מוזמנים לענות:
1. שם מלא:
2. גיל:
3. מה עושה בחיים:
4. שיר השנה הפרטי שלי במוסיקה הישראלית:
5. שיר כל הזמנים(אפשר כמה שירים לציין):
6. אלבום אהוב לאחרונה:
7. אלבום אהוב ישן:
8. מה חשוב לי בעניין שיר טוב, אומן ובמוסיקה בכלל(לחן, מילים, עיבוד, ביצוע, פיצוח השיר והבנת הטקסט) ואיזה קול אתם אוהבים: מחוספס/ צלול, מדוייק או לא לפי צבע קול מסוים?
9. האם זמר או זמרת שמזייפים אתם אוהבים גם או שזה חשוב לכם הדיוק?
10. טכניקה של אומן וזמר זה דבר שצריך להיות קיים או העיקר הרגש והמטען האישי והאינטרפטאציה האישית של אומן?
11. קרה שאהבתם שיר מאד של אומן לא אהוב במיוחד או אפילו שנוא עליכם?
12. מה מידת החשיבות של הדיקציה וההגשה לדעתכם? האם חשוב שהזמר ישיר כמו שהוא רוצה או שיגיש את המילים באופן שיבינו אותם?
13. מידת קול ענק זה דבר שאתם מתחברים או שזה לא משפיע בחיבור אל אומן?
14. הכוכב הבא 2025 ימשיך באותה מתכונת של נציג לאירוויזיון. בעד או נגד? אשמח לפירוט
15. לאיזה סגנון אתם מתחברים? פופ, רוק, אר אנ בי, מוסיקה לטינית ובכלל מוסיקת עולם, צליל ניחוח ארץ ישראל ישן או שהכל?
16. קאבר מושלם שאהבתי בכל מאודי:
17. קאבר שפחות אהבתי ואפילו ממש לא התחברתי:
18. האם חשובה לכם גם מידת ההופעה והכריזמה והפרפורמנס של זמר או מספיק זמר ששר יפה וזהו? נא לפרט בבקשה
1. שם מלא:
2. גיל:
3. מה עושה בחיים:
4. שיר השנה הפרטי שלי במוסיקה הישראלית:
5. שיר כל הזמנים(אפשר כמה שירים לציין):
6. אלבום אהוב לאחרונה:
7. אלבום אהוב ישן:
8. מה חשוב לי בעניין שיר טוב, אומן ובמוסיקה בכלל(לחן, מילים, עיבוד, ביצוע, פיצוח השיר והבנת הטקסט) ואיזה קול אתם אוהבים: מחוספס/ צלול, מדוייק או לא לפי צבע קול מסוים?
9. האם זמר או זמרת שמזייפים אתם אוהבים גם או שזה חשוב לכם הדיוק?
10. טכניקה של אומן וזמר זה דבר שצריך להיות קיים או העיקר הרגש והמטען האישי והאינטרפטאציה האישית של אומן?
11. קרה שאהבתם שיר מאד של אומן לא אהוב במיוחד או אפילו שנוא עליכם?
12. מה מידת החשיבות של הדיקציה וההגשה לדעתכם? האם חשוב שהזמר ישיר כמו שהוא רוצה או שיגיש את המילים באופן שיבינו אותם?
13. מידת קול ענק זה דבר שאתם מתחברים או שזה לא משפיע בחיבור אל אומן?
14. הכוכב הבא 2025 ימשיך באותה מתכונת של נציג לאירוויזיון. בעד או נגד? אשמח לפירוט
15. לאיזה סגנון אתם מתחברים? פופ, רוק, אר אנ בי, מוסיקה לטינית ובכלל מוסיקת עולם, צליל ניחוח ארץ ישראל ישן או שהכל?
16. קאבר מושלם שאהבתי בכל מאודי:
17. קאבר שפחות אהבתי ואפילו ממש לא התחברתי:
18. האם חשובה לכם גם מידת ההופעה והכריזמה והפרפורמנס של זמר או מספיק זמר ששר יפה וזהו? נא לפרט בבקשה