התפקדות פורום [=

mor000

New member
התפקדות פורום [=

חדשים וישנים גם יחד.. התפקדות סוף חג האביב... נראה מה ישאר איתנו גם אחרי תקופת הבגרויות \=. שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: 3 דברים שעשו לי את הפסח: 3 דברים שהרסו לי את הפסח: כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: בא לרוק עצמאות? : תמונה כמובן!!! [אל תתקמצנו!!!]

mor000

New member
בואו תראו איך זה צריך להיות! P=

שם: מור גיל: 17 עוד 3 חודשים... כיתה: יא' מקום מגורים: ראשל"צ 3 דברים שעשו לי את הפסח: לישון, בומבמלה, חברים... 3 דברים שהרסו לי את הפסח: עבודה במתמטיקה, עבודה באנגלית, חבר בצבא... כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: אחת סיימתי נשארו עוד 8 מגנים ו6 בגרויות שיהיה בהצלחה... בא לרוק עצמאות? : יש מצב [=

אני ^.^../images/Emo29.gif שם: נעמה גיל: 17 כיתה: י"ב 3 דברים שעשו לי את הפסח: תל אביב ביום חמישי,סרט יום אחרי שיחות עם כל מיני אנשים 3 דברים שהרסו לי את הפסח: שקיצרו לי בשבוע את החופש, זה ששמרתי כשרות והמתכונת בספרות. כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: מליון בא לרוק עצמאות? : ממש לא כל התמונות שלי גדולות מדי בשביל תפוז אז מי שרוצה [יש כאלה?] מוזמן לבדוק בפייסבוק שלי.

yaelhr

New member
נו טוב :)

שם: יעל גיל: 16 כיתה: י"א מקום מגורים: רעות 3 דברים שעשו לי את הפסח: חברים, משפחה ואמצעי התקשורת?
3 דברים שהרסו לי את הפסח: אנשים שחוזרים לארה"ב, יותר מידי אוכל, וזהו. כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: מיליוווווווווווון. בגרות מעשית בתיאטרון, 2 טפסים במתמטיקה, 3 באגלית, הסטוריה, תנ"ך וסוציולוגיה. בא לרוק עצמאות? : אני לא יכולה השנה! אני והלקה שלי ניצחנו באיזה ערב להקות ואנחנו מחממים את מוניקה סקס ומוקי במודיעין!

יעל פלג

New member
|מתפקדת|

שם: יעל גיל: 15 כיתה: ט מקום מגורים: עפרה 3 דברים שעשו לי את הפסח: חברה שלי, מיטה חדשה ועוד כמה סדרטים וסדרות טיפשיים 3 דברים שהרסו לי את הפסח: ליל הסדר המחריד, מוות של אבא של חברה, וחוסר הבשר והקטניות בבית (=רעב!) אין לי בגרויות
ואני לא באה
(למה כמובן תמונה? מה מובן בזה?)

מתפקדת../images/Emo98.gif

שם: שני גיל: 15 כיתה: ט' מקום מגורים: רמת גן 3 דברים שעשו לי את הפסח: האווירה המשפחתית, סרט עם בני דודים והנגן החדש שקנו לי
3 דברים שהרסו לי את הפסח: שיעורים, עבודות ושהמחשב נהרס... כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: אין לי בגרויות
בא לרוק עצמאות? : אממ.. לא חשבתי על זה

