התפקדות פברואר-שבט(חג שמח)

olsen cool

New member
התפקדות פברואר-שבט(חג שמח)../images/Emo146.gif

שם: מקום מגורים: פורומים שאני גולש בהם: איך הייתה לכם התעודה?: דרכים ליצירת קשר: וסתם תמונה שבא לכם לצרף
שם:אפרת מקום מגורים:חיפה פורומים שאני גולש בהם:זה ועוד כמה איך הייתה לכם התעודה?:כבר קיבלתי אותה לפני שבועיים אבל אם אתם באמת רוצים לדעת איך היא הייתה אז תכנסו לבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/fans דרכים ליצירת קשר:מסנג'ר[email protected] אימייל[email protected] סתם תמונה שבא לכם לצרף
דילן וקול ספראוס

0rin

New member
../images/Emo214.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo143.gif../images/Emo114.gif

שם: אiרִין מקום מגורים: איזור חיפה פורומים שאני גולש בהם: פה :] , נינט טייב, בר רפאלי, אנג'לינה ג'ולי איך הייתה לכם התעודה?: קיבלתי תעודה כבר מזמן
יש לנו שלישים בבית הספר דרכים ליצירת קשר: מסר וסתם תמונה שבא לכם לצרף
וכמובן חג שמחחח ומתוק

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: סהר מקום מגורים: ירושלים פורומים שאני גולש בהם: הראל מויאל, יופי וטיפוח אישי, התאומות אולסן, לימודי ערבית ועוד. איך הייתה התעודה? סבירה... דרכים ליצירת קשר: מסרים?... תמונה שבא לכם לצרף: מצורפת בזאת נ.ב- מי אלה דילן וקול ספראוס?...

tamar112

New member
מתפקדת

שם: תמר מקום מגורים: איזור ת"א פורומים שאני גולש בהם: התאומות, אופנה, תיאטרון (לפעמים)... איך הייתה לכם התעודה?: אחלה בחלה דרכים ליצירת קשר: מסר ומסנג'ר...(מי שרוצה שיפנה אלי בכיף דרך מסר) וסתם תמונה שבא לכם לצרף

mk and ap

New member
וואוו!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!

לא הייתי הפורום פוווווווווווווווווווול זמן בגלל שלא היה לי אינטרנט)-: אבל אכשיו בינתיים יש לי, וחזרתי!!!!!!! סוף סוף.... אז הכל סבבה?? יש משהו חדש?? שם: שקד פורומים שאני גולש בהם: התאומות המושלמוווווווווות בלבד בינתיים!..... איך הייתה לכם התעודה?: ס22ה... ממוצעה 82....(-: דרכים ליצירת קשר: בינתיים אין.... וסתם תמונה שבא לי לצרף: סתם חתימה שהכנתי מזמן... אבל אני מתה על התמונה הזאת!

Asi soy yo

New member
מתפקדת..

שם: נטע מקום מגורים: צפון פורומים שאני גולש בהם: רבלדה, ראש גדול ופה.. איך הייתה לכם התעודה?: סבבה לגמריי..ממוצע 87 (בשבילי זה טוב, לא יודעת מה איתכם..) דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר, [email protected]

smiley chloe

New member
מתפקדת!

שם: דקלה מקום מגורים: מרכז פורומים שאני גולש בהם: התאומות, בנות גילמור, סמולוויל ואופנה
איך הייתה לכם התעודה?: אממ.. נחמד דווקא!
דרכים ליצירת קשר: שלחו מסר! וסתם תמונה שבא לכם לצרף.. אין על המחשב הזה, אבל אני אוסיף כשאני אעבור למחשב השני
חג שמח כולם!!!
חח.. איזה כיף כל האייקונים האלו!!

למעלה