התפקדות קצרה כי בא לי

darklighter

New member
התפקדות קצרה כי בא לי../images/Emo190.gif

שם: גיל: פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): רואה עונה 2? ג'נסן/ג'ארד? נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן?

Adi Levy

New member
אני ראשונה:)

שם: עדי גיל: 21 פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): אייסיקיו:446397067 אימייל: [email protected] רואה עונה 2? ברור איך אפשר שלא? עונה מצויינת! ג'נסן/ג'ארד? ג'ארד! נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? כן:)

dance13

New member
שנייה!

שם:גל גיל:11 פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל):חסוי רואה עונה 2?כן ג'נסן/ג'ארד?ג'נסן
נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן?כן

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: לירון גיל: 15 רואה עונה 2? יאפ ג'נסן/ג'ארד? ג'נסן נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? ברור!

darklighter

New member
לירוןןןןןןןןןןןן../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

ממצב? מזמן לא שמענו ממך בפורום/קומונה...

הכל בסדר, מה איתך? חח

אני יודעת שלא שמעתם ממני מזמן (לא פה ולא בקומונה).. הייתי חולה וגם לפני זה לא היה לי כ"כ הרבה זמן להיכנס לקומונה ולפורום אבל אני here to stay כרגע ואני מקווה שזה לא ישתנה בקרוב (מבחנים.. מבחנים..)

darklighter

New member
שמחה שאת here to stay../images/Emo190.gif

ושאת מרגישה יותר טוב.... גם אני הייתי חולה ועדיין קצת... וירוסים is a bitch!!! אגב מאיפה לקוח המשפט מהחתימה שלך?

אם את מדברת על הראשון..

זה מאייסיקיו של חברה.. מועתק.. ואם את מדברת על האחרון זה מאיזה אייקון שעובר בבלוגים..

darklighter

New member
בגלל זה שאלתי ראיתי את זה הרבה../images/Emo190.gif

לא רק בתפוז גם בפרטים וכאלה...

מאיסרה

New member
חדשה

מריה 21 בתהליכים של עונה שנייה ג'נסן לא, אבל מודעת לקיומה

darklighter

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אז מוזמנת להשתתף פה יותר אם בא לך... עד איזה פרק בעונה שנייה ראית? אה ויש גם קומונה לג'נסן...

מאיסרה

New member
תודה

עד פרק שבע או שמונה אני יודעת שיש קומונה, יצא לי לבקר פעם או פעמיים

darklighter

New member
טוב גם אני../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: עוד מעט 24 |זקנה| פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): יש לי הכל...אבל אני מעדיפה לתת במסרים. רואה עונה 2? כן!!!! ג'נסן/ג'ארד? שניהם שולטים, תלוי באיזה סדרה מדובר...טוב שיהיה ג'נס
נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? משתדלת...

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

שם: מיכל גיל: עודמעט 15 פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): מסנ- [email protected] רואה עונה 2? לייק בארור
ג'נסן/ג'ארד? ג'נססס
נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? כע ^^"

G Baby

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: איריס גיל: 18 ו-11 חודשים
פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): מסנג'ר- [email protected] רואה עונה 2? ברור!! ג'נסן/ג'ארד?ג'נסן
נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? כמובן

Torn Identity

New member
אני ה../images/Emo89.gif היחיד כאן? ../images/Emo12.gif

שם: גל.
פרטי התקשרות אם בא לכם (אייסי, מסנג'ר, אימייל): במסרים, בכיף.
רואה עונה 2? נו וודאי.
ג'נסן/ג'ארד? ג'... ג'נסן?
נמצא/ת גם בקומונת ג'נסן? נה.

darklighter

New member
נראה ככה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

וזה מוזר כי הייתי מגדירה את SN כסידרה שדי מתאימה לתואר "גברית" (לא שנשים לא יכולות לראות אבל עם כל האקשן והדם וזה זה לא בדיוק טלנובלה). חכה שהסידרה תגיע ליס חודש הבא תראה פה יותר אנשים

יאללה ../images/Emo3.gif

שם: דנוש גיל: 19 פרטי התקשרות: הנה האייסיקיו: 164365920 רואה עונה 2? אפקורס
ג'נסן/ג'ארד: ג'נסן מיי לאב... נמצאת גם בקומונת ג'נסן? לא רק שנמצאת, אלא גם מנהלת אותה! ראיתם איך הבאתי אותה בהפוכה?
עזבו זה העייפות..

למעלה