשון ^^

שם: נדב גיל: 14 וחצי [לא עברנו את זה כבר?
] שיר שעשה לי את החודש: השיר הראשון בדיסק החדש של שוטי הנבואה. אין לי מושג איך קוראים לשיר, אבל הוא פשוט הצליח להרגיע אותי ברגע שהייתי בכעס מטורף. ממש.

Ocean Spirit

New member
די, נמאס!!!

שם: Ocean Spirit שיר שעשה לי את החודש: First of the Gang to Die של מוריסי. מאוהבת בשיר הזה קשות (שילמתי 100 שקל על הדיסק רק בגלל השיר הזה - היה שווה...)

אדומה2

New member
Viva Morrissey

שיחקת אותה, אלבום גדול של מוריסי. נסענו לראות אותו לפני שנה במנצ'סטר- פשוט גאון- כולל השיר הזה. נרשמה היסטריה טוטאלית בקרב הילידים. תקשיבי גם ל- Let Me Kiss You. לא סבלתי את השיר הזה עד שפתאום הוא נשמע לי השיר הכי יפה בדיסק.

1Reebok

New member
יאללה.

שם: אלון (המגניב)
(זה בשביל להדגיש) גיל: 16 (זה כבר לא מגניב) שיר: יו-יה!

WhiteQueen

New member
הגיע נובמבר והלך פרדי מאיתנו../images/Emo168.gif

שם: גבריאלה גיל: 15 שיר: SPACE ODDITY של דיוויד בואי. אחד מהאומנים והפרפורמרים הטובים שידע העולם.

1Reebok

New member
טם טם טה נה נה נה טנגו צפרדעים!

טם טם טה נה ירוקות אבל נעים! טה נה נה נה נה רד אלינו לביצה! טה נה נה נה נה בקרוב גם אצלך! אחד השירים הגאוניים

Hey Dude

New member
אני ^_^

שם: שני
גיל:ב-22.11 שזה עוד מעט 15 שיר שעשה לי את החודש[לא חובה של קווין]:Beach Boys - In the Jungle the Mighty Jungle

bazmaster

New member
מה עם מספרי ברזל?? חח

שם:אמיר פטרשבסקי גיל:16 שיר:לעוף-היהודים

dardasit3

New member
ME ME ME!!

שם: דר גיל:15 שיר שעשה לי את החודש{לא חובה של קווין}: why worry-dire straits

I n n u e n d o

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:דורין גיל:19,ביום שבת הייתי בת 19 ולא אמרתם לי מזל טוב
שיר שעשה לי את החודש:הממ Queen - no one but you....

Mr Squirrel

New member
O:

שם: תמיר (אבל אל תקראו לי ככה, אני שונא את השם הזה, קראו לי איך רצים אתם) גיל: 13 S: שיר שעשה לי את החודש[לא חובה של קווין]: גוד אולד פאיישנד לאבר בוי <:

נובמבר עוד לא הגיע.. עוד 3 ימים

אבל מי סופר? שם: ענבל גיל: 14 וחצי שיר שעשה לי את החודש: בואו נגיד שהרבה ימים מהחודש ביליתי בלשיר את love of my life

למעלה