התפקדות נובמבר

התפקדות נובמבר../images/Emo88.gif

שם: גיל: כיתה: אזור מגורים: מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה: (כןכן, לא להתחמק..
) תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? ריגש אתכם? העציב אתכם? הרגיז אתכם? הצחיק אתכם?

מתפקדת..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: ירדן גיל: 15 וחצי כיתה: י'3
אזור מגורים: חדרה.. מסנג'ר\אייסיקיו: 285845517 תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) אין..
תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) י"ב תמוז.. 13/07 בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? ראיתי את חברה שלי אחרי מלאאא זמן..
ריגש אתכם? תמונה מהחתונה של מישהי..
העציב אתכם? בדודה שלי חולה...
הרגיז אתכם? כולן בשביתה ואנחנו לומדות!!!
הצחיק אתכם? חברות שלי.. כל אחת יותר שרוטה מהשנייה
יומלאושר..!!

יאללה. ../images/Emo13.gif

שם: נוית.
] מסנג'ר\אייסיקיו: אייסי-246566986 מסן[email protected] תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) אין לי תמונה "משהו משהו", אני אחפש.
תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) טוב, כ"ז באלול בעברי, לפי הלוח הלועזי זה יצא ב.. אממ.. *הולכת לבדוק* 27.9.2008 בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? קיבלתי דיסק מתנה ליומולדת [באיחור כמובן.
] משני חבר'ה מהפורום שלי והם כתבו לי ברכות מהממות.
ריגש אתכם? שיחת טלפון כלשהי.. העציב אתכם? מתמטיקה.
הרגיז אתכם? מתמטיקה.
הצחיק אתכם? חחחח החזרות בתזמורת.

Efrat K

New member
מתפקדת!

שם: גיל:17 כיתה:י"ב אזור מגורים:חיפה מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] תמונה: (כןכן, לא להתחמק..)בוודאי,התמונה שקיבלתי מההורים בשבת בזמן המסע לפולין. תאריך לידה:י"ד בסיון תש"ן,7 ליוני 1990. בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם?שחזרתי לארץ מפולין ריגש אתכם?כל המסע לפולין העציב אתכם?כנ"ל הרגיז אתכם?כנ"ל הצחיק אתכם?כנ"ל(כן,היו רגעים מצחיקים והרבה).

אלעריש

New member
למה לפי תאריך נוצרי?!

בס"ד לא חבל? היינו סופרים לפי תאריך יהודי? בכ"מ.. שם: אושרית גיל: אוטוטו 17 כיתה: י"ב אזור מגורים: בנימין מסנג'ר\אייסיקיו: יש, פרטים באישי תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) אין... =| תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) ו' כסליו תשנ"א בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... [אולי יותר נכון, מי..
] שימח אתכם? שחר..
ריגש אתכם? הדסולי
העציב אתכם? אין כזה.. לפי מה שזכור לי.. הרגיז אתכם? המאחזים שרוצים לגרש הצחיק אתכם? השבת..

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:הדר גיל:עוד חודשיים 17 כיתה:י"א(1) אזור מגורים:גוש דן מסנג'ר\אייסיקיו:במסרים תמונה: (כןכן, לא להתחמק..)חה חה,התחמקתי
תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!):14.1,אבל חוגגת בעברי-כ"ח טבת[השנה יוצא ב6.1.08] בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? ריגש אתכם? העציב אתכם? הרגיז אתכם? הצחיק אתכם? עניתי לכל זה בפורום תיכוניסטים לפניה שניה.חן,זה לא חוכמה להתעתיק שאלונים מפורום אחד שאת מנהלת לשני

מתפקדת../images/Emo163.gif

שם:יעל גיל:17 וחצי כיתה:יב' אזור מגורים: גב"ש מסנג'ר\אייסיקיו:256288846 תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) אממממ אתמול המחשב התפגר בלילה... הכל קרס.. אין תמונה
תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) לא כותבת לועזי... עברי: ה' אב תש"ן בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? לבלות יום שלם עם חברה טובה שלא ראיתי פוווול זמן
ריגש אתכם? משו שאמרו לי=] העציב אתכם? הייתי חולה השבוע
ביטלתי בגלל זה טיול לירושלים... הרגיז אתכם? חברה שלי שכחה את כ-ל הטבלאות של הביוטופ בבצפר- והמורה התעצבנה עליי.... הצחיק אתכם? שטויות של חברות...

אני בעד שההתפקדויות יהיו לפי החודשים העבריים!

