התפקדות ספטמבר!

התפקדות ספטמבר!

שכחתי מזה לגמרי.. שמכם וכאלה: שיר החודש: שיר החודש של קין: תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: דבר רע שקרה בחודש שחלף: דבר טוב שקרה בחודש שחלף: ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: מסר לאומה:
שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה?
שבוע טוב אנשים

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שמכם וכאלה: אם אתם לא יודעים אז מה אתם עושים פה?! שיר החודש: בטח משהו מהפסקול של PUSHING DAISIES.... שיר החודש של קין: THE FROG PRINCE. פתאום התחשק לי עליו בחודש האחרון תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: בגלל היובש הנורא הזה בסדרות בארה"ב, חיפשתי סדרות חדשות להעביר את הזמן... אז מה שראיתי בחודש האחרון זה את BONES
, את העונות שפספסתי מהאוס וכמובן חזרתי קצת לשורשים עם כמה פרקים נבחרים של גילמור ו'איך פגשתי את אמא'
טכן- שתיהן עדיין מצחיקות!. וזהו. דבר רע שקרה בחודש שחלף: עבדתי כל יום ופספסתי המון דברים!!
דבר טוב שקרה בחודש שחלף: האמת היה לי די נחמד בעבודה
עבודה פגשתי את שגית!
ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: קצת חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד לתחילת שנה ב'... אבל עד אז- סידור מערכת... זה הולך לקחת לי שעות
מסר לאומה: כשהייתי בגאפ שבוע שעבר שמעתי שם את THE LOVERS ARE LOSING במין מיקס מוזר כזה.. מוכר למישהו?!

CrazyPenguin

New member
היי היי יו יו ../images/Emo191.gif|פינגווין|

שמכם וכאלה: טל וכאלה שיר החודש: Vienna- Billy Joel שיר החודש של קין: Snowed Under תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: חחח אמממ... הסרטים שהקרינו לנו בפולין [רשימת שינדלר וכאלה].. דבר רע שקרה בחודש שחלף: נגמר החופש דבר טוב שקרה בחודש שחלף: ואו. פולין, אחלה ציוני בגרות, לחזור לבי"ס [פיצול? חח], לראות את חגי! ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לא משהו מסויים...לברר לגבי הופעות של קין ולסגור על טיסה אולי מסר לאומה: לא עולה לי משהו כרגע שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? לראות את קין

StewieG

New member
מיפ מיפ

שמכם וכאלה: משה, מושיקו, מושון, מויש, ושאר וריאציות בסיגנון. יו פיק. שיר החודש: ממ היו הרבה טובים, קשה לחשוב על אחד בולט. שיר החודש של קין: Nothing In My Way תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: ממ הקליפ החדש של רובי, מסתבר שהבחור לקח מנה אחת יותר מדי מהחומרים שלו, והוא טוען שצפיה בקליפ שלו תתקן שעונים מקולקלים, אה-לה אורי גלר. דבר רע שקרה בחודש שחלף: מינוס דבר טוב שקרה בחודש שחלף: הופעות! הקייזר צ'יפס באו והיה מגניב. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: החופשה באילת שאני ממש כעת בדרך אליה. מסר לאומה: מיפ. מיפ. מיייייפ. דוקטור, הוא מת! טוב מה, אחרי לילה בלי שינה, אתם באמת מצפים ל..משהו? שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? כל הדברים הקיטשיים המטופשים שתמיד אומרים ואף פעם לא קורים. שלום עולמי וכאלה

Lyla Bellamy

New member
:)

שמכם וכאלה: שגית שיר החודש: united states of eurasia - muse שיר החודש של קין: Atlantic תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: בנות גילמור דבר רע שקרה בחודש שחלף: עבדתי יותר מדי דבר טוב שקרה בחודש שחלף: קייזר וסימפל וכולם ! וMGMT !!! ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: טסה לפולין בסוף החודש מסר לאומה: אני עומדת להיות ביומולדת שלי בפאקינג אושוויץ . שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? שהיא תעבור מהר כמו שכולם אומרים שכן , לסיים כבר בית ספר !

