התפקדות פברואר!

ringo rulz

New member
התפקדות פברואר! ../images/Emo11.gif../images/Emo195.gif

|כאפייה| שם: גיל:
חייל או
תלמיד? האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? מסר לאומה: תמונה: חודש מקסים ושבת שלום

בוש דה באטן!

שם: נעם גיל: עוד מעט 16 תלמיד אני חייב לציין שאין לי מושג מה זה פייסבוק.. מה זה? מסר לאומה: רינגו סטאר חרא של מתופף תמונה: נעעע

אני...../images/Emo186.gif

שם: פזית גיל: 18 וקצת חייל או תלמיד? בין לבין אבל זה מתקרב בצעדי ענק...
האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? לא ולא מבינה מה כל הבאז סביב זה... מסר לאומה: פסיכומטרי זה אחד המבחנים המיותרים ביותר ביקום
/ מסתבר שאפשר ללמוד באוניברסיטה הפתוחה כשאתה חייל {משום מה נורא התלהבתי לגלות את זה...
} תמונה: אז זהו שלא

ringo rulz

New member
הממ עונה בעצמי ../images/Emo3.gif

שם: רועי גיל: 16 חייל או תלמיד?
תלמיד האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? כמובן
מסר לאומה: חמי רודנר חרא זמר?
תמונה: אם אפחד לא שם אני לא אשים
פרינציפ חודש מקסים ושבת שלום

shi1she

New member
אני..(פור דה לסט טיימ)

שם: שירן גיל: עוד חודש ויום 19 חייל או תלמיד: עוד חמישה ימים חיילת!!! אבאא!! האם נפלתי בשיגעון הפייסבוק: נפלתי - לא, אבל כן - גם לי יש.... מסר לאומה: תשע שמיניות זה נורא נחמד תמונה: סתכלו בפייסבוק...

ringo rulz

New member
גם כשאת חיילת את מוזמנת לבוא לפה ../images/Emo11.gif

ובהצלחה D: גיוס קל

Bloodless

New member
אני גם פה.

שם: ענבר גיל: עוד שבוע 20... חייל או תלמיד? חיילת. האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? לא. לא אוהבת. מסר לאומה: ... תמונה: אני נראית כמו דובי עם זה...

anna the best

New member
../images/Emo105.gif כן המפקד |מצדיעה|

שם: אנה גיל:16 חייל או תלמיד? נחשו
האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? לא!!! מסר לאומה: מסע ישראלי שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תמונה: אין

anna the best

New member
גם אתה היית בזה?! ~קופצת מהתרגשות~ ../images/Emo105.gif

המדריך שלנו היה אייל (וקראנו לו פישנזון) והוא היה המדריך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שווה שם!!!!!!!!!!!!!!! ונכון שעופר ממש ממש חמוד?

pilpelmemule

New member
גמאני הייתי!! היינו עם רחל..

והמצאנו לה בערך 1,0000000000000000 שמות.... XDD

xXx Shiraz xXx

New member
פארטי טיים

שם: שירז גיל: 16 חייל או תלמיד? תלמידה ח האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? יש לי פייסבוק עוד לפני שזה נהפך שיגעון אז אני מניחה שהתשובה היא לא מסר לאומה: היכן שנגמר ההיגיון, מתחילה האמונה.. תמונה: תמונה
מישהו פה יכול לתרגם לי לערבית לך תמצוץ לאמא'שך? (בבקשה!)

L i r a n 5

New member
אני

שם: לירן גיל: 18 חייל או תלמיד? מלש"ב =]... תלמיד נו האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? כמעט... מקושרים מסר לאומה: שירי [את עדיין בפורום?] הבחורה הכי מושלמת בתפוז. תמונה: במקושרים חח... לפנות אליי בפרטי.

«Pink Girl»

New member
חחח לירניייי../images/Emo25.gif

נכנסתי רק כי ביקשת
אוהבת אותךך :) וסליחה? רק בתפוז? חח

pilpelmemule

New member
עונה אם כי באיחור../images/Emo13.gif

שם: סתיו גיל: 17 חייל או תלמיד? תלמידה האם גם אני נפלתי בשגעון הפייסבוק? חחח כן מזמן כבר מהחופש הגדול מסר לאומה: מממממממממממממממממממממממ......................... תמונה: ---

למעלה