התפקדות!

התפקדות!../images/Emo195.gif

שם: גיל: עיר: שאלת השבוע:בקרוב יוצאת גרסא מחודשת לפיוצר,כולל הופעה שלו בניו יורק/לונדון של FSLS בדיוידי,הגרסא תכלול מיקסים וכו'' כנראה אז השאלה היא..:תקנו? *(למי שעוד לא קנה שיקנה כבר תחדשה-עדיף,סיפרו על החדשה שבועיים אחרי שקניתי]=) זהו, סוריי על החפירהP:

אני :)

שם: עדן מיזן גיל: 15 עיר: עכו שאלת השבוע:בקרוב יוצאת גרסא מחודשת לפיוצר,כולל הופעה שלו בניו יורק/לונדון של FSLS בדיוידי,הגרסא תכלול מיקסים וכו'' כנראה אז השאלה היא..:תקנו? לא כי יש לי כבר את הדיסק [בדיוק שנה ויום!] , אבל אי בהחלט אקנה את הDVD ! אני צריכה לדבר עם דוד שלי מארה"ב שיקנה וישלח לי.

אני

שם:עדי גיל:14 שאלת השבוע:בקרוב יוצאת גרסא מחודשת לפיוצר,כולל הופעה שלו בניו יורק/לונדון של FSLS בדיוידי,הגרסא תכלול מיקסים וכו'' כנראה אז השאלה היא..:תקנו? *(למי שעוד לא קנה שיקנה כבר תחדשה-עדיף,סיפרו על החדשה שבועיים אחרי שקניתי]=) זהו, הלואי אם היה לי איך

מתפקדת!

שם:אלינה גיל:14 עיר:חיפה שאלת השבוע:בקרוב יוצאת גרסא מחודשת לפיוצר,כולל הופעה שלו בניו יורק/לונדון של FSLS בדיוידי,הגרסא תכלול מיקסים וכו'' כנראה אז השאלה היא..:תקנו?כו!!!!!!!!!1 *(למי שעוד לא קנה שיקנה כבר תחדשה-עדיף,סיפרו על החדשה שבועיים אחרי שקניתי]=) זהו,

britmel

New member
אני:)

שם: רעות גיל: 21 עיר: איפשהו בגליל שאלת השבוע:בקרוב יוצאת גרסא מחודשת לפיוצר,כולל הופעה שלו בניו יורק/לונדון של FSLS בדיוידי,הגרסא תכלול מיקסים וכו'' כנראה אז השאלה היא..:תקנו? *(למי שעוד לא קנה שיקנה כבר תחדשה-עדיף,סיפרו על החדשה שבועיים אחרי שקניתי]=) לא...

למעלה