התפקדות ספטמבר

התפקדות ספטמבר../images/Emo88.gif

עוד חודש עבר לו ביעף, ושנה חדשה מתחילה לה
אז יאללה להתפקד! שם: מיקום: שיר החודש של קין: שיר החודש (לא של קין): תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ
): איך עבר החודש בכללי: ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: תמונה: שאלת בונוס (מבטיחה שהפעם לא אחפור עם השאלה):
מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה (לאלה שלומדים, ולאלה שלא. לעובדים מבינינו, למתגייסים, ולאלה שעוד פעם מתעופפים להם לעוד שנה מדהימה בלונדון.) ? וכמובן תאחלו הצלחה לגיתית שטסה מחר!

מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: גיתית מיקום:נתניה
שיר החודש של קין:מתבקש שזה יהיה ספיירלינג, לא?
שיר החודש (לא של קין):אפשר גם פה לכתוב ספיירלינג?
טוב הממ.. קשה לי לחשוב כעת
תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ):
איך עבר החודש בכללי: התקשרו לומר לי עכשיו שעברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!! והקליפ היה שיא השיאים, חבר'ה עשינו זאת ובגדול! העלינו את קין ישראל על המפה!!!!
ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר:לונדון בייבי
אולי גם קצת לפגוש איזה TTR אבל לא דחוף
תמונה: התספורת החדשה שלי
מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה? להביא את קין לארץ
נקודה

justin9

New member
גיתה!!!!! ../images/Emo49.gif

אני גאה בך!!!! כל הכבוד!!!! יאאאאאאאא וגם לונדון LIFE CAN BE GOOD

מה מהיר חח

איזה תסעי בזהירות אני לא נוסעת נקודה. מצפים ממני לנהוג עכשיו בצד השני. מה זה

אני לא עושה../images/Emo12.gif

אני מפחדת מאוד מתאונות דרכים ומה שגם אני מרחפת אז אני פוחדת. וגם יש עניינים בריאותיים שמגבילים אותי עם הנהיגה וכדומה
ונמאס לי לשמוע כבר על השיעורי נהיגה ועל הטסטים של כל השכבה שלי

lesli

New member
גיתוששש מזל"טטט

תיהני בלונדוןן
ושמרי על עצמך

יא סנובים, תתפקדו../images/Emo3.gif

שם: קארין
שיר החודש של קין: keane- snowed under
וספיירלינג כמובן
שיר החודש (לא של קין): דיסקים: Athlete - Beyond The Neighborhood Jason Mraz - Waiting For My Rocket To Come Snow Patrol- Eyes Open תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): הקליפ המדובר כמובן, סרט- "חומות של תקווה", תוכנית- הישרדות
(הגרסה המקורית כמובן!) איך עבר החודש בכללי: חרא.
ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: שארזה
ושיגיע כבר ציוני הבגרות
תמונה: נו, אתם יודעים איך אני נראית
תסתפקו בפלפס
שאלת בונוס (מבטיחה שהפעם לא אחפור עם השאלה): מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה (לאלה שלומדים, ולאלה שלא. לעובדים מבינינו, למתגייסים, ולאלה שעוד פעם מתעופפים להם לעוד שנה מדהימה בלונדון.) ? וכמובן תאחלו הצלחה לגיתית שטסה מחר! שיעבור לאט, לא רוצה לסיים בצפר XDD שנה אחרונה
וכמובן שאהנה בה ושיהיו לי אחלה ציונים
הא וגיתית תהני בלונדון!!! ותפגשי את טום ותתחתנו

אה היה צריך לומר גם תכנית גם סרט וגם קליפ

חשבתי בוחרים
חח את מביאה לי את טום כדי שטים יישאר שלך?
למה עבר חרא?
אולמיפיאדה וחופש
! את יותר יפה ממייקל פלפס
רוצים תמונה שלך

אבל חשבתי שזה רצונך../images/Emo3.gif

שטים הוא סתם לבנתיים עד שיגיע אהובך טום
והאממ כי הוא באמת עבר חרא
אכן האולימפיאדה בהחלט עשה את החופש יותר מעניין
אבל עדיין, חרא
ותסתפקו במייקל

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo199.gif

שם:שגית מיקום:מבשרת שיר החודש של קין: ספיירלינג שיר החודש (לא של קין): Pieces of What Oracular Spectacular MGMT תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ):פילדלפיה זורחת , קונג פו פנדה וכמובן הקליפ XD איך עבר החודש בכללי:משעמם ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר:ללמוד , הפעם להשקיע ברצינות תמונה:
שאלת בונוס (מבטיחה שהפעם לא אחפור עם השאלה): מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה (לאלה שלומדים, ולאלה שלא. לעובדים מבינינו, למתגייסים, ולאלה שעוד פעם מתעופפים להם לעוד שנה מדהימה בלונדון.) ? להצליח ללמוד , שקין יבואו !
וכמובן תאחלו הצלחה לגיתית שטסה מחר! בהצלחה

מתפקדת. ../images/Emo3.gif

שם: נעם מיקום: אממ כפ"ס? שיר החודש של קין: לצערי ספיירלינג שיר החודש (לא של קין): לא שאלה קלה.. אממ נלך על Pity and Fears / DCFC ועל Seaside / The kooks תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): לרדת בגדול
(האמריקאי כמובן) איך עבר החודש בכללי: שואה. ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: שיהיה פחות גרוע? תמונה: אין צורך. שאלת בונוס (מבטיחה שהפעם לא אחפור עם השאלה): מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה (לאלה שלומדים, ולאלה שלא. לעובדים מבינינו, למתגייסים, ולאלה שעוד פעם מתעופפים להם לעוד שנה מדהימה בלונדון.) ? לא למות בטירונות.
וכמובן תאחלו הצלחה לגיתית שטסה מחר! בהצלחה!

למעלה