התפקדות עצרת רבין מי בא? ולמי אבוא לספר חויות מפולין.. אם אתם שם תרימו טלפון
N noa08128 New member 3/11/06 #1 התפקדות עצרת רבין מי בא? ולמי אבוא לספר חויות מפולין.. אם אתם שם תרימו טלפון
M Margarita chum New member 4/11/06 #4 אהובתי הנצחית!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif לך אני באמת חייבת המון, נעלמתי לי אם אני באה לעצרת אני גם עושה לך ילד!!
אהובתי הנצחית!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif לך אני באמת חייבת המון, נעלמתי לי אם אני באה לעצרת אני גם עושה לך ילד!!
ס סתם אבודה New member 4/11/06 #5 בואנה יא זבל ככה פרשת מהתנועה בלי לומר מילה? (משחק מילים שכזה, חע ) יש לך את המספר שלי? אם תגיעי בסוף, תרימי טלפון. אני אכתוב לך במסר ליתר ביטחון, אני מתגעגעת אלייך יא זבל עופות.
בואנה יא זבל ככה פרשת מהתנועה בלי לומר מילה? (משחק מילים שכזה, חע ) יש לך את המספר שלי? אם תגיעי בסוף, תרימי טלפון. אני אכתוב לך במסר ליתר ביטחון, אני מתגעגעת אלייך יא זבל עופות.
M Margarita chum New member 4/11/06 #3 נעה יפה שלי!! חזרת ולא אמרת כלום אני לא באה, אמאבא לא נותנים ת'אוטו!!!! אוף............ כ"כ רציתי להיות שם.......... זה כבר השנה השנייה שאני מפסידה, כי הייתי בפולין בשנה שעברה. איזה באסה שאני כבר לא בתנועה, ההסתמכות על הטרמפ של הנוע"ל לעצרת
נעה יפה שלי!! חזרת ולא אמרת כלום אני לא באה, אמאבא לא נותנים ת'אוטו!!!! אוף............ כ"כ רציתי להיות שם.......... זה כבר השנה השנייה שאני מפסידה, כי הייתי בפולין בשנה שעברה. איזה באסה שאני כבר לא בתנועה, ההסתמכות על הטרמפ של הנוע"ל לעצרת
N noa08128 New member 5/11/06 #6 ../images/Emo13.gif תתחברי כבר לאיסיי! יא זבל! חח דיי לא יפה. ואיי היה ממש כיף לראות את כולם בעצרת... אני חייבת את הנאום של גרוסמן הבנאדם גאון!
../images/Emo13.gif תתחברי כבר לאיסיי! יא זבל! חח דיי לא יפה. ואיי היה ממש כיף לראות את כולם בעצרת... אני חייבת את הנאום של גרוסמן הבנאדם גאון!