התפקדות

P i x i e s

New member
התפקדות../images/Emo13.gif

שם: גיל: מאיפה בארץ? מעצב אהוב מכל העונות: שופט שנוא
: תמונה!

יש היום פרק ראשון של העונה החדשה !!!!!!

למה דווקא היום אני רוצה לראות רוקדים עם כוכבים !!!

אני אני

שם:דרור גיל:14 מאיפה בארץ? ירושלם. מעצב אהוב מכל העונות:שכחתי או.. שופט שנוא :אף אחד תמונה!

אניניניניני!

שם: יוליה <יול?> גיל:15 מאיפה בארץ? ראשל''צ מעצב אהוב מכל העונות: בכל עונה היה מישהו טוב אחר.. כי האנשים שם באמת מוכשרים אז אממ כמה אנשים שבאמת אהבתי הם ג'יי, אוסטין קלואי דניאל קיין וג'פרי ובטח שכחתי כמה אז סליחה סליחה סליחה. שופט שנוא : נינה גרסייה, אין לי מושג למה אבל היא נורא מעצבנת אותי. תמונה! תמונה?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifפדמD:

שם: ענת גיל: כמעט 14 מאיפה בארץ? אי-שם, בחור בעמק יזרעאל מעצב אהוב מכל העונות: 4
אוסטין, ניק, ג'פרי וקיין שופט שנוא: האורחים?D: תמונה! נממ.. לא

P i x i e s

New member
../images/Emo9.gif

שם: יובל גיל: 17 מאיפה בארץ? יהוד מעצב אהוב מכל העונות: ממ.. זה קשה קצת
קארה סאון שופט שנוא: פעם זה היה מייקל קורס אבל עכשיו אני כבר אוהבת את כולם
תמונה! אף אחת לא שמה, בושה!!

עונה

שם: ליהי גיל: 16 מאיפה בארץ? בצד המרכז מעצב אהוב מכל העונות: לא זוכרת אבל אבהתי כמה שופט שנוא : לא זוכרת...

אני !!!

שם : ניקול גיל : 14 וחצי מאיפה בארץ : חולון מעצב אהוב מכל העונות : קארה סאון ( עונה 1) מייקל ( עונה 3 ) שופט שנוא : אין תמונה : אני לא נמצאת בבית כרגע אולי יותר מאוחר

עונה

שם: זוהר גיל: 15 מאיפה בארץ? חיפה מעצב אהוב מכל העונות: אין לי מושג. לא טובה בשמות
אני רק זוכרת שהיתה קוראנית נמוכה כזאת וממש מוכשרת. נראה לי בעונה השניה שופט שנוא: אף אחד תמונה! אין

oFka7

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם: אופיר גיל: 15 מאיפה בארץ? צפון
מעצב אהוב מכל העונות: ג'יי!
שופט שנוא : נינה גרסייה תמונה! בהזדמנות אחרת

oFka7

New member
טוב נו../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

כדי שיובל לא תהיה לבד
תמונה מלפני חודשיים בערך, הו וול

loligoth

New member
../images/Emo214.gifחדשה D:

לכבוד העונה ה-4 :] שם: הדס. גיל: 17 וחצי. מאיפה בארץ? ת"א. מעצב אהוב מכל העונות: ג'י, אוסטין וג'פרי :] שופט שנוא : היידי!
XD כי.. היא לא קשורה. היא דוגמנית ולא מעצבת ונראה כאילו אין לה יותר מידי מה לתרום לדיונים שם. תמונה! אמ.. לא.

Yuliachan

New member
../images/Emo6.gif

שם: יוליה ^^ גיל:15 מאיפה בארץ? פתח תקווה >: מעצב אהוב מכל העונות: אמממ היו כמה - דניאל ו, קארה ג'פרי, כריסטיאן D: שופט שנוא : :S

שקדולה

New member
../images/Emo140.gif

שם: שקד גיל: 15 מאיפה בארץ? חיפה מעצב אהוב מכל העונות: עונה 1 - אוסטין עונה 2 - דניאלי 3 > עונה 3 - ג'פרי ( פחות מכולם אבל זאת הייתה פשוט חרא עונה והוא היה הכי טוב ) עונה 4 - כריסטיאן (;;; .. אה וגם רמי נחמד שופט שנוא : נינה

../images/Emo3.gif

שם: יעל גיל: 18 מאיפה בארץ? מרכז מעצב אהוב מכל העונות: דניאל וולשוביק

innocence

New member
קצת באיחור...

שם: גאיה גיל: 21 מאיפה בארץ? אבן יהודה מעצב אהוב מכל העונות: המממ... אוסטין? שופט שנוא : לא ממש שונאת. הכי פחות אוהבת את נינה. תמונה!

shiratel

New member
אני (הכי באיחור) ../images/Emo6.gif

שם: שירה גיל: 17.5 מאיפה בארץ? זכרון יעקב מעצב אהוב מכל העונות: אוסטין (1), ניק (2), ג'פרי (3), רמי (4) שופט שנוא: אפחד מהשופטים לא שנוא עליי. מייקל קורס
תמונה! אל תתייחסו לזה שחשתי דוגמנית

למעלה