התפקדות פסח

איף

New member
התפקדות פסח../images/Emo142.gif

שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
אם היתה לכם אופציה לשיר דואט עם מאיר - איזה שיר הייתם רוצים לשיר איתו?
איך עבר עליכם החודש האחרון? ספרו חוויות:
מה התכניות לחג הפסח?
אוהבים מצות?
אם כן - אתם מעדיפים מצה רטובה או יבשה?
דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב:
מה אתם מאחלים לחברי הפורום לכבוד החג? חג שמח וכשר!

תמרי35

New member
ראשונה !!!../images/Emo152.gif

שם:תמר גיל:23 אזור מגורים:השפלה שיר השבוע של מאיר:אהבה קצרה שיר השבוע לא של מאיר : המממ..יש דבר כזה ??? דואט עם מאיר :המממ...אל נורא עלילה החודש עבר בנקעונות לפסח.. התוכניות:טיולים,משפחה ולנוח.. אוהבים מצות :לא !!!!! דבריםבחודש הקרוב: לא דברים מיוחדים לכולם-שיהיה חג שמח במיוחד עם המון מנוחה !!

איף

New member
אני שנייה

שם: יסמין גיל: 25.5 עיר/אזור מגורים: קרית אונו שיר השבוע שלכם (של מאיר): ברחוב הזה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): שחר אבן צור - את אישה יפה אם היתה לכם אופציה לשיר דואט עם מאיר - איזה שיר הייתם רוצים לשיר איתו? הייתי שמחה לשיר איתו את "אצלך בעולם"
איך עבר עליכם החודש האחרון? ספרו חוויות: זה הזמן לספר שקוצצתי ממקום עבודתי (אני ועוד רבים אחרים). אז רוב החודש עבר בחיפושי עבודה. מה התכניות לחג הפסח? לטייל, לבלות, לראות אנשים שמזמן לא ראיתי ולבלות זמן איכות עם החבר. אוהבים מצות? לצערי כן.
אם כן - אתם מעדיפים מצה רטובה או יבשה? רטובה, ועדיף עם שוקולד השחר... או חומוס. אבל עדיף שוקולד. דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: להתחיל לעבוד במקום חדש, הופעות ובעיקר שיהיה טוב
מה אתם מאחלים לחברי הפורום לכבוד החג? אני מאחלת לכולכם חג פסח שמח וכשר!!! תבלו כמה שיותר עם האנשים שהכי יקרים לכם. תעריכו את החופש (למי שיש חופש...). בקיצור, שיהיה הכי טוב שרק אפשר

ms pizza

New member
שלישית !

שם:יסכה גיל:28 עיר:רחובות שיר השבוע של מאיר:אהבה קצרה , וביניהם
שיר השבוע לא של מאיר:אזמר בשבחין - אהוד בנאי, צדק-ארז לב ארי דואט עם מאיר- ממש לא כדאי-אני זייפנית נוראית..טוב בכל זאת - רואים רחוק רואים שקוף
החודש האחרון:נקיונות , קניות (ממש חרוזים
התוכניות לחג :טיול מטורף לצפון (יש לנו ארץ מדהימה !!) וצימר מושקע מאוד, ליל סדר עם המשפחה אצל דודים וסתם להמשיך לעשות חיים
מצות :לא כ"כ בעניין,אבל מצה עם שוקולד זה נחמד..., מצה רטובה עדיפה. דברים לחודש הקרוב - הופעות ( הלוואי!!) , טיול פסח, על האש ענק במימונה , שיעורי רכיבה על סוסים. איחולים לכולם : שיהיה חג שמח ( הכי חשוב !) וכשר, מלא בכייף , ושלכל אחד תהיה הגאולה שלו מדברים שמעיקים עליו ותהיה חירות אמיתית לעשות הכל ולהגשים את כל החלומות. פסח שמח !!

tommygirl75

New member
ואני...

שם: חוה גיל: 34 עיר: ירושלים שירי השבוע של מאיר: שוב מלבלב, איימי שירי השבוע לא של מאיר: שלום עליכם, אודה לאל - אהוד באי דואט עם מאיר: בהנחה שאני לא ארעד כעלה נידף ואזייף קשות - אצלך בעולם החודש האחרון: עבודה, נקיונות, עייפות התוכניות לחג: לצערי הרב, חייבת לעבוד (כולל מוצאי שבתות ומוצאי חגים) מצות: אוהבת מאד מאד מאד. בתוך המרק, מטוגנות עם ביצה (מצה-בריי), יבשות עם חרוסת, מרוחות בחמאה וגם סתם כך מצה לבד. תוכניות ותקוות לחודש הקרוב: בריאות, עבודה חדשה, דירה חדשה, אהבה חדשה, עבודה רצינית על בטחון עצמי. איחולים לכולם: מלבד היציאה לחירות אישית, שנזכה להגיע לשנה הבאה לחג הזה עם כל האהובים עלינו ושנוכל לעמוד מול עצמינו במקום טוב פי כמה.

למעלה