התפקדות ספטמבר

BaRbiK

New member
התפקדות ספטמבר ../images/Emo13.gif

נו, עוד חודש עבר
שם:
דרך ליצירת קשר:
ו..
איך היה החופש הגדול
?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?
ולעולם?

hodayoyo

New member
אני פשוט עייפה מדי../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 18 מקום מגורים: ת"א, עכשיו כבר באמת! דרך ליצירת קשר: כל מיני ו.. איך היה החופש הגדול? נפלא! מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה לי טוב ולעולם? שגם לו יהיה טוב

LOLI152

New member
מתפקדת ../images/Emo39.gif

חיח אחרי הרבה זמן שלא התפקדתי.. ^.^ שם:אלה גיל: 14 ו13 יום:) מקום מגורים: אלפי מנשה (10 נקודות למי שיודע איפה זה:)) דרך ליצירת קשר: מסרים זה נחמד ^.^ ו.. איך היה החופש הגדול? עמוס ומהנה! מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? לעמוד בכל מה שקיוויתי לעצמי.. ולעולם? שנת שקט נטולת מלחמות איומות שהורגות לנו אנשים! שבת שלום

BaRbiK

New member
../images/Emo28.gif מתפקדת

שם: בר גיל: 15 מקום מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר: מסרים ו.. איך היה החופש הגדול? חרא ברובו XD מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שתהיה טובה לפחות כמו הקודמת. ולעולם? שלום עולמי |נפנוףשלדוגמניתטיפשה|

Simple Sam

New member
הלכתי רק אחרי השמש

שם:טל גיל:16 בקרוב מקום מגורים:צורן
דרך ליצירת קשר:327252380 ו.. איך היה החופש הגדול?קצר ממש.לא הספקתי לנסוע למצדה אפילו מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?הצלחה בהדרכה והרבה חניכים,שיהיה קל במתמטיקה ובהיסטוריה ובתנך בע ואזרחות בע ומקצועות כאלו ואחרים ולעולם?שלום ושקט

idanri

New member
אני......

שם:עידן. גיל:16.5. מקום מגורים:מזכרת בתיה. דרך ליצירת קשר:9139391. איך היה החופש הגדול:נחמד+. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?:הצלחה בכיתה הכי קשה שיש(יא'),הצלחה בבגרויות
. ולעולם:שסופסוף יהיה שקט בעולם הזה!

shoba

New member
איף..

שם:שיר גיל:15 מקום מגורים:ירושלים דרך ליצירת קשר:[email protected]מסנג'ר וזה.. ו.. איך היה החופש הגדול?כיףףף מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?שיהיה טוב נו... ולעולם?כנ"ל..

י yuval

New member
מתפקדת...

שם: יובל גיל: כבר 14 וחצי... מקום מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר: אני אלך בגישת יונת הדואר =) ו.. איך היה החופש הגדול? לא משהו לפחות ברובו מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה לי זמן ושהיא תהיה שמחה ולעולם? מממ...?

למעלה