התפקדות צה"לית

Justin Angel

New member
התפקדות צה"לית

בסדיר מדיאה - מאבטח מתקנים מאושר. סוקי דה יו - קציצה בפוטנציה. רמירט (מאייתים עם ת' בסוף) - מתחזקת רשתות מחשב כחלחלי - ???. לאסטט - מגיש טופס 55 לקרבי (שוטה). סאטי - ???. ייגראסיל - משהו בקרבי ונהנה לסגור 21. אנוכי - תוכניתן חפש"ן.
נספחים חברתיים נפט'יס - סתם מכשפה אקלקטית בחיל האוויר. המעיין המתגבר - מש"קית ת"ש. פחות או יותר זאת הרשימה של הפאגאנים בסדיר שכרגע בצה"ל עם התפקידים שלהם. נקודה שלי היא כזאת - פאגאנים יכולים להיות בצבא ואין שום דבר שמונע מכך. יתרה מזאת, התפקידים שלנו מגוונים ונעים החל ממשהו שקשור למחשבים, למשהו שקשור לאנשים ועד משהויים שקשורים לכלי נשק. לטעמי, עוד דוגמה נהדרת לכיצד אפשר להיות אינדווידואלים באותה מסגרת וכיצד ה"דת" שלנו מאפשרת ומעודדת את העניין. ולמה אני התחלתי לחשוב על זה? כי לרון היה יום הולדת השבוע!!! יום הולדת שמח רון!
בברכה,

WinterDay

New member
הממ

דיי קשה ליהיות בצבא ככה יש שם הרבה אנשים בורים ושונאים רק הסתובבתי לי עם אנק ואמרו לי "זה לא כת השטן?" ולא ירדו מזה בייחוד נהגים, טיפשים. (לא פגאן, אבל מעריץ אותכם מכל הלב, (אתאיסט) )

L e s t a t

New member
כמו בכל מקום

איתי תמיד היו רוב של "בסדר" ככה, אבל בתור מי ומה אני אשפוט את הרמה האינטלקטואלית שלהם, לטוב ולרע? תמיד יש את אלו שלא מבינים ותמיד יש את המקובעים אבל פגשתי גם אנשים קצת יותר פתוחים שנוח לדבר איתם באופן יותר חופשי ויש גם אנשים שהסבר פשוט ("זה סמל של [X], זה ממצרים") יעמיד אותם במקומם. ככה זה בכל מקום ומה לעשות שהרבה חיילים הם עמך ישראל?
אחד הדברים שנכונים לגבי הצבא ולמדתי בתור קיבוצניק זה שדבר אחד קטן שתעשה בקבוצה קטנה והמשכית שימשוך את העין ויביא אותך לכדי מטרה כלשהי, לא נשכח בפרק זמן קצר.

Justin Angel

New member
אתה בטוח?

אם אתה רוצה אני מרים שתי שיחות טלפון ואתה תעשה שמירות באיו"ש או במעברים החדשים שנפתחים. אפילו עליי אני אדבר עם מפקד היחידה שם שתסגור 21 רק בשביל החוויה
רוצה?

למעלה