התפקדות ראשונה לשנת תשס"ח

assafein

New member
התפקדות ראשונה לשנת תשס"ח../images/Emo88.gif

שנה חדשה באה עלינו לטובה, ועימה גם תקוות חדשות ופנים חדשות גם למדריכים וגם לחניכיםשבנינו(ואם עידן יתעקש אז גם לרכזים בדימוס שבנינו
) אז זה הולך ככה: שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: צפיות מהשנה החדשה בחיים: צפיות מהשנה החדשה במכבי: צפיות מהשנה החדשה בלימודים: מסר לאומה: חג שמח ושנה טובה!!!

assafein

New member
שנה טובה שנה באה.... ואני משתעמם לי../images/Emo6.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נעלה תפקיד בסניף: רכז טכני+מדריך ח'... מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: [email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים: להיות בריא ולחזור לספורט.. צפיות מהשנה החדשה במכבי: להוציא מעל 8 חניכים של ח' לקורס ולעבור ב' בנסיון הראשון אי פעם.. צפיות מהשנה החדשה בלימודים: שיהיה שכונה, ושאני אצליח בבגרויות... אם זה אפשרי בכלל
מסר לאומה: דיקטטורה זה שליטע
ואני מושי על
ותשמרו על אופטימיות, רק אל תכנסו לאופוריה

Retama

New member
גם אני :]

אז זה הולך ככה: שם: רותם שכבה: שישיסטיתתת סניף: חדרה תפקיד בסניף: מדריכה ג' מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: 324833024, או- [email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים: להיות מאושרת, להנות המון, להכיר עוד חברים, לעשות את המקסימום שאני יכולה... צפיות מהשנה החדשה במכבי: להדריך באמת כל השנה!!!, להסתדר עם מי שציוותו לי, שיהיו הרבה חניכים.. ושיהיה כיףףף :) צפיות מהשנה החדשה בלימודים: להצליח בבגרויות
מסר לאומה: שיהיה שבוע טוב ^____^

רחלונה

New member
:- P

שם: רחל =] שכבה: 7 סניף:דר דר עמידרר תפקיד בסניף: טכני.. מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:249422538 או [email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים: אושר ואושר צפיות מהשנה החדשה במכבי:ח-נ-י-כ-י-ם צפיות מהשנה החדשה בלימודים: הצלחה בבגריות :) מסר לאומה: צוווווום קללללל ושנה טובבבבבה .. תהיו לראש ולא לזנב

yaelula94

New member
אנוכי;]

שם:יעללל שכבה:חמשושיתתת(יווווווו) סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה ו' מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:[email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:לפתח כושר גופני :) צפיות מהשנה החדשה במכבי:שתהיה לי קבוצה גדולה ומוצלחת צפיות מהשנה החדשה בלימודים:להצליח,זה שם המשחק! מסר לאומה:נופר הוניגמן,היא מלכה!!!!

ravidush4

New member
עככששיו אני..:]

שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה ה' מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:[email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:שדרייק בל יבוא לארץ ואז תהיה הופעה ואז תהיה חתימה ותמונה ואז- אושררר גדווול! צפיות מהשנה החדשה במכבי:שצוות ה' יפגין את כישוריו כתותח על ושעם הציוות שלי נזכה בערב אוסקרים..
[חח רחוק רחוק עד לשם] צפיות מהשנה החדשה בלימודים:להבין את מיכאל לנדאו, שמרינה התותחה תמשיך ללמד ביולוגיה עם שירים מסרטים.. מסר לאומה:

ravidush4

New member
אהה ושחכתי!

מסר לאומה: חשוב לחשוב לפני שאומרים מילים מיותרות..

SoulDancer

New member
אני../images/Emo13.gif [זקנת השבט../images/Emo3.gif ]

שם:יסמין שכבה:שמינית..... [תפסיקו לעשות שאלונים עם שכבות! זה מדכא!!!!!!] סניף:נס ציונה תפקיד בסניף:רכזת הדרכה צעירה מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: קבלו ת'אימייל
[email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:שאררווי יחזרו לסיבוב הופעות נוסף!!! [כן כן, תוצאות של 8 שעות בסניף עם פוסטרים מלפני 20 שנה..חחח] צפיות מהשנה החדשה במכבי:להרים את סניף נס ציונה חזרה לגדולתו!!!=) צפיות מהשנה החדשה בלימודים:שיהיה קל.. אין לי כוח לבצפר:/ מסר לאומה: don't give up on yourself!!!!