NothingInMyWay

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

מיוז באמת שיחקו אותה הפעם. והקייזר היה מדהים

galoosh33

New member
איזה מהר הזמן עובר ../images/Emo10.gif

השרשור התפקדות החודשי נהיה השרשור היחיד כאן בערך, זה ממש נוראי
שמכם וכאלה: גל וכאלה שיר החודש: The Chemical Brothers - Galvanize Balkan Beat Box - Hermetico Gossip - Pop Goes the World אביב גדג' - עיר בלי זכרון יעל דקלבאום - 100% אור תמר אייזנמן ואסף אבידן - hey woman שיר החודש של קין: וואעלק, אין תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: סיימתי את מלכים ג' וגנבת הספרים, אחלה ספרים
דבר רע שקרה בחודש שחלף: התקלקלויות המחשב היו מעצבנות ביותר.. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: חזרתי לקרוא כמו שצריך! כיף ^^ ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב:לספטמבר? בעיקר החגים וכל מיני אירועים. אני מחכה שכבר יפרסמו את הליינאפ לאינדינגב שנראה מה יהיה. מסר לאומה: היי שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? שיהיה טוב...

galoosh33

New member
קארין, מה זה השטויות האלה?

את חושבת שיש לך פטור מההתפקדות?

ממ לא שאני מעניינת פה מישהו, אבל לא נורא.

שמכם וכאלה: נעם שיר החודש: עד מחר - אביתר בנאי (וזה מאוד מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שאני די לא סובלת מוזיקה ישראלית בדרך כלל) שיר החודש של קין: וואלה לא נראה לי היה אחד כזה. למרות שהיום בבוקר כשהתעוררתי היה בVHI את ABD, זה היה נחמד (למי שמתעניין, ב05:53, לא ממש מיינסטרים). תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: אממ וואי פשוט אין לי מושג. דבר רע שקרה בחודש שחלף: אממ הכל? דבר טוב שקרה בחודש שחלף: לא יותר מדי ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לקחת קצת חופש. אולי לישון קצת לשם שינוי. מסר לאומה: צבא לא כייף. חיים לא כיף. שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? אממ להפוך לרב"ט יהיה נחמד. לא יודעת, סתם שתעבור מהר.

ואי, איזו טראגדיה!! כמה צער במשפחה אחת

יהי זכרו ברוך, סגן (עכשיו העלו אותו לסרן, לא שזה עוזר לו במותו..) אסף רמון
וההתפקדות: שמכם וכאלה: קארין
שיר החודש: ביום שישי קניתי ארבעה דיסקים- של אסף אבידן ודה מוג'וס (אין עליהם!), שניים של אביתר בנאי ובית הבובות. ^_^ שיר החודש של קין: הדיסקים הופס האנד פירס וUTIS. והגעתי למסקנה הדיי עצובה , יש לומר, שאני ממש, אבל ממש לא סובלת את PS חוץ משיר הנושא שלו. אני מוצאת את זה כקשה מאוד לשמוע את הדיסק במלואו, ושלא לדבר על שחלק מהשירים אני לא שומעת עד הסוף כי זה בלתי נסבל. קיצר- עצוב. תכנית/ספר/סרט/קליפ/משהו החודש: הישרדות וספרי הפסיכומטרי.
ויאללה לסיים את הספר הזה שאני סוחבת אותו כבר חודש דבר רע שקרה בחודש שחלף: חודש זוועה דבר טוב שקרה בחודש שחלף: מי זוכר עם כל הבאסה הזה ציפיות/ תוכניות לחודש הקרוב: לעבור את החגים בהצלחה, שהחודש הזה ילך יותר טוב, והרבה יותר טוב. מסר לאומה: למה כל העולם עושה לי דווקא?
שאלת בונוס: מה ציפיותיכם מהשנה החדשה תש"ע? מה אתם מאחלים לעצמכם שיקרו בה? רק דברים טובים ושהכל יסתדר לטובה!

למעלה