התפקדות ספטמבר!

התפקדות ספטמבר!

שמכם: שיר החודש: שיר של קין החודש: סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש: דבר רע שקרה בחודש אוגוסט: דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט: לסיכום איך עבר החודש? תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: מסר לאומה: וחג שמח ושנה טובה לכולם!

CrazyPenguin

New member
WTF מה זה הסמיילים הFAIL האלה? ../images/Emo256.gif

שמכם: מירי פסקל שיר החודש: Dog days are over- Florence&The machine שיר של קין החודש: השאלה הזו תמיד מכשילה אותי. נו שיהיה Stop for a minute סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש: סרט-טיטאניק [ראיתי אותו 4 פעמים כשהייתי בגימלים. הפחח] ספר- שומרת אחותי. אני באמצע איפושהו אז אל תהרסו לי. דבר רע שקרה בחודש אוגוסט: לא יודעת אם זה רע או טוב אבל התגייסתי ><. אה כן ורבתי עם חצי עולם דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט: לא סגורה על זה לסיכום איך עבר החודש? מוזר לאללה. תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: לסיים את הקורס סמבציות המעאפן הזה
מסר לאומה: בא לי חו"ל.

mojoit

New member
עומס !!

שמכם:כולם כבר יודעים
שיר החודש:אממממ אממממ just-radiohead ושירים של חמי רודנר שיר של קין החודש:התחברות מחדש לbad dream
סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש:נערה עם קעקוע דרקון (הסרט +הספר)
דבר רע שקרה בחודש אוגוסט:רבתי עם ידיד טוב .אין מספיק זמן להתאמן בפסנתר
דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט: הופעה מקסימה של אבידן,דיברתי עם ג'ירפה בצ'אט .
לסיכום איך עבר החודש? עומס ,עומס ,עומס !!
תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: עומס ומד"א
מסר לאומה:ברווזים זה מאגניב

אנוכי

שמכם: זחלולית
שיר החודש: קובי אפללו- מכתב לאחי
שיר של קין החודש: אממ האמת דווקא יצא לי לשמוע אותם יחסית הרבה החודש, אבל אין משהו ספציפי.אגב, עדיין לא שמעתי את הEP! סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש: ימי שלישי עם מורי - מיץ' אלבום, סרט - ילדות רעות (בפעם האלף) וזוהי סדום
דבר רע שקרה בחודש אוגוסט: אממ שבכיתי על מישהו שבכלל לא מגיע לו שאחשוב עליו :/ , החברה הכי טובה שלי עברה תאונת דרכים, קיבלתי תלונה (!!, אני? תלונה???) אבל הצלחתי לבטל אותה (נגדי מטבח הארורים האלה!) , ועשיתי פאשלה במעבדה אבל למזלי לא קרה מזה עניין גדול, הא ושיש לי סופ"שים משעממים, האאא- והדממה המיותרת הזאת של אמצע אוגוססט. וזהו. דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט: הייתי בהופעה של אסף אבידן, הצטלמתי איתו, לחצנו ידיים והוא אפילו הגיב לי על התמונה בפייסבוק
לסיכום איך עבר החודש? ולמרות הכל, החודש היה סביל וסביר. תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: ציפיות - לחוה"מ סוכות, למרות שאין לי תוכניות, לסגור בחגים וזהו.. שיעבור מהר! מסר לאומה: כל דבר בעיתו..

מה תלונה? ../images/Emo12.gif

קארין, הפכת למוג'ואית
(כולנו זוכרים אגב את בק סטריט קארין אגב, כולנו.
)

Lyla Bellamy

New member
אני אוהבת את החודש הזה !!!

שמכם:שגית שיר החודש:מיווז - USOE שיר של קין החודש:TA סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש:הופעה של מיוז בוומבלי נחשב? דבר רע שקרה בחודש אוגוסט:כל מני בעיות עם כרטיסים למיוז דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט:תכננתי את טיול שלי פלוס הופעת מיוז!@ לסיכום איך עבר החודש?מדהיים , אמנם ראיתי את מיוז בספטמבר אבל עדייןןןןן תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: כלום , חזרה לשגרה לא ידועה מסר לאומה:ראיתי מיוז פעמיים בוומבלי חיחיחיחיי פלוס ביפי גם !

galoosh33

New member
מתפקדת באיחור!!!

שמכם: גל שיר החודש: Beatles - Hey Jude שיר של קין החודש: -- סרט/הצגה/תכנית/ספר החודש: בעע, פעם ראשונה שקשה לי לענות על השאלה הזו.. אני כבר לא בנאדם תרבותי.
אני קוראת עכשיו ספר טוב, של הסופרת הניגרית ציממנדה אדיצ'יה, על ניגריה של מלחמת האזרחים בשנות השישים. דבר רע שקרה בחודש אוגוסט: לא יודעת, אוגוסט היה ממש מזמן
דבר טוב שקרה בחודש אוגוסט: קניתי אייפוד חדש! תענוג! לסיכום איך עבר החודש? אני אתייחס לספטמבר - כיף! אחלה חודש, עם כל החגים והכול. תוכניות/ציפיות לחודש הנוכחי: לנצל את החופש בחגים.. אח"כ לא יהיה הרבה זמן :) לחזור קצת לכושר! מסר לאומה: תשתו הרבה

למעלה