גמני גמני!!!!

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה ד' מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:[email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:שיהיה כיף ולא יגמר מהר
צפיות מהשנה החדשה במכבי:שיבואו עוד חניכים וישצאו לטיולים שנוכל להשוויץ בהם
חחחח צפיות מהשנה החדשה בלימודים:בגרויות
מסר לאומה:מזל טוב לי אני מזדקת לי לאט לאט

גמאני. ../images/Emo13.gif

שם:
נועה. שכבה:
שביעיות. אמאלהההההההההההה.
סניף:
ראשון מערב. תפקיד בסניף:
מדריכה ח'. מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:
[email protected] גם מסנג'ר וגם מייל. 313373690- אייסיקיו. צפיות מהשנה החדשה בחיים: להישאר הכי מאושרת. צפיות מהשנה החדשה במכבי: זה הרבה... גיוס מלא חניכים לסניף, שהסניף יפעל והמוטביציה לכולם תעלה עוד יותר.. בלה בלה..
צפיות מהשנה החדשה בלימודים: להצליח. נו מה?

idanshaf2

New member
הנני כאן!!! ../images/Emo13.gif

אז זה הולך ככה: שם:עידן שפריר שכבה: סניף: תפקיד בסניף: מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: צפיות מהשנה החדשה בחיים:שאני אכנס לעינינים מהר, אכיר אנשים חדשים ואהיה מאושר באופן כללי צפיות מהשנה החדשה במכבי:שאני אצליח להישאר בעיניינים ולעזור מדי פעם למרות הכל... צפיות מהשנה החדשה בלימודים:אמאל'ה אוניברסיטה.... רק שאני אצליח!!! מסר לאומה: תמיד תזכרו שהכל טוב!!!

5may5

New member
יאללה :)

שם: מאי חנינא שכבה: שמינית...יא אללה...טירוף!!! סניף: רמת עמידר תפקיד בסניף: רכש"ית ז' מסנג'ר/איסיקיו/שניהם: מה באלכם? 298714462 [email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:אושר, אהבה וכיף =] צפיות מהשנה החדשה במכבי: חניכים והמון, ושהסניף הקטן שלנו ימשיך לעלות ולפרוח...בן פורת יוסף! צפיות מהשנה החדשה בלימודים: הנאה בשילוב כמובן עם הצלחה!!!! מסר לאומה: טיולללל סוכות בפתח....מי באאאאאא?!?!

orlupo

New member
כרגיל באיחור...../images/Emo3.gif

שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך אקי"ם מסנג'ר(מימין לשמאל): orlupo2 כרוכית hotmail נקודה co נקודה il ICQ: 359596344 צפיות מהשנה החדשה בחיים: הרבה כיף, הנאה הגשמה ומימוש עצמי... צפיות מהשנה החדשה במכבי: להצליח בתפקיד החדש!! צפיות מהשנה החדשה בלימודים: לתת בראש לבני גורן... ולא להיכנע לתרגילים המאיימים ב-005...

orlupo

New member
אגב למי שתוהה למה כתבתי את המסנגר מתוסבך...

זה נגד דואר זבל...

אני:)

אז זה הולך ככה: שם:שירלי שוט!:) שכבה:שמינית? סניף:ראשון מערב...אוהבת אתכם הרבה הרבה תפקיד בסניף:מדריכת ד' ומזכירה מסנג'ר/איסיקיו/שניהם:[email protected] צפיות מהשנה החדשה בחיים:אמממ להוציא רישיון צפיות מהשנה החדשה במכבי:לעשות הרבה כיף ודברים להעלאות המוטיבציה כמו שעשו לנו אתמול,להגיע למצב שיש לי עוד חניכים חוץ מהדר עופר ושירשמו חניכים לטיול סוכות! צפיות מהשנה החדשה בלימודים:להצליח,להצליח ולהצליח!

למעלה