התפקדות ספטמבר!

שלומיתת

New member
התפקדות ספטמבר! ../images/Emo168.gif

קצת יבש פה, וזה הגיוני בהתחשב במצב כרגע של הלהקה, אז יאללה, להתפקד! שם: גיל: מיקום: מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: תמונה
תכניות להחודש:

שלומיתת

New member
אל תייבשו!

שם: שלומית גיל: 17 וחצי מיקום: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: מסנג'ר [email protected] תמונה תכניות להחודש: להתקדם עם הנהיגה

DonnaJoe

New member
לא מייבשת :)

שם : חן גיל : 14 מיקום : פתח תקווה ( אוי, הבושה ) מסנג'ר / אייסיקיו / אימייל : במסרים תמונה - וואי אין לי כוח לבחור, בחודש הבא P: תכניות להחודש : לחסוף כסף בשביל חול, להחלים מהצינון הארור, להתחבר עוד יותר עם השכבה :)

B a m b o o k

New member
אההה בלובלובלו

שם:צליל גיל: 17 וחצי מיקום: באר שבע מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: [email protected] תמונה
תכניות להחודש: תיאוריה, להתרגל לבצפר, להתחיל נהיגה, לחפש עבודה ולמצוא אחת כזאת, להנות

גם אני פה....../images/Emo13.gif

שם:מאיה גיל:21 וחודש בדיוק!!! מיקום:כפ"ס מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל:[email protected] 167584606-icq תמונה:גדולות מידי בשביל להעלות אותן... תכניות להחודש:להתכונן לטיול למרכז אמריקה-1/10!!!!!!!

vagz

New member
אני פה..

שם:גל גיל:17 מיקום:כוכב יאיר מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: פייסבוק gal baranes תמונה אין תכניות להחודש: כל מיני הופעות ולימודים =\

מטרן

New member
גם אני:)

שם: נוי גיל: 14 עוד עשרה ימים מיקום: חור ליד כפר סבא מסנג'ר: [email protected] תאלצו לוותר על תמונהP: תכניות לחודש: מוזיקה מוזיקה מוזיקה, בית ספר, חברים ולהנות מהחיים^^

Lp Fairy

New member
[=

שם: רעות המאגניבה.חח גיל: בקרוב 20..[= מיקום: קרית חיים מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: [email protected] תמונה תכניות להחודש: הממממ להשתחרר!!!!! (חחח סתם לא זה חודש הבא..) להרגיש משוחררת..[=

אורי נה

New member
נוכחת!../images/Emo41.gif

שם: אורי גיל: ארבע עשרה וחצי מיקום: מרכז מייל: [email protected] תמונה: אתם באמת שלא רוצים.. תכניות: להשלים שעות שינה מהחופש.. להמשיך לקרוא הרבה ולשרוד את החודש הראשון ללימודים.. צהריים טובים!

בת אלי91

New member
ספטמבר =]

שם: בת-אל גיל: 17 מיקום: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: מסנג'ר- [email protected] תמונה: אני הימנית
תכניות להחודש: להתקדם ולהצליח,לקנות כמה דברים חשובים ושיהיה כיף :)

קצת באיחור (נו, זה הצבא)

שם: אלדד\ג'ים. גיל: קצת יותר מ19 וחצי. מיקום: קריית טבעון. מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל: [email protected] תמונה
(למה הפטיש?) בכל מקרה זו תמונה די ישנה, מאפריל, צילמתי אותה במסוק שהיינו בו במהלך איזה מבצעון שהיה לנו עם מסוקים. תכניות להחודש: לצאת הבייתה כמה שיותר?
הקורס מפקדים הזה, יאללה, לא יוצאים כמעט:\

למעלה