התפקדות נובמבר...

י yuval

New member
התפקדות נובמבר...

לא עשינו את זה כבר יותר מדי זמן! שם: גיל: עיר: מסנג'ר או icq: שיר החודש של דניאל: שיר החודש לא של דניאל: משפט החודש: משהו טוב שקרה לכם בחודש שעבר: משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: תחביבים (או איך שלא לקרוא לזה..): תמונה: !! איך היתה הופעת הבכורה (בצוותא) או טרום בכורה (בחיפה) ? חוויות ואפשר גם תמונות :)

idanri

New member
שניםםםם שלא היה:)

שם:-------> עידן גיל:-------> 17 וחצי עיר: ------->מזכרת בתיה מסנג'ר: ------->[email protected] שיר החודש של דניאל: ------->כ-ל הדיסקים,פשוט כל הדיסקים שיר החודש לא של דניאל:-------> הראל מויאל - לבדי משפט החודש:-------> "אני הדג נחש ואין לי שום חשש" משהו טוב שקרה לכם בחודש שעבר:-------> הכרתי מישהי מדהימהההה משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:-------> שהשביתה תימשך
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:-------> לא לחזור לביצפר תחביבים (או איך שלא לקרוא לזה..):-------> מוסיקה,כדורסל,,,חחחח הדברים הרגילים לא יודע... תמונה: !!||------->

י yuval

New member
טוב אני..

שם: יובל גיל: 15 וחצי עיר: חיפה מסנג'ר: [email protected] שיר החודש של דניאל: הכל נרגע שיר החודש לא של דניאל: הפעם האחרונה- רונה קינן משפט החודש: "ההפך מאהבה הוא אדישות, לא שנאה, כי כששונאים עדיין אכפת מהבנאדם" משהו טוב שקרה לכם בחודש שעבר: פגשתי את לוטוס משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: לקנות 2 דיסקים- כי יש לי כסף, והופעות משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: לריב תחביבים (או איך שלא לקרוא לזה..): מוסיקה! גיטרה, ספרים וזה די מסתכם בזה! תמונה: אני לא מצליחה! אם אתם ממש רוצים לראות אותי, אז תחכנסו למסנג'ר =]

BaRbiK

New member
פה מדי פעם ../images/Emo13.gif

שם:בר גיל: 16 וקצת (בדצמבר וחצי
) עיר:חיפה מסנג'ר או icq:בפרטי
שיר החודש של דניאל: עדיף שיר החודש לא של דניאל: umbrella בביצוע אקוסטי
משפט החודש: "אני מתגעגע למקום שבו אדם לאדם- אדם " (אז מה אם זה היה בתחילת החודש הזה, כן?
) משהו טוב שקרה לכם בחודש שעבר: זמן איכות עם אנשים טובים
משהו טוב שאתם מחכים לו החודש: שיעבור
ומסיבה טובה בזמן הקרוב משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש:אין משהו מיוחד תחביבים (או איך שלא לקרוא לזה..): בחייאת...
תמונה: אני ואמיר בן עמי
(אחרי חיתוך מאסיבי חח)

idanri

New member
הייי מה לך ולאמב"ע??זה מאחת ההופעות של הדגים?

את יודעת שאת מוזמנת לפורום הדג נחש כן?
(פורום 1100) עצוב שאמיר עזב את הדג נחש...

BaRbiK

New member
חחח את האמת שנאי אוהבת אותם ../images/Emo13.gif

(אני חושבת שגם פעם דיברנו על זה >< ) אבל כמו שאתה רואה לא יוצא לי לעקוב הרבה אחרי פורומים (זה נס מה שהולך פה ביומיים האחרניום
) ממ פגשתי אותו בתוכנית סיום של מה קשור.. היחידי שבאמת התלהבתי ממנו שם חח זה סיפור ארוך..אבל הלכתי אליו במיוחד וזה
ולא ידעתי שהוא עזב את הדגנחש, ושאלתי אותו למה הוא לא היה בעיר הנוער שהם הופיעו והוא לא.. ואז הוא פתאום אמר שהוא עזב והוא מתחיל לעבוד לבד ואני כזה |:

idanri

New member
כן הוא גם רוצה לצאת בקריירת סולו

כמו שאר החברים בלהקה שיוצאים בסולואים [לשאנן(הסולן למי שלא יודע) יצא דיסק לפני חצי שנה לדעתי,שהמוסיקה בו ממש שונה מהמוסיקה של הדג נחש. השירים שם יותר אישיים-מומלץ ביותר. וגם יאיא(הבסיסט) יוצא בסולו ושחרר כבר 2 סינגלים מדהימים לרדיו].

BaRbiK

New member
יודעת יודעת ../images/Emo13.gif

|בקרוב קונה את הסולו של שאנן| חח

BaRbiK

New member
../images/Emo2.gif את חיה!

לפני כמה זמן ממש חיפשו אותך ונעלמת חח

hodayoyo

New member
אני יודעת על זה ובכוונה לא באתי ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

BaRbiK

New member
הלכת את מתכוונת ../images/Emo3.gif

אני לא שם חח בתאל סיפרה לי על זה..
הם שכחו אותי בכלל

ב י ז י

New member
אתה שוכח לנשום

שם:ליזי גיל:18 עיר:לוד מסנג'ר או icq: שיר החודש של דניאל: לב זהב שיר החודש לא של דניאל: היהודים- מקום אחר משפט החודש: "גם אם את שלי את יכולה ללכת" משהו טוב שקרה לכם בחודש שעבר: כ"כ כלום משהו טוב שאתם מחכים לו החודש:שייגמר טוב משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה החודש: תחביבים (או איך שלא לקרוא לזה..): תמונה:

למעלה