אני!! ^_^
אני מוריה, בת 25
שמעתי על חלומות צלולים לפני שנים... לפני איזה שנתיים התחלתי לכתוב את החלומות שלי ולאחרונה אני די מקפידה על זה.
חלמתי חלום צלול ראשון רק מרצון עז ומזה שהמשכתי לישון, אבל הוא היה ממש קצר... בחודש האחרון בערך התחלתי לחלום צלול לפעמים כי התחלתי לעשות מבחני מציאות עם הידיים אבל לאחרונה הם פשוט גרועים... אני קולטת שאני חולמת אבל פשוט נשארת איפה שאני (נגיד במיטה) ולא עושה כלום... עבדתי ממש הרבה לאחרונה וביומיים האחרונים הייתי חולה אז נראה לי שזה קשור לזה.

מעבר לזה, אתמול התעוררתי מסיוט ממש מוזר. חלמתי שאני פוגשת מישהי מאוד גבוהה ואנחנו מתחילות לדבר והיא מראה לי שיש לה מן כוחות על כאלה, היא יכולה לפזר עשן ואז להשתמש בעדשות מיוחדות שעושות אורות בירוק ואדום כדי לראות דרך העשן... ואז בא אלינו גבר והפה שלו היה אדום נורא, שיניים חדות וארוכות והוא אמר "נכון ש-מיניות זה פשוט חסר תועלת?" והוא היה סרקסטי וזה לגמרי הרגיש שהוא מתכוון לאנוס אותנו או משהו ואני הייתי בטוחה שהבחורה הזאת שאיתי תלחם בו כי היא נראתה חזקה ומגניבה אבל כשהסתכלתי עליה הפה שלה נהיה כמו שלו והיא לא הצליחה לדבר והייתה קפואה... הוא המשיך להתקרב אלינו לאט לאט כמו בסרט אימה ובסוף דחפתי אותה עליו ובחרתי ושמעתי אותו צועק "לאאא!" מאחורי, יצאתי דרך דלת וחשבתי לעצמי שיש לי את כח האהבה שיגן עלי או משהו כזה ואז הכל הרגיש מוזר, משהו עבר דרכי... ראיתי את הבניין שהייתי בו מתפורר ואז התעוררתי...

היום חשבתי על זה ופתאום החלום הזה התחבר לי עם זה שהיו לי משקפיים כל החיים (עשיתי ניתוח לייזר לפני כמה שנים ומאז אני לא רואה מושלם בחושך) וזה גם הזכיר סיוט שהיה לי כשהייתי בת 6... שאני זוכרת ממש טוב.. אם מישהו באמת קורא את כל זה ורוצה שאני אספר גם אותו אז אני אכתוב גם אותו.