התפקדות פברואר!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות פברואר!

לפני זה קצת סטטיסטיקות: 3 הגולשים הפעילים ביותר בפורום בחודש ינואר: 1. RTur 2. מלכת הפופ 3. ADVAM4 וכמעט נכנס - הנהלת הפורומים
5 הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש ינואר: רוק ישראלי קרן פלס רדיו הדורבנים תפוז משוב - פורומים ועכשיו ההתפקדות! שם: גיל: מקום מגורים: תאריך לידה: איך עבר חודש ינואר? משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:

ADVAM4

New member
../images/Emo197.gifנגמר תנ"ך!!!!

שם:אדוה גיל:17 וקצת! מקום מגורים:מושב ליד אשקלוןןןן! תאריך לידה:20.10 איך עבר חודש ינואר?האממ התחיל בסילבסט נחמד.. באמצע החודש היו יציאות רבות...לקראת הסוף הרבה ימי חופש שאת כולם ניצלתי בשביל ללמוד(היסטוריה ותנ"ך!) משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:האממ היום סיימתי תנ"ך!!!בעזרת נאצר(היטלר וחבריו) אני אסיים היסטריה ביום שני.. ומשם הכל פתוח ושקט עד חודש מאי:)

RTur

New member
מזל טוב!!!

גם אני זוכר כמה התלהבתי כשסוף סוף נפטרתי מהמקצוע המעיק הזה..

RTur

New member
"מאמי, מה נהיה ממני?" ../images/Emo6.gif

שם: ארתור גיל: 18 מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 19.11.88 איך עבר חודש ינואר? מעולה משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: הופעות הופעות הופעות

21profile

New member
אז ככה!!!

קודם כל אני מתנצלת על הביקורים המעטים שלי בפורום בזמן האחרון...המחשב ואני מאוד התרחקנו לאחרונה. אז להלן מענה להתפקדות: שם: חן גיל: 21 מקום מגורים: בת ים תאריך לידה: 13.1.86 (ארתור- תודה שלא שכחת
) איך עבר חודש ינואר: היה חודש מצוין! חגגתי יום הולדת וחברה קנתה לי מתנה- זוג כרטיסים להופעה אקוסטית של שלום חנוך (יציאה) , היה ממש ממש כיף...ובכלל- היה לפניכן גם את הסילבסטר ובו הייתי גם..כמה צפוי... בהופעה של שלום חנוך (יאמר לזכותי שמדובר במופע שונה, חשמלי שנקרא "חיות לילה")...קיצור היה חודש טוב! משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: אממ...בעיקר הופעות...או סתם שייקרה משהו ממש מפתיע ולא צפוי שישנה לי את החיים חחחח....או שלא...

למעלה