התפקדות פורום NickNet

התפקדות פורום NickNet

אחרי 3 שבועות של תוכנית בערוץ ושל הפורום באתר, נראה לנו שאתם כבר די מכירים אותנו. הגיע הזמן שנכיר גם אתכם - אז יאללה, להתפקד: שם פרטי, גיל, מאיפה בארץ, מה אתם הכי אוהבים בתכנית ומה אתם הכי אוהבים בערוץ, מה הייתם רוצים עוד לראות או לשנות ומה עוד אתם עושים בחופש. שלוש, ארבע - ו...

lady inferno

New member
ראשונה!!!!

אז ככה: שם: גל הכינוי שלי הוא בגלל להקה שאני מתה עליה בת: עוד מעט 14 מאיפה בארץ: מנתניה מה הכי אוהבים בתכנית: את פורמן וימית, את המשימות יו-אונליין, את כ-ל השופטים ואת התכנית בכלל!!! מה הכי אוהבים בערוץ: את זואי 101, את לא נהדרת, את דרייק וג'וש, חתולים שרוטים ובנים מול בנות מה הייתם רוצים עוד לראות: עוד עונות של הסדרות שאני אוהבת, גם עוד שיחה צפופה, עוד אנימציות מדליקות מה אתם עושים בחופש: נחה!!!!!!!

גם אני ../images/Emo8.gif

שם: אליאור גיל: 14 עיר: בת-ים מה אני הכי אוהב בתוכנית: את הכל!!! השופטים, הסרטונים, המנחים, משימות יו-אונליין, ובקיצור הכל!!! מה אני הכי אוהב בערוץ: וואו! וואו! וואו! טוב אוקי, נראה לי שזה פשוט מגילה :S אז פשוט הכל, הכל, הכל! ערוץ מושלם, מדליק ומגניב, שפשוט אוהבים בו ה-כ-ל-! מה הייתי רוצה עוד לראות: עונות של זואי, של דריק וגוי'ש, לא מדהימה, שיחה צפופה, בובספוג וגם... האמת שאני ממש רוצה אולי עונה חדשה ל"בצפר"
מה אני עושה בחופש: כמובן... רואה ניקלודיאון!!!

דור1995

New member
התפקדות!../images/Emo195.gif

שם : דור גיל : עוד חודש (27.8) יומולדת 12 מאיפה בארץ: ראשון לציון אני הכי אוהב בתוכנית את הקליפים בU-TV (אל תשכחו לראות מה יש מחר ,יום רביעי 25/7/2007 בקטגוריית קליפ
) מה הייתי משנה ?הייתי מוריד את האפשרות לדרג בכוכבים את הסרטונים בU-TV בפליקס כי כולם שמים כוכב אחד או מקסימום שני כוכבים לכל השאר... וזה סתם שטותי. מה אני עושה בחופש ? בשבוע הראשון הייתי בהכנה לכיתת מופ"ת בה אלמד בחטיבה , אח"כ שבוע חופשי (כל יום רואה ניקנט) בו צילמתי את הקליפ שמצורף בצד שמאל - "תה עושה סחרחורת/גזוז" וישודר מחר , יום רביעי 25/7 בניקנט בקטגוריית קליפ , עכשיו אני מסיים קורס Photoshop בג'ון ברייס הדרכה בת"א , בהמשך החופש אני אסע למחנה קיץ באילת של החברה להגנת הטבע , שבוע טיול בארץ ,שבוע חופשי ,יומולדת
(12) וחוזרים ללימודים ...
גמאני חלק מצוות ScVideos הפקות בע"מ (אני העורך הראשי)

למעלה