התפקדות נובמבר

התפקדות נובמבר ../images/Emo88.gif

שם: גיל: מקום מגורים: מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : הדמות הכי אהובה עלי : משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: ותמונה
כן, שלכם עדיף!! חודש טוב

shanistern

New member
מתחילה

שם: שני גיל: 27 (כן, זקנה) מקום מגורים: אשקלון מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מכורה הדמות הכי אהובה עלי : קלייר, אח"כ טס, עכשיו לא כ"כ יודעת, אולי סטיבי משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): ראינו את אפוני באולטראסאונד והוא מהמם משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: שייגמר ואז ייגמר דצמבר ואז בסוף ינואר נפגוש את אפוני פנים מול פנים ותמונה: אין לי כח, העלתי כבר כמה פעמים בעבר...

מתפקדת...

שם:רחלי גיל:17.5 מקום מגורים:נהריה מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מכורה מאוד הדמות הכי אהובה עלי : טס ומהצד הגברי ניק משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): הסדרה חזרה לשידור משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: אין שןם דבר ותמונה כן, שלכם עדיף!! אין לי כח כרגע אולי בפעם אחרת חודש טוב

shirli0811

New member
../images/Emo9.gif

שם: שירלי גיל: 16 עוד שבוע
מקום מגורים: קרית מלאכי מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מכורה הדמות הכי אהובה עלי : קלייר וסטיבי משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): העונה השביעית ואחי ניצל מתאונת דרכים משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: יומולדדת עוד שבוע
ותמונה כן, שלכם עדיף!!

גם אני...../images/Emo80.gif

שם: מאיה גיל: שאלה הבאה... מקום מגורים: אי שם מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מכורה אש הדמות הכי אהובה עלי : טס משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): לרעה- שהסתיימה עונה 7 משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: שיעבור מהר יחד עם דצמבר ותתחיל עונה 8

../images/Emo187.gif

שם:מורי גיל: 26 מקום מגורים: ירושלים, מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מה זה מקלאוד?!? סתם נו.. עצם זה שאני מנהלת פה לא אומר משהו ?!? הדמות הכי אהובה עלי : אלכסטיבי ,מרכוס וטיילר משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): הופעות שוות חברים והרבה שוקולד משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: אמממ לא יודעת ותמונה כן, שלכם עדיף!! קחו

פגית

New member
ואני

יובל, בת 20, איזור הדרום, מכורה, נדוש אבל, היא לעולם תישאר מקלאוד מספר אחת.. עשה לי את החודש זה השיחרור, נסיעה לאיטליה, טסט והפרק היום..לא מחכה להרבה בנובמבר.. התחלתי לראות את הסידרה אבל היא כבר ממש לא מה שהיתה, מכל זוג שנפגש מצפים לסיפור אהבה סוחט דמעות שזה פשוט מגעיל כבר... אני חושבת שאפסיק לצפות, הפרק היום היה סגירת מעגל ממש רצינית..

ilasm

New member
../images/Emo140.gifחדשה =) בערך

אני כל הזמן פה... אבל אני לא מגיבה אף פעם, אז נראה לי שהגיע הזמן! גיל:21 מכורה כבדה..
הדמות האהובה עלי? קלייר
עשה לי את החודש? הממ.. המסע שופינג שדפקתי לפני שבועיים
אין משהו מיוחד שאני מחכה לו בנומבר, אולי המשכורת כי קרעתי תתחת החודש
מממ וזהו

כבר הגיע נובמבר?../images/Emo12.gif

שם:אפרת גיל:22 מקום מגורים:מושב במרכז מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד: מכורה לייט אני חושבת. כי אני לא מצליחה לראות כבר
הדמות הכי אהובה עלי : רק אחת?
אז אני אגיד בקי משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר):חזרתי ללימודי
משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר:שהאחיין הרביעי שלי יוולד בע"ה
תמונה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=101560188

crazy rock girl

New member
חדשה :)

שם: רוני גיל: 17.5 מקום מגורים: ראשון מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מאוד מכורה! הדמות הכי אהובה עלי : קלייר, טס, סטיבי, ג'ודי, קייט, דייב, פטריק חח טוב נו כולם!! חוץ מהארי ומליז הקופים! משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): עונה חדשה של בנות מקלאוד =] משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: גשם!

דנדושי1

New member
גם אני פה!!../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל:17 מקום מגורים: אשדוד מכור/מכור לייט/ לא מכור /מה זה מקלאוד? : מכור. לגמרי. (למרות שאני לא רואה את העונה החדשה
) הדמות הכי אהובה עלי : קלייר נדמה לי. משהו שעשה לי את החודש (אוקטובר): לא משו מיוחד כ"כ.אפילו לא השביתה. משהו שאני נורא מחכה לו בנובמבר: עוד שבוע!

למעלה