התפקדות

BaRbiK

New member
התפקדות ../images/Emo182.gif

טוב אז קצת שחכתי לפתוח החודש, אבל הינה- התפקדות פבואר!!
שם:
מסנג'ר/איסיקיו: אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז...
שיר *הכי* אהוב של דניאל:

M A R K I

New member
ראשונה../images/Emo70.gif|?! ../images/Emo26.gif

שם:מרווה גיל:19 אזור מגורים:משגב,גליל מערבי מסנג'ר/איסיקיו:יש, מי שרוצה מוזמן לבקש. . . אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז... שיר *הכי* אהוב של דניאל: עדיף, בא מכאב

bzuya

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif../images/Emo221.gif../images/Emo73.gif../images/Emo1.gif|מיי

שם:טל גיל:12 אזור מגורים:ת''א מסנג'ר/אייסיי:אם אתם רוצים תבקשו בכיף! שי הכי אהוב של דניאל:אין לי שיר אהוב אני אוהבת את כולם באותו מידה אבל אני מתה על ''כולם אוהבים את דניאל'' והוא לא כל כך מוכר וזה מעצבן

skwooshi

New member
עונה

שם:הדר גיל:15 ויומיים=] אזור מגורים:בנימינה מסנגר/אי סי:164752771 שיר אהוב של דניאל:פעם

BaRbiK

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

שם:בר
אזור מגורים:חיפה
מסנג'ר/איסיקיו:230067485
שיר *הכי* אהוב של דניאל:כשתחזרי

../images/Emo95.gif

שם:
מור. גיל:
15. אזור מגורים:
נווה סביון. במרכז.. ליד ת"א וזה.. מסנג'ר/איסיקיו:
[email protected] 271267481 שיר *הכי* אהוב של דניאל:
הכי? קשה לי אבל בא מכאב וכולם אוהבים את דניאל, לפחות בתקופה האחרונה.

../images/Emo13.gif

שם: עינב גיל: בקרוב 16 אזור מגורים: ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחתתתת מסנג'ר/איסיקיו: 268840077 אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז... שיר *הכי* אהוב של דניאל:אין הכי, אבל כרגע..אני לא מאמין.

ה ד ס ס

New member
אמממ

שם:
הדס גיל:
17 אזור מגורים:
קרית ביאליק מסנג'ר/איסיקיו:
279896735 שיר *הכי* אהוב של דניאל:
בתקופה האחרונה, מיתר קרוע

י yuval

New member
....../images/Emo3.gif התפקדות...

שם: יובל גיל:14 אזור מגורים: חיפה שיר אהוב של דניאל: אני לא מאמין וכולם אוהבים את דניאל נכון לעכשיו...

idanri

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif../images/Emo192.gif../images/Emo140.gif

שם: עידן גיל: 15 ו10 חודשים אזור מגורים:מזכרת בתיה מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו: 9139391 שיר הכי אהוב של דניאל: ספרי לי.

Rockamora

New member
אני חדש וזה...

שם: נבו גיל: 15 עוד 4 חודש אזור מגורים: צפון מסנג'ר/איסיקיו:
אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז... שיר *הכי* אהוב של דניאל: בא מכאב

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 18 אזור מגורים: רעות מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] שיר *הכי* אהוב של דניאל: בא מכאב ואחרת.

november rains

New member
../images/Emo205.gif

שם:טולי גיל:15.3 מחר
אזור מגורים:צורן
מסנג'ר/איסיקיו:327252380, [email protected] אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז... שיר *הכי* אהוב של דניאל:בא מכאב אני חושבת

S h A b i T

New member
../images/Emo187.gif

שם: אלמוג גיל: עוד מעט 17 אזור מגורים: ראש העין מסנג'ר/איסיקיו: 166762078 שיר *הכי* אהוב של דניאל: זה תקופתי...

l o u i

New member
../images/Emo152.gif

שם: שחף גיל: במאי אני אהיה בת 15.. אזור מגורים: מזכרת בתיה.. מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] 247967332 שיר *הכי* אהוב של דניאל: בא מכאב..

LOLI152

New member
מתפקדת

שם: אלה גיל: 13.5 (הכי קטנה פה?) אזור מגורים: חור אחד ליד כפ"ס. מסנג'ר: [email protected] שיר הכי אהוב של דניאל: תקופתי..אז לתקופה הזאת כולם אוהבים את דניאל, ואחרת.

מסטולית

New member
../images/Emo204.gif

שם:גילי. גיל: 18. אזור מגורים: צפון. מסנג'ר/איסיקיו: 321172466 אין לי רעיון למשהו שקשור לחודש עצמו, אז... שיר *הכי* אהוב של דניאל: ממ.. נראה לי ש'כשתחזרי'.

למעלה