התפקדות ספטמבר

התפקדות ספטמבר ../images/Emo88.gif

כדי שנדע מי פה
שם:(כן שלכם,לא של החתול/כלב/תוכי/אוגר שלכם) גיל:(שוב,רצוי שלכם..) מאיפה אתם: סכמו את חודש אוגוסט במשפט : הדבר הכי טוב של אוגוסט: צפיות לספטמבר: וכמה דברים שקשורים יותר לפה
: עונה שמינית רואים או לא? מרתון עונה שלישית תראו או לא? אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים? אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי? חודש טוב !

n o g a m o o n

New member
מתפקדת ראשונה

שם: נוגהמון (אני לא מגלה את האמיתי, סורי) גיל: אמרו לי שאחרי 35 לא שואלים לגילה של אישה
מאיפה אתם: קריית שמונה (באופן זמני כבר כמה שנים)
סכמו את חודש אוגוסט במשפט : חם ולח הדבר הכי טוב של אוגוסט: עברתי דירה צפיות לספטמבר: ירידה בטמפרטורוטת חחח וכמה דברים שקשורים יותר לפה : עונה שמינית רואים או לא? רואה חלקית, מחכה לרגעים מסויימים כמו הלידה של סטיבי, או לגלות דברים על שחקנים ותיקים. החדשים והחדשות לא מעניינים, גם נמאס שכל אחד שבא לדרוברס מתחיל בגניבה או מעשה פשע אחר, סולחים לו/לה והם נשארים. מרתון עונה שלישית תראו או לא? ממש לא, מי משוגע לשבת מול המסך 12 שעות ועוד בשבת במקום לעשות דברים מועילים יותר. ולמה דוקא עונה 3? אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים? את ריילי ללא ספק כי אני חושבת שהוא יותר מתאים לקייט מדייב והייתי רוצה לראות התפתחות בקטע הזה. אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי? גרייס!! גרייס!! גרייס!! החוצה ומיד!!! היא מעצבנת. וואו הוצאתי את כל האגרסיות על החום עם סימני הקריאה האלה חחחח

מתפקדת שניה

שם:שירן גיל:18 וחצי מאיפה אתם:וואלה תל אביב סכמו את חודש אוגוסט במשפט :הרבה חום של תל אביב הדבר הכי טוב של אוגוסט:שהוא עבר מהר חח צפיות לספטמבר:וואלה שיהייה גשם חח וכמה דברים שקשורים יותר לפה : עונה שמינית רואים או לא? וואלה רואה אבל אין תרגום זה מבאס מרתון עונה שלישית תראו או לא?וואלה אם יצא אז כן אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים?ריילי אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי?גרייסס.......!!!

MissPop

New member
אם אני לא טועה

בעונה שלישית טס וניק הופכים להיות זוג, לא? ואם אני לא טועה בסוף עונה שלישית קלייר מתה
זה אחד העונות הכי טובות בסדרה לדעתי. (אלא אם כן אני טועה) ?

מתפקדת

שם:(כן שלכם,לא של החתול/כלב/תוכי/אוגר שלכם) מורי גיל:(שוב,רצוי שלכם..)27 מאיפה אתם:ירושלים סכמו את חודש אוגוסט במשפט :אללה יסטר איזה חום! הדבר הכי טוב של אוגוסט:מלא מלא מלא הופעות צפיות לספטמבר:שיהיה קריר?! וכמה דברים שקשורים יותר לפה : עונה שמינית רואים או לא? רואה מרתון עונה שלישית תראו או לא?יצטרכו לקשור אותי לכסא עם חבלים ברגליים ובידיים ולהדביק לי את העפעפיים כדי שהעניים לא יעצמו! רק ככה,אני אשב לראות אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים? ריילי
אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי?גרייס!!!!!1111 הודגש באמצעות מדגישומטיק

MissPop

New member
עונה

שם:(כן שלכם,לא של החתול/כלב/תוכי/אוגר שלכם) נילי גיל:(שוב,רצוי שלכם..) 29 מאיפה אתם: חולון סכמו את חודש אוגוסט במשפט : היה כיף להיות בחופש וחבל שנגמר הדבר הכי טוב של אוגוסט: חופש צפיות לספטמבר: מקווה להנות בקורס צילום שהתחלתי ושהמבחן ביישומי מחשב יעבור בקלילות וכמה דברים שקשורים יותר לפה : שהעונה השמינית של מקלאוד עוד תפתיע אותנו לטובה (אופטימיות מישהו?
) עונה שמינית רואים או לא? כן מרתון עונה שלישית תראו או לא? ברור... ניק וטס!!!!!! אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים? רעה! שאלה לא הוגנת! אבל זה חייב להיות דייב (למרות שהוא איגנר אותנו החצוף)... , ואם אי אפשר את דייב, אז את ריילי.
אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי? גרייס.

shanistern

New member
גמני פה, בעיקר קוראת

שם: שני גיל:28 מאיפה אתם:אשקלון סכמו את חודש אוגוסט במשפט :אחלה הדבר הכי טוב של אוגוסט: צפיות לספטמבר:טסים לצרפת עונה שמינית רואים או לא?אהה מרתון עונה שלישית תראו או לא?אם ישעמם לי אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים?וואי וואי, נראה לי דייב אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי? סטיבי, יאלל, נרענן קצת

sivi16

New member
גם אני פה!!!!!

שם: סיון גיל 16 מאיפה : בית שמש סכמו את חודש אוגוסט במשפט : ים, ים, ים, ארטיק, ים! הדבר הכי טוב של אוגוסט: חופש!!!!! צפיות לספטמבר: לעמוד בלחץ של ביתספר... עונה שמינית רואים או לא? לא מרתון עונה שלישית תראו או לא? נראה אוליי שתיים שלוש פרקים... אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב: אם כל הכבוד לדייב....את ריילי!! אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי? ברור שגרייס שיהיה לכולנו חודש מצוין!!

היי.אני חדשה כאן.התשובות שלי:

שם אמיתי:מיה. גיל:30 + מאיפה אני:פתח תקווה חודש אוגוסט היה הרבה יותר מדיי חם. הדבר הכי טוב של אוגוסט:עוד לא מצאתי ציפיות לספטמבר:שיהיה יותר קריר עונה 8 :כשיש לי זמן משתדלת לעקוב אחריי הסדרה מרתון עונה 3 :לאאאא ריילי או דייב:ברור שדייב להעיף את:גרייס.

פגית

New member
חזרתי!

שם:(כן שלכם,לא של החתול/כלב/תוכי/אוגר שלכם)יובל גיל:(שוב,רצוי שלכם..)21 מאיפה אתם:דרום הארץ סכמו את חודש אוגוסט במשפט :מתגעגעת לאוסטרליה!!!!!!! הדבר הכי טוב של אוגוסט:אוסטרליה צפיות לספטמבר:לנוח, ללמוד וכמה דברים שקשורים יותר לפה : עונה שמינית רואים או לא? לא מרתון עונה שלישית תראו או לא?בדיוק נפלתי עליו אתמול.. אם היו נותנים לכם לבחור להחזיר או את ריילי או את דייב (ורק אחד מהם) את מי הייתם מחזירים?דיב אם היו נותנים לכם את הרשות להעיף משהי אחת ורק אחת!!! מי זו תהיה גרייס או סטיבי?גרייס

למעלה