נעה 124

New member
התמונה לא מומלצת לבעלי לב חלש../images/Emo18.gif

שם: נועה גיל: 14 (כמעט..) כיתה: ח' מקום מגורים: חור בעמק יזרעאל 3 דברים שעשו לי את הפסח: חברה שלי, טיול וים
3 דברים שהרסו לי את הפסח: שיעורים במתמטיקה, שיעורים באנגלית, שאר השיעורים..
כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: עוד אין לי בגרויות
אבל לא חסרים מבחנים..
בא לרוק עצמאות? : למה לזרות מלח על פצעים שכואבים גם ככה?
התמונה הזאת מפחידה קצת.. והעיינים שלי נראות בצבע נורא מיוחד. הן בעצם חומות ><

amit678

New member
מ-ת-פ-ק-ד-ת!!! ../images/Emo13.gif

שם:עמית גיל: 15 כיתה: ט' מקום מגורים: ת"א 3 דברים שעשו לי את הפסח: טיול בצופים, מלא אנשים חדשים שהכרתי ולקום מאוחר 3 דברים שהרסו לי את הפסח: טיול בצופים (היה כיף וכיף שהיה למי שתהה למה זה בשתי הקטגוריות
), מצות וזה שכל המשפחה שלי חוץ ממני הייתה באילת (בזמן שהיתי בטיול....)
כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: דברו איתי שנה הבאה
בא לרוק עצמאות? : נראה...

מיכל163

New member
מתפקדת!

שם: מיכל בכר גיל: 16 כיתה: י' מקום מגורים: מכבים, סמכו עליי שלא שמעתם על זה. 3 דברים שעשו לי את הפסח: פורסם משהו שלי עם השם שלי הפעם, טירוף, מסע מטורף שעשיתי עם חברות לת"א עם לילה וחופש מהצופים! 3 דברים שהרסו לי את הפסח: מלא שיעורים בערבית, שמירת כשרות [מבאס טילים] ושבטעות אכלתי חמץ בלי להיות מודעת לזה:| כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים:וואו, 2 בערבית [אמן אני אצליח לצאת מהמגמה], מחשבת ישראל, לשון והיסטוריה. בא לרוק עצמאות? : חברות שלי לא באות אז...לא. אבל יהיה לי בית ריק אז אללה מסיבה אצלי.

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

שם: מאיה גיל: 17 (בעוד 15 ימים...
) כיתה: י"א מקום מגורים: מרכז 3 דברים שעשו לי את הפסח:
לונה פארק
ליל הסדר
חופש 3 דברים שהרסו לי את הפסח:
חופש מקוצר
לא הצלחתי למצוא חמץ בשום מקום
היה די משעמם... כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: תנ"ך, 2 במתמטיקה, 2 באנגלית, 2 בערבית, היסטוריה = 8. תוסיפו את המועדי ב' = 12. תוסיפו את המתכונות (
) = 20. בא לרוק עצמאות? : לצערי לא.

R i s a

New member
נמנמ. :)

שם: לריסה גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: צפון השומרון 3 דברים שעשו לי את פסח: חנויות ספרים יד-שנייה, לפגוש כמה חברים, השינה עד כדי סיפוק. 3 דברים שהרסו לי את פסח: התכוננות למגנים, עבודות, החום הבלתי נסבל כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: חמש - תושב"ע, תקשורת, מתמטיקה, היסטוריה ולשון. תכלס קליל כזה. בא לרוק העצמאות? בתקווה שכן. תמונה:

../images/Emo13.gif

שם:יובל
כיתה:י'
מקום מגורים:איפשהוא באמצע המרכז בחור פצפון
3 דברים שעשו לי את הפסח:הטיול שעשיתי לאה"ב,לראות את כל רחוקי המשפחה שלי והאוכל חח
3 דברים שהרסו לי את הפסח:זה שלא הייתי עם החברות,זה שלא עשיתי סדר עם המשפחה בארץ וזה שידעתי שזה הזמן האחרון לנקות את הראש
כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים:3..רק כיתה י'
בא לרוק עצמאות? :רוצה אבל לא בטוח

Jillian

New member
:] חדשה (?)

שם: יעל גיל: 17 כיתה: יב' מקום מגורים: שטחים 3 דברים שעשו לי את הפסח: שאין ביה"ס 3 דברים שהרסו לי את הפסח: הבריזו לי מיום צילומים כמה בגרויות מחכות לי בחודשיים הבאים: וואה לא יודעת בא לרוק עצמאות? : לא

למעלה