התפקדות פברואר+ סיכום שבוע

בכריתוש

New member
התפקדות פברואר+ סיכום שבוע ../images/Emo9.gif

שם: גיל: |סגדש| משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: איש השבוע/החודש שלי: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: שיר השבוע הלועזי שלי: שיר השבוע הישראלי שלי: סרט/סדרת השבוע שלי: בילוי השבוע: פדיחת השבוע: דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: שבוע טוב!

idanoosh17

New member
טוב.... :)

שם: עידן גיל:20 משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: התוכנית של ליאור שליין (יופי יעל כל הכבוד!!!) דבר לא טוב שקרה השבוע: 650 שקל בפלאפון אבל שש.... לא מדברים על זה!!!! איש השבוע/החודש שלי: הרופא בבסיס משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ליאור שליין ביום רביעי משהו שאני מצפה לו בחודש הבא:פיי יהה מי מתכנן לחודש הבא? שיר השבוע הישראלי שלי: היא התיישבה ליד פסנתר סרט/סדרת השבוע שלי: פעם בחיים העונה החדשה בילוי השבוע: ליאור שליין?.... פדיחת השבוע: לא הייתה :) דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: בגדים!! קניתי מלא בגדים חדשים! שבוע טוב! שבוחע טוב לכווווולם :)

עדיב4

New member
"isn't it ironic, don't you think?"

שם: עדי גיל: 14 משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: ספר מצויין!, ירדתי במשקל, ים המלח, סבאוסבתא, יעל! וחברתי הטובה הטלוויזיה
דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: הייתי חולה, היה לי קר מדי, כמעט כל החברים שעיצבנו ואכזבו אותי וכלמיני שטויות
איש השבוע/החודש שלי: אפשר כמה? אמא
, המורה לאנגלית
, סבאוסבתא משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כלום:( משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: לנוח? שיר השבוע הלועזי שלי: Its Like Rain - Alanis Morrisette שיר השבוע הישראלי שלי: עמית פרידמן - איש השקיות! סרט/סדרת השבוע שלי: פרינדס בילוי השבוע: היו כמה.. לא נהנתי יותר מדי פדיחת השבוע: לא הייתה דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: מעיל טרנצ' מקסים מהיום! וקבלו גם תמונה

בכריתוש

New member
../images/Emo99.gif

תמונה מהממת! וואו אני מכורה לשיר פשוט חח אני וחברות שלי הלכנו לסרט אפ פעם לא אהיה שלך והילדה החמודה שרה את זה שם ואז חברה שלי אחרת במקרה השמיעה לי את השיר המוקרי ואני מכורה אילו חח אני שומאת מלא ביוטיוב! תרגישי טוב

עדיב4

New member
חח כן אני גם הלכתי לסרט הזה..

אבל את השיר הכרתי עוד קודם ובאמת ישר התאהבתי! אני כבר מרגישה מצוין! אבל תודה
ואת השיר אני יכולה גם לשלוח לך אם כבר נצליח להוסיף אחת את השנייה!!!

עדיב4

New member
אוף נו תגדילו..

לא חשבתי שזה יראה רע כל כך.. אז תפתחו את התמונה...

בכריתוש

New member
שבת שלום!

שם: נעם גיל: 15 משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: 94 במבחן במתמטיקה פעולת קורס ראשונה, דיברתי עם מישהי שלא דיברתי מלא זמן והסתפרתי :) והכרתי מישהו ממש חמוד
דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: אהמ לא זוכרת.. אני אופטימית
איש השבוע/החודש שלי: מישהו שהכרתי, אמא שלי ומדריכה בצופים מהעבר! אה וחברה שלי! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מלא בחנים
אני רוצה לגמור עם זה! משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: אני גומרת את המבחנים! :) וטיול בצופים שכל הזמן נדחה! שיר השבוע הלועזי שלי: Ironic בהחלט! שיר השבוע הישראלי שלי: רב חובל, כמו צמחר בר ופיקה
סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת, החיים ע"פ דן, אף פעם לא אהיה שלך, האי ובובות
אה ובפעם האלף ילדות רעות! בילוי השבוע: מכון כושר, צופים, בית ובצפר.. פדיחת השבוע: גילתי שאמא שלי לימדה את המורה שלי במכללה
דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: קיבלתי 94 במבחן באנגלית ו 96 באנגלית וערבית! נחשב?
חח סתם קניתי אולסטאר חדשות, גיקנס, טוניקה, צעיף ובעצם עוד טוניקה חח אה וגופיה ממש יפה! חח שבוע טוב!

