התפקדות פברואר!

התפקדות פברואר!

השאלות הרגילות: -שם: -תאריך לידה: -מקום מגורים: -דרכי תקשורת: השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? -איך קראו לגננת שלכם? -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: -מי יזכה באוסקר של פליקס -שיר מומלץ וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)

../images/Emo19.gif

השאלות הרגילות: -שם: ליאל בומברג -תאריך לידה: 1/9/92 -מקום מגורים: איפה שיש ערסים זקנות ובני עקיבא (אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה!!!!!!) -דרכי תקשורת: אימייל - [email protected] השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? נהה אני לא בקטע -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? לפני הרבה זמן -איך קראו לגננת שלכם? לילי -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: V3x -מי יזכה באוסקר של פליקס: WTF -שיר מומלץ: snow (hey oh) - red hot chili peppers וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)

LindZiv Cohan

New member
המפ

-שם: זווטלנה -תאריך לידה: 1.4.91
-מקום מגורים: פרדסיה -דרכי תקשורת: [email protected] [אימייל] השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? נישלו אותי מהירושה, אז לא ירשתי. אבל כן רצחתי -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? בשנת אל תחיו בי -איך קראו לגננת שלכם? רינה המגניבה -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: שימי החמדמד. נו, צביקה פיקה כחול -מי יזכה באוסקר של פליקס? להגיד מילקי ספירלה? מילקי ספירלה! -שיר מומלץ: Jump של סימפל, חרשתי עליו
וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים) אין לי כוח

ToM iHeL

New member
|סקס|

השאלות הרגילות: -שם:טום -תאריך לידה:20.8 -מקום מגורים: בתאלביב ימינה ואז פעמיים שמאלה ואז ישר ישר ואז שמאלה ואז ימינה ואז ימינה. בקיצור חרא של מקום, יוקנעם |בעע| -דרכי תקשורת: 301518021 איציק השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? רצחתי את הבקבוק מים -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? ב1929272 לא? -איך קראו לגננת שלכם? לא זוכר -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: N73 -מי יזכה באוסקר של פליקס: WTF או השבלול -שיר מומלץ: כל שירי סינרגיה וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים) אין לי כוח :p

CrazyPenguin

New member
עונה =]../images/Emo191.gif|פינגווין|

-שם: רוחמה בן עוזיאל -תאריך לידה: 53.63.1406 -מקום מגורים: עזה -דרכי תקשורת: כוסות חד פעמיות עם חוט מחובר :) השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? רצחתי. אבל לא ירשתי כלום. החלטתי לרצוח הומלס. -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? לא זוכרת.. -איך קראו לגננת שלכם? זה היה לפני 590 שנה מאיפה אני זוכרת?! -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: כוסות בע"מ -מי יזכה באוסקר של פליקס: מישהו =] -שיר מומלץ: the last time- kean
וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)

../images/Emo205.gif

השאלות הרגילות: -שם: מיכל בר -תאריך לידה: 14.4.1992 -מקום מגורים: איפשהו בגלקציה - חור יהודה -דרכי תקשורת: אימייל - [email protected] השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? רצחתי את אחי ואז לקחתי לו את ה10 שקל שהיה לו בקופאת החיסכון שלו. נקרא? -מתי הייתה המהפכה הצרפתית? לפני הרבה זמן -איך קראו לגננת שלכם? רונית הצנונית -מכשיר הסלולרי שלכם הוא: Samsung 644 - חרא פלאפון! ואני אמורה מתישהו לקבל V3X -מי יזכה באוסקר של פליקס: מילקי ספירלה! D: (ואם לא אז WTF) -שיר מומלץ: Oasis- Wonder Well
וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים) אין לי כוח..

|שניצל תירס|

השאלות הרגילות: -שם:עידו פוטר -תאריך לידה:23.12 -מקום מגורים: עיר הינשולים -דרכי תקשורת:[email protected] מייל\מסנג'ר השאלות החודשיות: -הרצחת וגם ירשת? מה עוד ביקשת? -מתי הייתה המהפכה הצרפתית?14.7.1789 -איך קראו לגננת שלכם?רחל? -מכשיר הסלולרי שלכם הוא:סמסונג 990 -מי יזכה באוסקר של פליקס: אני מקווה שלא הסבתא המרקדת! -שיר מומלץ: יום נפלא- אריק ברמן

למעלה