התפקדות קורס העשרה.

התפקדות קורס העשרה. ../images/Emo13.gif

מי נרשם ויוצא? להתפקד. עכשיו. שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: מופיע בשרימכבי? הסדנאות שבחרתי הם:
סדנה מס' 1:
סדנה מס' 2:
סדנה מס' 3:
סדנה מס' 4- סדנת אקטואליה: תמונה שלי, כדי שכולם יזהו אותי בקורס...

מתפקדדדת../images/Emo70.gif

שם:נועה. שכבה:שישיות. סניף:מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ו'. מופיע בשרימכבי? לא.
הסדנאות שבחרתי הם: סדנה מס' 1: הובלת צוות. סדנה מס' 2: העברת מסר. סדנה מס' 3:מיתוג. סדנה מס' 4- סדנת אקטואליה: החינוך בישראל לאן? תמונה שלי, כדי שכולם יזהו אותי בקורס...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mgedera

New member
נועה

איפה ראית את הסדנא של "החינוך בישראל לאן" בחוברת? היא לא מופיעה אצלי...וזה נשמע מעניין לפי השם שלה.. גל

הסנדא..

נמצאת עמוד אחרי הסדנאות חובה לשביעיות שמיניות. יש מבחר סדנאות אקטאוליה. והבנתי שחובה לבחור אחת.

Mgedera

New member
אבל

הסדנאות שרשומות בסדנאות אקטואליה זה: צמצום פערים איכות הסביבה ציונות-עמותת איילים ותקשורת להמונים

SoulDancer

New member
אני אני אני!!!!!../images/Emo13.gif

שם: יסמין פלביאן! שכבה: שביעיסטית גאה וזקנה! סניף: נס ציונה! תפקיד בסניף: מדריכה..
מופיע בשרימכבי? אכן אכן! הסדנאות שבחרתי הן: ת'אמת? עדיין לא בחרתי.
אני בבצפר אז אין לי תמונה.. זה יבוא בהמשך..

orlupo

New member
מתפקד ולא מאמין!!!../images/Emo13.gif

שם: אור
שכבה: חמישיות או לא להיות!
סניף: ראשון לציון
תפקיד בסניף: מדריך ג'
מופיע בשרימכבי? לא.
הסדנאות שבחרתי הם: עוד לא אמרו לנו לבחור. אגב זה צריך להיות הן.
תמונה שלי, כדי שכולם יזהו אותי בקורס... אין לי.
אגב, אני עדיין לא מאמין שאני יוצא אחריי שההורים שלי יום לפני הסגירת הרשמה חטפו עליי כריזה ואמרו שהם לא מוכנים לרשום אותי...

Mgedera

New member
מתפקדת

שם: גל שכבה: שישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה מופיע בשרימכבי? לא הסדנאות שבחרתי הם: סדנה מס' 1: העברת דיון סדנה מס' 2: מישוב והדרכה[נדמה לי שככה קוראים לזה] סדנה מס' 3: מתודות מחנאיות סדנה מס' 4- חשיבה יצירתית אני לא סגורה על הסדנאות עדיין חוץ מה2 הראשונות ואני בכלל לא סגורה אם אני יוצאת לקורס חחחח יום טוב

Mgedera

New member
..

תאמת שחשבתי שסדנת אקטואליה זה כאילו כל הסדנאות שלא חובה.. אני צירכה להסתכל שוב ולראות מה מעניין אותי:)

מתפקדת

שם: שירלי שכבה:שביעיסטית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ז'+מזכירה+למלמית לפעמים מופיע בשרימכבי?כן הסדנאות שבחרתי הם: סדנה מס' 1:בנים מנוגה..... סדנה מס' 2:מיתוג סדנה מס' 3:גישור סדנה מס' 4- בניית תדמית

רחלונה

New member
אני אני אני

שם:רחל שכבה:שישיסטית סניף:עמידר תפקיד בסניף: מחסנאית מופיע בשרימכבי? ברור הסדנאות שבחרתי הם: סדנה מס' 1: גז וחשמל סדנה מס' 2: בישולי שדה סדנה מס' 3:ODT סדנה מס' 4- סדנת אקטואליה: לא בחרתי עדיין ... יום טוב

yaelula94

New member
:(

אויי איךך בא לי גםםם!!!! אני עוד צכה לחכות עוד שנהה.. תהנו לכםםם

yaelula94

New member
לא...

יש גבול מסויים של גיל שממנו אפשר לצאת בו ובמקרה הזה יוצאים מט' ומעלה אז אני אחכה לשנה הבאה....

L I L O C H

New member
....

שם: לילך שכבה:שביעיסטית סניף:ראשל"צ מערב
תפקיד בסניף: מדריכת ח' וטכני... =]] מופיע בשרימכבי? לצערי לא... אין זמן לחזרות...
הסדנאות שבחרתי הם:.... סדנה מס' 1: לא הוחלט...כבר עברתי את הכל לפני שנה ושנתיים [זה מה שקורה שאתה שנתיים באותו תפקיד...
חחח סדנה מס' 2: כנ"ל.... סדנה מס' 3: גישור... סדנה מס' 4- סדנת אקטואליה: איכות סביבה....מי בא איתי להציל את העולם
חחחחח זה מה שקורא כשלומדים מד"ס [מדעי הסביבה] וג"ג כמקצועות מוגברים.. =]] =]] =]]

Rioter

New member
../images/Emo12.gif זה אומר שאת יוצאת?!

*פוצחת בריקודים ומחולות*

למעלה