התפקדות!

וולפהרט

New member
התפקדות!

שקט ויבש כאן....
אני נכנסת כל יום אבל לא רואה שום הודעה חדשה ואין לי מה לכתוב בשל חוסר בחצלולים לאחרונה- בשל חוסר זמן להשקיע בהם.
שם, גיל, רקע בחצלולים, מה עושה בחיים בימים אלו או כל דבר שנראה לכם
כדי להפיח כאן את השממה הזו, יאללה, נא לכתוב משהו!

וולפהרט

New member
אני

שם: בת-חן
רקע בחצלולים: מעל לשמונה שנים.
עושה בחיים: פינישים לסרטון אנימציה שלי ועבודה בגולף אנד קו. מחכה לסיים עם הסרטון ולהמשיך הלאה. לא חסרם לי רעיונות. אני אנימטורית שמתפרנסת כמוכרת:\ מקווה שלא ככה לכל החיים....
&nbsp

אני

איך אפשר שלא לענות להודעה כזו..?
אני שחר, פה כבר כמה שנים.
בן 25, עוד חודשיים מתחיל תואר שני בפסיכולוגיה קלינית- ילדים.
אני לא מאוד מוכשר לחצלולים באופן טבעי, אז כשאני לא משקיע 100% כמעט ואין כלום. בהרבה זמן האחרון אין חצלולים בכלל, אחרת הייתם שומעים על זה.
אני כל הזמן שומר בראש שכשיהיה לי זמן וכוח אני חייב לחזור ולהשקיע, אבל זה תמיד נדחה עוד ועוד. אני ממש מתגעגע לתחושה...

אל על2

New member
אני :)

שם: אל על2 (;
גיל 13
רקע בחצלולים: כשהייתי ילד קטן בערך 6-4 היו לי חצלולים אבל הם הפסיקו..ובשנה שעברה פשוט נרשמתי לפורום...:)
מה אני עושה בחיים: לא הרבה...חחח בעיקר שגרה משעממת
&nbsp

Freedom Inside

New member
אל על2,

היום אתה עדיין חולם צלול? אתה כותב את החלומות שלך ועושה מבחני מציאות?

אל על2

New member
היי

זה קצת מורכב לפעמים אני כן משקיע ויש לי חלומות צלולים (שפשוט אני לא כותב אותם בפורום)
או שלפעמים אני לא משקיע בגלל שאין לי זמן...
אני עכשיו מתכונן למבחנים ועושה הרבה ש.ב אז אני באמת מתעסק בזה פחות...
(אני כותב את רוב החלומות שלי ופחות עושה בדיקות מציאות)

TsofeLA

New member
אני

מאיר. 37.
חצלולים לפני הרבה שנים.
סתם נזכרתי לאחרונה. היום נכנסתי לראשונה.

bargr

New member
היי!

נראה כמו הזדמנות טובה להציג את עצמי

אני בר, בן 21. כרגע אני בצבא אבל לא לעוד הרבה זמן!
התחלתי עם החלומות הצלולים לפני יותר מחמש שנים, זאת גם הייתה תקופה שהיו לי יחסית הרבה חלומות צלולים טובים, ואז גם כתבתי בפורום פה. מאז שהתגייסתי יש לי פחות זמן, ובגלל זה גם הפסקתי לכתוב בפורום אבל בכל זאת נכנסתי מידי פעם לקרוא הודעות. בחודש האחרון בערך אני מנסה לחזור ואני מקווה שילך טוב! נעים להכיר!

וולפהרט

New member
נעים מאוד:)

אני ותיקה כאן (נעלמתי לתקופות וחזרתי, אבל לא זוכרת אותך מאז לצערי)
מה אתה עושה כדי להחזיר את החצלולים?

bargr

New member

האמת שגם אני לא זוכר אותך

אני מנסה את השיטות הרגילות שהיו לי ופעלו אז. יומן חלומות, בדיקות מציאות... קראתי גם את החלומות שכתבתי אז, הרגילים והצלולים, וזה היה ממש מגניב חחח
יש שיטה שממש עזרה לי שקראתי עליה פה בפרום. כשאני עושה בדיקות מציאות אני ממש מדמיין לעצמי בראש מה הייתי עושה אם זה היה חלום, שלב אחרי שלב. אני מתחיל בלייצב את החלום עם פקודות קוליות או שיפשוף ידיים, ואז אני ממשיך במה שהייתי רוצה לעשות בחלום צלול, יש לי רשימה של דברים

להגיד ולדמיין את זה לעצמי בראש בזמן שאני ער עוזר לי ממש לזכור את כל זה בזמן שאני בחלום.

