התפקדות פברואר

התפקדות פברואר../images/Emo68.gif

סמנו בנושא ההודעה
או
שנדע אחת ולתמיד אם באמת יש כאן יותר בנים מבנות
שם: גיל: עיר: תמונה [אם בא לכם]: ציפיות לחודש הקרוב: המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: מתכוון לצפות בעונה 12?

../images/Emo89.gifראשון!!

שם: שוהם גיל: 22 עיר: בנימינה תמונה [אם בא לכם]: אני אחפש אחר כך... ציפיות לחודש הקרוב: שעונה 12 תהיה טובה, כי בינתיים המתמודדות לא נראות משהו בכלל... המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: הת'ר
המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: אמבריאל מתכוון לצפות בעונה 12? כמובן

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מתפקד!!

שם:מונטי גיל:20 עיר:ת"א תמונה [אם בא לכם]:לא בא לי ציפיות לחודש הקרוב:כל מיני
המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: ג'נה המושלמת! המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: נראה לי שאמבריאל וסלישיה מתכוון לצפות בעונה 12?בארור!

Nataly B

New member
../images/Emo90.gif

שם: נטלי גיל: 17 עיר: אזור השרון תמונה [אם בא לכם]: אין לי כוח (כן, אני עצלנית
). ציפיות לחודש הקרוב: וואו בחודש הזה יש מלא! אני מקווה שזה יקרה :) המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: הת'ר המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: אני חייבת להסכים שאמבריאל מתכוון לצפות בעונה 12? כן

NP16

New member
../images/Emo89.gif

שם:חם ויפת גיל: וששון עיר: כן תמונה [אם בא לכם]: לא ציפיות לחודש הקרוב: לעשות חיים המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: ג'נה והת'ר
המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9:סלישיה. ויקטוריה,ג'אנט..כולן בערך! דווקא יש גרועות מאמבריאל. מתכוון לצפות בעונה 12? בהחלט יאאלה מתי זה.??

mikmikonet

New member
../images/Emo90.gif חן חן

מגניב שאימצת את הרעיון שלי
שם: מיכלי גיל: 18
עיר: סביבות ירושלים תמונה [אם בא לכם]: אם לכם בא אז מי אני שאסרב. ציפיות לחודש הקרוב: לא להרוג את עצמי בענייני צבא. ואולי גם להגיע להחלטות. המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: התרולה
המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: כולן די יצורות. שנאתי את העונה הזאת
ביאנקה... אבוני... שהשם ישמור. מתכוון לצפות בעונה 12? בוודאי
אם כי לפי הציפיות היא תהיה די גרועה. אבל לא נורא.

iqiqiq

New member
מתפקד!

שם: דניאל גיל:17 וחצי עיר: חולון תמונה [אם בא לכם]:==========> ציפיות לחודש הקרוב: (מקווה) לטסט המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: סלישה המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9:ג'נה מתכוון לצפות בעונה 12? כןן

iqiqiq

New member
(אני הבן!) ואגב!!!../images/Emo58.gif

מגיע לי מזל טוב!!! אני נבחרתי על ידי חברי פורום האמריקי לטופ מודל הבאה שהתמונה שהכנתי תוצג במשך כמה ימים באתרם!!! הצביעו לתמונה שלי 69 אנשים מתוך 114!!! הנה התמונה הזוכה (שאני הכנתי!!!) וזה האתר של הפורום!! http://www.rtvgames.com/forumdisplay.php?f=273 אני saleisha lover ,אבל עדין לא עידכנו את האתר

mikmikonet

New member
וואי, מגנייייב! כל הכבוד!

אתה כותב בפורום אמריקאי שלהם? ממש מגניב

../images/Emo90.gif

שם: אמיליה גיל: 22 עיר: תל אביב תמונה [אם בא לכם]: קצת ישנה ציפיות לחודש הקרוב: לעבוד והרבה, לקנות בגדים, לרזות חחחח המתמודדת האהובה עלי מעונה 9: לא ראיתי המתמודדת הפחות אהובה מעונה 9: ^ מתכוון לצפות בעונה 12? ברור, כשזה יגיע לארץ, אין לי כוח לצפות ביוטוב, למרות שגם אפשר להוריד פרקים שלמים אבל למי יש כוח...

למעלה