עדיב4

New member
גם את רואה ילדות רעות ב-12 בלילה?../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

אושRתי

New member
מתפקדת!

שם: אושרת גיל:זקנה משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: השלג בירושלים!!! דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: הכל היה טוב איש השבוע/החודש שלי: השחקנים של הסדרה משמורת משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: הופעות משהו שאני מצפה לו בחודש הבא:כנל שיר השבוע הלועזי שלי: לא שומעת לועזית שיר השבוע הישראלי שלי: שיר של איה כורם - אל תאמיני סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת כמובן והישרדות בילוי השבוע: לטייל בשלג!!! פדיחת השבוע: דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע:
רשומות חדשות בבלוג שלי נחשב ?
מוזמנים לבלוג בכל אופן שבת שלום וסופ"ש נעים!!

שלי:

שם: יעל גיל: 16 וחודש משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: הייתי בליאור שליין 4 פעמים ופגשתי את עמית
ועשינו מסיבת הפתעה למכנכת שלי והיא רשמה לי הברזה כי יצאתי להביא לה את העוגה אבל אחרי זה היא כל כך התרגשה שהיא ביטלה לי את ההברזה. דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: אממ קיבלתי 60 כי המורה שלי לאנגלית התנקם בי על מה שעשיתי לו (סיפרתי את זה בסיכום שבוע הקודם) אבל זה היה שווה את זה אז לא נורא.. איש השבוע/החודש שלי: אבי גרייניק, עמית פרידמן, אחותי, אמא, חברה שלי והמחנכת המדהימה שלי משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ליאור שליין, ליצנות רפואית, וההצגה "הכתובה"! משהו שאני מצפה לו בחודש הבא:הרבה הרבה ליאור שליין, ומה עוד.. לא יודעת.. שיר השבוע הלועזי שלי: "all taht jazz" מתוך שיקאגו שיר השבוע הישראלי שלי: עמית פרידמן "איש השקיות" ו"פיקה" סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת, המקום,שיקאגו ואייס ונטורה בילוי השבוע: ליאור שליין,הבית של חברה שלי והביה"ס אלה המקומות שאני "מבלה" בהם פחות או יותר פדיחת השבוע: הסתכלנו בתמונות מחזור וגילינו שהמורה שלי סיימה את הביה"ס שלנו ב2000 ואז צחקנו שהיא ממש ממש צעירה ואיך היא הייתה שונה והצבענו על התמונה והיא בדיוק עברה שם ובהתה בנו ואז אני וחברה שלי הסתכלנו אחת על השנייה והתחלנו לרוץ הכי מהר שאפשר מתפקעות מצחוק. ואם זה לא פאדיחה אז יש לי עוד אחת: הלכתי בבית חולים לאניאדו שבו אני מתנדבת כליצנית רפואית (שהוא בית חולים מאד דתי) ואז פתאום צילצל לי הטלפון והצילצול היה "חייל של מאה שערים" של שעייגצ שלמי שלא מכיר את השיר אז יש בו תכנים שמאד פוגעים בדתיים אז כולם שם הסתכלו עלי.. ומאז החלפתי את הצילצול שלי ל"איש השקיות" דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: קניתי פאזל 1000 חלקים של ג'וני דפ, אממ וקניתי בלונים חדשים לליצנות.. זהו שבת שלום!

טינקר12

New member
שלי..

שם: אלונה גיל: בדרך ל-13 משהו שגרם לי לחייך השבוע/החודש: חברות שלי.. והוא.. דבר פחות טוב שקרה השבוע/ החודש: מן ריב לא מובן עם חברה אחרת.. איש השבוע/החודש שלי: הוא,הוא! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שש... חח משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: יומולדת בעוד חודש ויומיים בדיוק! שיר השבוע הלועזי שלי: כל השירים של היירספריי שיר השבוע הישראלי שלי: ממ.. סרט/סדרת השבוע שלי: הישרדות.. מתי נתנשק..משמורת! בילוי השבוע: מסיבת הפתעה.. פדיחת השבוע: נפלט לי משו במסיבה.. דבר חדש שקניתי/קיבלתי/מצאתי השבוע: DVD של הייסקול מיוזיקל2 שבוע טוב!

למעלה