Freedom Inside

New member
קול

ברוכים השבים (ויש שיאמרו השווים)
אני יחסית חדשה פה..
אתה יכול להרחיב על הפקטדות הקוליות וכל זה? לא שמעתי על כזה דבר עדיין...
אני חשבתי שבחלומות צלולים אפשר פשוט לעשות הכל, ליצור דברים מאפס, אבל מצאתי שזה ממש לא ככה אצלי ושאני נתונה לרחמיו של התת מודע שלי אז אני אשמח שלמעו על טכניקות של שליטה..

bargr

New member
תודה רבה! :)

כן, גם אני חשבתי שזה יהיה ככה בהתחלה ואז גיליתי שהתת מודע אוהב לעשות לי חיים קשים בחלומות. לפעמים אני לא מצליח ללכת, לפעמים אני לא רואה טוב ולפעמים כל העולם עקום...
אני גיליתי שהפקודות הקוליות מאוד עוזרות לי, בכללי אני מדבר לעצמי די הרבה בחלום.. אני אומר לעצמי שאני בחלום צלול עכשיו ושאני שולט בהכל כי הכל קורה בתוך הראש שלי. אני נותן פקודות כמו "הגבר בהירות" לדוגמה אם הסביבה לא ברורה, הרבה פעמים זה גם לא קל ואני ממש נלחם בתת מודע עד לרמה שאני צועק את זה חחח אבל בסופו של דבר האיכות של החלום משתפרת :) לדעתי שווה להשקיע בזה זמן בתחילת החלום כדי שהמשך החלום יהיה באיכות יותר טובה. אני חושב שזה שאני מאמין שזה יפעל לי זה מה שעוזר לזה לפעול, קצת כמו הילדים האבודים בפיטר פן

זאת השיטה שאני מכיר ועובדת לי, אני בטוח שלותיקים יותר בפורום יש עוד דרכים להגביר את השךיטה בחלומות :)
בהצלחה!

Freedom Inside

New member

בחלום הצלול השני שלי ניסיתי לגרום למשהו לקרות רק בכח הרצון... וזה לא עבד..
נסית את זה פעם?
כמה זמן לקח לך לעלות על הרעיון של פקודות קוליות ואיך זה קרה?

bargr

New member
נראה לי

נראה לי שזה בעיקר עיניין של אימון... שעם הזמן השליטה בחלומות נעשית יותר ויותר טובה.
קראתי על השיטה הזאת בפורום, די מזמן, ניסיתי אותה והיא פעלה לי מעולה אז אימצתי אותה
בפועל באמת יש חלומות שהיא פועלת לי יותר ויש כאלה שפחות, אני לא יודע לפי מה זה...

Freedom Inside

New member
בימים האחרונים

יש לי חלומות דפוקים, אני יודעת שאני חולמת אבל אני שוכבת במיטה ולא ממש זזה :\
*תסכול*

Freedom Inside

New member
אני!! ^_^

אני מוריה, בת 25
שמעתי על חלומות צלולים לפני שנים... לפני איזה שנתיים התחלתי לכתוב את החלומות שלי ולאחרונה אני די מקפידה על זה.
חלמתי חלום צלול ראשון רק מרצון עז ומזה שהמשכתי לישון, אבל הוא היה ממש קצר... בחודש האחרון בערך התחלתי לחלום צלול לפעמים כי התחלתי לעשות מבחני מציאות עם הידיים אבל לאחרונה הם פשוט גרועים... אני קולטת שאני חולמת אבל פשוט נשארת איפה שאני (נגיד במיטה) ולא עושה כלום... עבדתי ממש הרבה לאחרונה וביומיים האחרונים הייתי חולה אז נראה לי שזה קשור לזה.
&nbsp
מעבר לזה, אתמול התעוררתי מסיוט ממש מוזר. חלמתי שאני פוגשת מישהי מאוד גבוהה ואנחנו מתחילות לדבר והיא מראה לי שיש לה מן כוחות על כאלה, היא יכולה לפזר עשן ואז להשתמש בעדשות מיוחדות שעושות אורות בירוק ואדום כדי לראות דרך העשן... ואז בא אלינו גבר והפה שלו היה אדום נורא, שיניים חדות וארוכות והוא אמר "נכון ש-מיניות זה פשוט חסר תועלת?" והוא היה סרקסטי וזה לגמרי הרגיש שהוא מתכוון לאנוס אותנו או משהו ואני הייתי בטוחה שהבחורה הזאת שאיתי תלחם בו כי היא נראתה חזקה ומגניבה אבל כשהסתכלתי עליה הפה שלה נהיה כמו שלו והיא לא הצליחה לדבר והייתה קפואה... הוא המשיך להתקרב אלינו לאט לאט כמו בסרט אימה ובסוף דחפתי אותה עליו ובחרתי ושמעתי אותו צועק "לאאא!" מאחורי, יצאתי דרך דלת וחשבתי לעצמי שיש לי את כח האהבה שיגן עלי או משהו כזה ואז הכל הרגיש מוזר, משהו עבר דרכי... ראיתי את הבניין שהייתי בו מתפורר ואז התעוררתי...
&nbsp
היום חשבתי על זה ופתאום החלום הזה התחבר לי עם זה שהיו לי משקפיים כל החיים (עשיתי ניתוח לייזר לפני כמה שנים ומאז אני לא רואה מושלם בחושך) וזה גם הזכיר סיוט שהיה לי כשהייתי בת 6... שאני זוכרת ממש טוב.. אם מישהו באמת קורא את כל זה ורוצה שאני אספר גם אותו אז אני אכתוב גם אותו.

למעלה