התפקדות ספטמבר!

התפקדות ספטמבר!

נעשה עכשיו כי שכחתי ביום שני שם: גיל: כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: מיקום: אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: תמונה: מסר לאומה:

יאללה חברה להגיב

שם: טולי המאגניבה גיל: 17 ומשהו כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י''ב מיקום: פרדס-חנה כרכור אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: היה אחלה ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: אהה רע כי לימודים, טוב כי זאת הולכת להיות שנה מעולה בתנועה תמונה: לאב איז אין דה אייר(כפרה על הליפה הזאת!) מסר לאומה: צליאק זה לא כיף

Unaffected

New member
../images/Emo3.gif

שם:סהר גיל: 17 מינוס חודשיים כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"ב
מיקום: חורנית אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: טוב כי היה חופש ונחמד והפעה של MXPX ורע כי היה חם ועבודה ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: רע כי בצפר
אה וכי ראש השנה.פיכ
וכי הכספומט בלע לי את הכרטיס ולאדעת כמה זמן יעבור עד שאני אקבל אותו בחזרה. טוב כי אין יותר מדיי שעות [אין מתמטיקההההההההה!!!!!!!!1 איזה כיף לצחוק על אנשים שצריכים להשאר עוד 3 שעות בעוד שאני הולכת הביתה
], ואממ.. יהיה ת"א. ומשכורת. ואממ..זהו
כנראה
תמונה: נופ מסר לאומה: שמיניזם!!!1

Rose131

New member
ממ

שם:נועה גיל:עוד 5 ימים 17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:י"ב מיקום:מבשרת\ירושלים אוגוסט היה חודש טוב/רע כי:רע, כי עבדתי. ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי:רע, כי אלמד. תמונה:נה. מסר לאומה: נה.

GD ROCKS

New member
מת פה :|

שם:רותי גיל:18 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר:לפני צבא מיקום:בארשבע אוגוסט היה חודש טובכי:כי היו מלא מסיבות והיה ווליום והיה ת"א והיה MXPX והיו בטח עוד מלא דברים שכרגע אני לא זוכרת. ספטמבר יהיה חודש טוב כי: כי יהיה אילת ? תמונה: לאאאאאא בא לי מסר לאומה: תיזהרו מחברים שלכם, הם יכולים להדביק אתכם במחלות

......

שם: יעל גיל: 17 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י"ב מיקום: כפ"ס אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: היה טוב כי היה חופש ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: לא יודעת אבל אני אופטימית תמונה: x מסר לאומה: x

Djerry

New member
שו"ש

שם: דגנית גיל: 18 וחצי כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: צבא (כבר חודש ומשהו!) מיקום: מוצקין\בה"ד חיל הים אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: טוב כי הייתי במוצב ליד עזה והיה מגניב. רע כי אין לי מספיק שעות שינה וחם ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: טוב בגלל החגים. רע בגלל השמירות תמונה: מסר לאומה: וופ

elknetld2kil

New member
טוב, נו...

שם: איתן גיל: 24 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: מכללה/עבודה מיקום: עפולה אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: סבבה. הרבה עבודה, מעט זמן פנוי. ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: לא יודע, הוא עוד לא נגמר. תמונה: דמיינו ג'ינג'י מגודל עם משקפיים.

Harpush

New member
greengreen

שם: חופית גיל: 15 כיתה/צבא/אוניברסיטה/עבודה/אחר: י' מיקום: כפר סבאאאאאאאאא אוגוסט היה חודש טוב/רע כי: מעולה חבל על הזמן :) ספטמבר יהיה חודש טוב/רע כי: בצפר, אנאערף.. תמונה: מסר לאומה: ביי

למעלה