ובכל זאת... שם:עידית (נכון שלא ידעתם?) גיל:17.8 כיתה:יב' אזור מגורים:גוש דן מסנג'ר\אייסיקיו:לא זוכרת..אני אבדוק בהזדמנות! תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) סורי פשוט הכלב אכל לי את כל התמונות.. תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) כ"ט שבט!!! (תש"ן) במקור זה יוצא ב-24.2 והשנה זה יוצא ב-5.2 בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? שהשביתה יצאה בחודש אירגון! ריגש אתכם? שעשינו חזרה טובה ללהקה (ב"ה...) העציב אתכם? לא זוכרת.. הרגיז אתכם? שלא למדנו כלום מאז שהתחילה השביתה אפילו לא מתמטיקה וכימיה..וזה ידפוק אותנו בבגרויות! הצחיק אתכם? לא זוכרת..

סאטורן1

New member
מתפקדת!

שם: יונת גיל: 16.5 כיתה: י"א אזור מגורים: פ"ת מסנג'ר\אייסיקיו: איסקיו לא זוכרת... מסנג'ר[email protected] תמונה: (כןכן, לא להתחמק..)- נראה לכם. אני לא פוטוגנית בכלל. תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) למה לא ללכת לפי התאריכים העבריים?... בכ"מ, 18.1, ד' שבט. בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? התקשרו אלי מהרווחה באמצע מסלול ואמרו שאני יכולה להתנדב ולפתוח את המשחקייה שלי. אני מתחילה עוד שבועיים!!!=) ריגש אתכם? הנ"ל העציב אתכם? הכאב ראש שלי כרגע... הרגיז אתכם? שלא יכלתי להיות בסניף אתמול. הצחיק אתכם? המון דברים. אם לא היה לי כאב ראש אולי הייתי זוכרת...

עונההההההה

שרשור התפקדות חודש כסלו נשמע יותר טוב... (והוא גם אחרי שבת אירגון! אז בכלל!) שם: עדי טרביטשששש גיל: 17.9 עוד שניה! (בא' כסלו) כיתה: יב2! אזור מגורים: קרית אונו מסנג'ר\אייסיקיו: לא כעת... תמונה: אולי פעם אחרת... תאריך לידה: א' אדר! תאריך שיא המאפיין אותי ברוך ה'! כי במיוחד משנכנסאדר - במיוחד אז - מרביםבשמחהההההההההה!!!!!
בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... שימח אתכם? SMS שחיכיתי לו כבר הרבה זמן ריגש אתכם? בכיתי ב"תפוס את הכלה"!!! כשהיא ברחה לו... העציב אתכם? ברגעים שחשבתי בהם שהכל אבוד והיה בכלל בלי משמעות... הרגיז אתכם? לא נראה לי שיש דבר כזה... בורוך ה'!!! הצחיק אתכם? שהאחיין המתוק שלי (בן החודשיים!!!) עשה מיליון קקי ירקרק ואני ואבא שלי ישבנו וניקינו אותו!!! שבת שלום לכולןןןןןןן
-עדי-

והשנה זה יוצא בע"ה בשבת,

(כ-ו-ל-ן באות אלי הביתה לסעודה 3!) בתאריך 8.3.2008 (זה התאריך שייצא השנה בע"ה למניינם)

mgirl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif יוו איזה פארשיות!! הנה תמונה..

שם: גיל: כיתה: סיימתי לפני שנתיים.. אני עכשיו שנה שניה של שירות לאומי. אזור מגורים: עפפפפפפפולה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה (כןכן, לא להתחמק..): תאריך לידה (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!): 15 באוגוסט 88, ב' באלול תשמ"ח

mgirl

New member
חחחח תודה

כן, אני חושבת ששמתי לב לזה רק אחרי שפרסמתי את התמונה... עכשיו תורך לפרסם תמונה!!! בלי להתחמק..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifטוב, נו :)

שם: הדר גיל:15 ומשו... כיתה:י' אזור מגורים: באר שבע- ירושלים מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: (כןכן, לא להתחמק..) תנסו לנחש מי אני.. :p תאריך לידה: (נצרף אותו ללוח אירועים, אם אתן חוגגות יום הולדת בעברי-תבדקו מה יוצא הלועזי שלו השנה כדיי שיוכל להכתב!) כ' אדר א'. בחודש האחרון, מה הדבר שהכי... זה לא 'פר לשאול על חודש שלם!! אני לא זוכרת! שימח אתכם? המוצ"ש האחרון, הטיול שעשיתי לעצמי אתמול ריגש אתכם? ניר העציב אתכם? השבט שלי, בשבת. הרגיז אתכם? השבט שלי הצחיק אתכם? השבט שלי (אני מודעת לפרדוקס...) והאנשים שנתנו לי טרמפ אתמול... איזה יצורים...

למעלה